Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Neizreciva, jedno upozorenje za tebe, pošto voliš Avon pilinge za telo.

Ovaj novi Avon Naturals sa vanilom je očajan, kao gusti gel za tuširanje gustine masnog mleka za telo, sa sitnim granulicama koje uopšte ne rade svoj posoa kako treba.

mene ta naturals kolekcija uopste ne privlaci kao ni skin so soft....:)....ustvari, samo spa kolekcija mi se svidja i trenutno imam iz te kolekcije: blatnu piling masku sa zagrevanjem, blatnu masku, masku sa lotosom, kremu za lice sa belim cajem, serum od blata, kremu za noge od blata, piling za lice sa belim cajem....

Neizreciva, kakva je spa kolekcija sa blatom? Ja sam imala dosta toga iz kolekcije sa maslinovim uljem i dopada mi se, vredi tih para, pogotovo maska za kosu i maslac tj. krema za telo sa uljem od narandze i maslinovim uljem:)

Neizreciva, jedno upozorenje za tebe, pošto voliš Avon pilinge za telo.

Ovaj novi Avon Naturals sa vanilom je očajan, kao gusti gel za tuširanje gustine masnog mleka za telo, sa sitnim granulicama koje uopšte ne rade svoj posoa kako treba.

Bas sam to htela da pitam i ja, posto vidim da nije skup....

Ja sam uzela Oriflame Discover Mexico piling za telo... pa lepo mirise i funkcionise kao gel za tusiranje, ali kao piling je velika nula. I dalje koristim svoj sundjer 2u1 za piling.

Neizreciva, kakva je spa kolekcija sa blatom? Ja sam imala dosta toga iz kolekcije sa maslinovim uljem i dopada mi se, vredi tih para, pogotovo maska za kosu i maslac tj. krema za telo sa uljem od narandze i maslinovim uljem:)

buter za telo je solidan, nega je super, malo je masniji ali se brzo upija, od normalne do suve koze ali za te pare ne vredi....miris cele kolekcije je specifican, nekako medicinski i jak pa ti savetujem da prvo pomirises pa onda kupis....krema za noge je fantasticna, nega i miris, ma sve, preporucujem za zimski period, za leto je malo jaca.....obe maske za lice su super za masnu ili kombinovanu kozu, prociscavaju i meni suse bubuljice ako ih imam....serum za lice je proziran tecni gel koji pece kozu, zateze, gorkog je ukusa i nekad ga stavim uvece pre nocne kreme....nemam pojma za sta sluzi :))))....par puta sam probala i kremu za ruke, nisam bila impresionirana....

u novom katalogu avona mirisi za telo iz naturals kolekcije su izuzetno povoljni.....da li je neko koristio i kakvi su utisci???...

Koristila sam ih ja, imala sam sve do jednog.

Najlepši je sprej od lubenice, bar po mom ukusu, a posle njega kombinacija nar i mango.

Idealni su za osveženje leti, da se malo nanesu na golu kožu, listove i ruke, dekolte i vrat, kad je pakleno vruće napolju...

Definitivno uzimaj, jako su dobri, bas lepo osvezavaju - preko leta kad je toplo, ti naturals mirisi su odlicni jer te ne guse kao parfemi.
Mirisu oko 3h tako da ne bas dugo... ali za te pare...
Ja sam koristila vanilu, lavandu, crvenu ruzu&breskvu.
Jedina zamerka - moj decko je vise puta komentarisao da imaju gorak ukus. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Definitivno uzimaj, jako su dobri, bas lepo osvezavaju - preko leta kad je toplo, ti naturals mirisi su odlicni jer te ne guse kao parfemi.
Jedina zamerka - moj decko je vise puta komentarisao da imaju gorak ukus. :mrgreen:

:))) e dobro da si mi kazala....ipak ne odustajem, mirisi mi se svidjaju i za te pare ima da ih koristim sve u 16...

mene privlaci tresnjin cvet i nar mango....:)....znaci da uzimam?...jel jako kratko drze?
Trešnjin cvet je lep, ali mislim da su nar i mango lepša kombinacija i, iz mog iskustva, duže ostaju na koži.

Ne drže ti oni mnogo dugo, al' su stvarno super osveženje, mada ne drže ni kratko, imaš koji sat fore. ;)

Muke ženske, mirišemo slatko, a gorkog smo okusa. Ili muke muške? :lol:

Htela sam bas da narucim i neki sprej iz Avona, posto vidim da je cena odlicna, ali rekoh...probacu sad Oriflame bolje sl. katalog mozda taj nije gorak :D Mada nemaju neki izbor... Dotle cu taman da potrosim to sto imam.

Ovako samo narucujem onaj 3u1 za ciscenje lica... mislim 99 din je smesna cena... mozda narucim 2- 3. Odlican je proizvod.

prod_1121624.jpg

I narucujem jos:

Shine Boost serum za mamu. Prvo sam rekla da to ne naruci jer deluje bezveze, ali sam posle procitala neku malu recenziju... i deluje mi kao da bi za te pare moglo biti okej.
Devojka je napisala da serum ne masti kosu, i da je ona koristila za svetliju kosu i ako je trebala uzeti onaj serum za tamniju. Postavila je ovu sliku:

oriflame_review.jpg

Videcemo....

I narucujem sad 3. put ovaj piling za lice - odlican je :klap:

o20371b.jpg

Do sad nisam prodala nijednu farbu iz Avona, a jedna nova mušterija me je pitala za mišljenje.
Rekla sam joj da ću da se raspitam o tuđim utiscima, jer ja ne znam šta da joj kažem.

Imate li vi neki komentar?

Moja avon dama/drugarica je uzela neku crvenu farbu jos kad su se te farbe pojavile. Pitala sam je onda jos da li je bila zadovoljna... rekla je da je ok, ali nije kupila od tada ni jednom. Mada ne znam da li zbog kvaliteta, mozda je samo htela neku drugu boju. Postoji tema avon farbe za kosu na forumu ana.rs (pa mozes tamo da citas iskustva), ako smem da spomenem konkurenciju ;)

Moja svekrva je veoma zadovoljna, kosa joj je meksa i boja je super, isto neka crvenkasta nijansa. Dok su majka i sestra takodje zadovoljne i mekocom kose i bojom,ali kazu da se veoma brzo ispira.

Treba mi prijedlog od vas. Ovako, zelim da kupim neki dobar piling za tijelo iz Avona, te mi treba preporuka koji da uzmem,neki koji ste korisitile i pokazao se kao najbolji. :)
Da li je neko probao iz Avona Planet spa masku sa maslonovim ulje za kosu i kakva je? Hvala!

Poslednja izmena:
Okej, ali eto, na primer, Fruttini imaju super pilinge, guste, divno mirišu, a kad njima izmasiraš kožu i spereš ih, dobijaš njam, njam glatkoću. :)

Avon me nije po tom pitanju oduševio, sve što sam probala je bilo iz radoznalosti da probam, ali me nije i zadržalo.

Back