Azil za spamere

Život u Srbiji :lol:
- jel čujete vi šta sam JA vas pitala, vama se obraćam, odgovarajte, dajte mi gazdu sad ću zovem policiju i televiziju. :kafa:

SAMO GAZDA - animalni egoizam

1761380408480.jpeg

Skrojili smo ta ministarstva, zaboravio si već :mrgreen:
Оптичка илузија је визуелни ефекат који настаје када очи и мозак перципирају слику другачије од онога што она заиста јесте. До овога долази јер мозак, на основу свакодневног искуства, ствара очекивања, али у случају оптичких илузија, та очекивања нису испуњена и резултат је искривљена или погрешна перцепција. Оне могу бити узроковане несавршеношћу чула (као што је тромост ока) или радом самог мозга.

П.С. Ти би да се ја овде изланем па да ме бришу због спама? Па про’шо сам ја ту школу :mrgreen:
А и та министарства су била у прошлој влади, а ја причам о следећој :mrgreen:

Оптичка илузија је визуелни ефекат који настаје када очи и мозак перципирају слику другачије од онога што она заиста јесте. До овога долази јер мозак, на основу свакодневног искуства, ствара очекивања, али у случају оптичких илузија, та очекивања нису испуњена и резултат је искривљена или погрешна перцепција. Оне могу бити узроковане несавршеношћу чула (као што је тромост ока) или радом самог мозга.

П.С. Ти би да се ја овде изланем па да ме бришу због спама? Па про’шо сам ја ту школу :mrgreen:
А и та министарства су била у прошлој влади, а ја причам о следећој :mrgreen:
Za sledeće krojenje vlade imaćemo bolju opremu :mrgreen:

Не морам ни питати за кога си гласала. Миле Китић гарант! :rotf:
Хтела је да гласа за Иво Лолу Рибара, али оптичка илузија је преварила ;)
И још једном да објасним:

Хтела је да гласа за Иво Лолу Рибара, али оптичка илузија је преварила ;)
И још једном да објасним:
Ne spamuj više i ne ponavljaj se :rotf:

Back