Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Katalog 9 ce se svima dopasti verovatno, pun je noviteta! :)

To sto je meni najzanimljivije - mada cu izostaviti dosta:
Izbacice maskaru za rast trepavica (... ja ne verujem bas da te maskare deluju, koristila sam par...mada ko ce znati..)

24306_1.png

Izbacice letnju varijantu moje all time omiljene kreme Oxygen Boost, sa spf 30 zastitom. :)

Dolazi Swedish Spa Dual Action krema za lice. Koristila sam vec piling za lice, serum i masku iz te kolekcije i bila sam zadovoljna, narocito sa pilingom i serumom. Mislim da je maska preskupa, vise se isplati kupiti Dead Sea Minerals iz Avona ili obicnu Oriflame Clay masku, rezultat ce biti isti.

23735_2.png

Iiii novi clan Nature Secrets kolekcije Aloe and Watermelon :D (krema, gel za tusiranje i sapun)

24205_2.png

Poslednja izmena:
Htela sam da vas pitam kako ste zadovoljne neseserima iz Avona i Oriflame-a?

Ja imam ovaj iz Avona i prezadovoljna sam, veliki je, prostran, savršen za putovanja.

U njega mi za deset dana letovanja stane sve od dekorativne kozmetike i one za negu tela, ne računajući osnovnu higijenu.

197359_154017991324185_149632891762695_317129_1440196_n.jpg

:roll: nikad necu prezaliti sto su izbacili planet spa piling sa si buterom i zutim secerom....to je bila jedna divota....malo je grublji ali je zato posle njega koza bila kao barsun....

avon_planet_spa.jpg

Ljubitelj sam i Avon - Planet Spa i Oriflame - Swedish Spa kolekcija, imaju lepe linije.

Samo, kad je o ovom pilingu reč, kao i o losionima i gelovima za tuširanje u takvom pakovanju, imam problem s tim da ga potrošim, a da ne moram da sečem bočicu kako bih uzela preostali sadržaj sa dna, kad je pri kraju.

Nema na cemu Maggie :)

Inace ja sam imala neseser iz Avona, dobila sam ga na poklon jos pre 4 god... bas je bio kvalitetan, dosta dugo sam ga koristila:1,5 - 2 godine tako nekako. Nosila sa sobom u NS pa nazad u SU skoro svake nedelje...

Meni su Fruttini i Freeman najbolji.

Mada, sada koristim Lush piling sapun i ne nameravam druge ni pogledati.

Lufu preko leta neću koristiti, jer mi ometa sticanje preplanulog tena.

Što se Avona tiče, pilinzi za lice su bili baš po mojoj meri.

Sad imaju neke nove, iz Naturals kolekcije, ne znam jesi li ih videla.

Meni su Fruttini i Freeman najbolji.

Mada, sada koristim Lush piling sapun i ne nameravam druge ni pogledati.

Lufu preko leta neću koristiti, jer mi ometa sticanje preplanulog tena.

Što se Avona tiče, pilinzi za lice su bili baš po mojoj meri.

Sad imaju neke nove, iz Naturals kolekcije, ne znam jesi li ih videla.

imam dva pilinga za lice iz spa kolekcije: beli caj je masniji, blazi, vise neguje a od blata mrtvog mora je vrlo jak, ostra su zrnca, i usput je i maska sa termo efektom....prezadovoljna sam....probala sam i piling iz spa oriflame kolekcije i on je nesto izmedju ova dva....

imam dva pilinga za lice iz spa kolekcije: beli caj je masniji, blazi, vise neguje a od blata mrtvog mora je vrlo jak, ostra su zrnca, i usput je i maska sa termo efektom....prezadovoljna sam....probala sam i piling iz spa oriflame kolekcije i on je nesto izmedju ova dva....

Ja mislim na one Avon - Naturals pilinge, sa kajsijom i bademom, medom i mlekom (moj omiljeni) i narom. :)

Sad imaju i za telo, sa vanilom i jagodom, čini mi se.

Meni su za lice više prijali Naturals nego Planet SPA, ne znam što.

Onaj sa medom i mlekom posebno.

Dok sam ga koristila, ten mi je bio bez jedne jedine bubuljice, a ja imam problem sa tim ponekad.
Ne zbog ishrane, jer se hranim zdravo, već zbog čestog kontakta sa životinjama, pa me stalno zekan lizne po obrazu dok ga mazim i sl. :lol:

Tako da je za uklanjanje nečistoća dušu dao. :D

A za telo su Planet SPA (naročito onaj čiju si sliku kačila) bolji i iz mog iskustva, takođe. :ok:

Back