Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jao, da. Sad vidim. Ups. Brzopleto sam ti odgovorila, mi skuzi.

Moja drugarica je koristila isti, samo u spreju i bila zadovoljna. Bio je prelepog tropskog mirisa kokosa. :)

Poslednja izmena:
Naručila iz Oriflame osmice:

23435_1.png

Pa ako je taj Kajal isti kvalitet kao crni onda verujem da ces biti zadovoljna. Ali pazi to pakovanje uopste nije prakticno budi oprezna da ga ne pritisnes previse dok ga koristis jer je meni crni ispao, pa ga sad stalno moram gurati nazad... i zbog toga ga retko koristim i ako je fantastican proizvod, odlicno pigmentovan, lako se koristi (ako ostane na mestu) ..skoro da se i ne razmazuje i dosta dugo traje.

Ja bih jako volela da probam iz osmice novi BioClinic za problematicnu kozu odraslih... ali mislim da je 1399 din (30ml) cak i ako ga kupim po kons. ceni ... jednostavno previse...narocito ovako kad ne znam nista o proizvodu tj ne postoje recenzije nigde.
23770_2.png

Sad koristim:

24343_2.png

Hitno mi je trebala krema za lice a Oriflame bas voli moja koza tako da sam se odlucila za ovu i ako je nisam bas zelela... prosto jer nista drugo za moju kozu nije bilo u katalogu.
Pa, ne koristim je dugo ali sam zadovoljna.. lepo hidrira....prelepo mirise (ali bas jako lepo) :zaljubljena:. Malo se teze upija. Dobra je kremica. Posle Vichy kreme koza mi je postala dosta bleda, i vec vidim da ce mi ovaj proizvod ispraviti to. Ne izaziva bubuljice, bar do sada nije.
Ne bi je preporucila nekome ko ima bas masnu kozu.

Naručila sam mnogo lep pareo iz Avona, sprej za isticanje preplanulog tena mirisa kokosa, puter za posle sunčanja, takođe tropskog mirisa (poput koktela Pina Colada) i piling za telo koji miriše na vanilu.

Da bas je lep taj Avon pareo. Ovaj koji prodaje Oriflame je stvarno ruzan (bar meni) i uopste mi nije jasno zasto su ga stavili u katalog...

Noviteti od jula:
Nova Oriflame toaletna voda, min. 99% prirodnih sastojaka

Puressence by EcoBeauty

23627_2.png

Ecobeauty Shower gel ( min.99% prirodnih sastojaka, bez sapuna - dobar cak i za najosetljiviju kozu)

24278_2.png

i Ecobeauty krema za ruke...

Nature Secrets Body Mist - sprej za telo: Mint&Raspberry, Lavender&Fig (a steta da nema Mango&Jojoba - meni se nekako taj miris najvise dopada od NS kolekcije)

23958_2.png

Vratili su kolekciju PN sa limunom i dodali gel (koji hladi) za oci. Secam se bas kad sam htela da narucim masku za lice jer sam cula od drugarice da je odlicna, onda su povukli kolekciju...

23776_2.png

Optimals Matte Touch Blotting Tissues - 50kom...

23815_2.png

Posetila baku, i videla da joj je koza veoma suva.
Stoga joj poklonih svoj jedva koristeni losion sa mirisom vanile i sljive.
Divan miris, ali baka ce mi biti mirisljavko, a ja cim ovde nadjem nekogsa kim mogu avonski saradjivati narucujem ponovo.

Reci mi, Stonsice, ima li ga u ovim katalozima?:zper:

Kako sam danas spremala sobu nasla sam svoju prvu senku ikada. Naravno nisam je vec koristila 7-8god, ali nikako da je bacim...
Rec je o Avon - Color Trend Angel Cake

675.jpg
:aha:

Inace prva maskara mi je isto bila Avon Color Trend cini mi se ..mislim da je onda postojala samo jedna Color Trend maskara.

Ahh...make up nostalgija :D

Moram da pohvalim ovu kremicu sad kako je vec duze koristim. Koza mi izgleda odlicno, mnogo lepse nego kad sam koristila Vichy Normaderm. Ne znam da li je meni licno mozda taj c vitamin falio ili iz nekog drugog razloga: mozda je samo tacno ova krema bila potrebna posle Vichy-a, ali mi vec davno nije bilo ovako lepo lice. Bubuljice nemam uopste, a koza mi nekako sija (i to ne mislim na masan nacin- nego nekako izgleda obnovljeno, zdravo). Stvarno sam zadovoljna, retko kad neki proizvod ispunjava bas svaku obecanu recenicu. A ja iskreno - kao sto sam i pre napisala, originalno nisam ni htela da je kupim tj nisam ocekivala nista specijalno od nje.
Jedini minus je - da se malo teze upija. Prvo sam mislila da ce mozda biti previse teska za moju mesovitu kozu, bas zbog toga... ali nije.
Jos uvek je ne bi preporucila nekome sa masnom kozom, ali inace ako trazite kremicu za lep sjajan i zdrav izgled - preporuka. A cena je stvarno prihvatljiva.

Poslednja izmena:
:) moram da pohvalim kremu sa beta karotenom od avona, koristi se kao dopuna suncanju radi lakseg dobijanja preplanule boje.....juce sam je prvi put probala i to mi je najbolja krema od avona do sada.....srednje masna, lako se upija, predivno mirise na kokos a koza bude bas meka i negovana.....namazala sam je uvece i jutros mi je i dalje ostao taj osecaj nege na njoj....zuto je obojena i ne bih preporucivala da se maze ujutru jer moze da oboji odecu....ima da je kupujem svakog leta od sada a efekat lakseg tamnjenja cu da vam javim....

avon-sun-moisturising-lotion-with-beta-carotene.jpg

Od srca preporucujem sve spa avonove proizvode:heart:

ja nisam bila zadovoljan kremom od blata: prejak, cudan miris, nega nije losa ali je cena katastrofa.....za te pare moze da se kupi mnogo kvalitetnija krema....serum od blata je lepljiv, pece kozu i jedino je dobar za masnu kozu i kozu sklonu bubuljicama....piling od lotosa je nula, redak, slab miris, slabo pilinguje....

Pa nisam bas puno toga koristila od Planet Spa kolekcije - ali ima i dobrih i losih proizvoda. Bila sam zadovoljna sa maskom od lotosa, dead sea minerals ....i japanese sake and rice :worth:(naj naj) koristim vec godinama, kad mi nestane odmah narucujem sledecu.
Maska olive oil - ne hidrira dubinski, meksa je koza 3-4 h, a posle: kao da je ni nisam stavila. White tea maska je bila bezveze, kao da nista nisam stavila...
Pre par god. sam uzela blatnu masku za telo. Nikakav efekat nisam primetila... Ne znam da li su to povukli, mislim da je vec davno nisam videla u katalogu.
Maska za kosu shea butter mi se prvo uopste nije dopala ali kad sam je duze koristila primetila sam da ipak pozitivno deluje na moju kosu. Mada je necu vise kupovati jer za te pare ima i bolje. Mada mirise...mmmm.. :) !
Najgori proizvod (meni) je sake and rice serum - uzela sam jer je maska odlicna pa sam mislila da ce ovo biti jos bolje - serum mi je isusio kozu i pocela da se peruta.

Jako bi volela da probam onu novu masku sa ekstraktima algi? Da li ste vec probale? Iskustva?

Poslednja izmena:
Jako bi volela da probam onu novu masku sa ekstraktima algi? Da li ste vec probale? Iskustva?

Ta kolekcija je bila u Avonu pre par godina i sada se pojavila ponovo, stopostotno ista.

Probala sam tu masku u periodu kada se nisam šminkala i stavljala je čisto radi osveženja, da upotpunim negu lica.

Tako da joj ne znam učinak, bila sam previše sveža u kozmetičkim iskustvima da bih s te tačke gledišta sada dala verodostojan sud. :)

Prezadovoljna sam novim bronzanim kuglicama i na više mesta su mi nepoznate ženske osobe dale kompliment, poput prodavačice na kasi u parfimeriji, na primer.

Mnogo lepo mirišu i značajno se razlikuju od starih.

Kupiću ih i drugarici za rođendan. :)

avon_glow.jpg

Nameravam da naručim i ova druga dva proizvoda, posebno nestrpljivo iščekujem:

PROD_1124673_XL.jpg

Neizreciva, jedno upozorenje za tebe, pošto voliš Avon pilinge za telo.

Ovaj novi Avon Naturals sa vanilom je očajan, kao gusti gel za tuširanje gustine masnog mleka za telo, sa sitnim granulicama koje uopšte ne rade svoj posoa kako treba.

Pogledajte šta sam slučajno našla pretragom Avon proizvoda na internetu:

http://3.***************/-ROl-vbEVsJ0/T7LlIvalNAI/AAAAAAAAOxU/ipuG0h0VDBU/s1600/Avon+Naturals+Ice+Cream+Scrub.JPG

Imaju takva pakovanja i sa jagodom i vanilom, al' da ne kačim sad sve. :)

Bilo mi je baš simpatično, poželela sam da to podelim sa vama.

Ako bi se pojavilo u našim katalozima, eto šarmantnih rođendanskih poklona našim dragim ženskim osobama! :D

Megi ja sam narucila ovaj bronzer sa cetkicom, jedva cekam da mi stigne. A imam i kuglice za bronzani ten ali iz proslogodisnje linije i jako sam zadovoljna. Sasvim nenametljivo ostave trag sunca na licu...videcemo kakav ce biti ovaj bronzer sa cetkom:think:. Jesi li cula nesto o njemu Megi?

Back