Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Oriflame katalog br 13 je pun zanimljivih stvari, jedva cekam! :D

Velvet Blaze kremaste senke za oci

25092_2.png
25093_2.png

25095_2.png
25096_2.png

Christell torba

24772_2.png

GG Venetian Affair kolekcija... mmmm... kako lepe boje :) Starry Nights i Renaissance Romance - senke/ Midnight Mystique i Forbidden kiss - ruzevi

24153_2.png
24154_2.png

24156_2.png
24157_2.png

GG gel za obrve

24151_2.png

Parfemske kreme (solid perfumes) : Midnight Pearl, Enigma, Grace - nikad pre nisam koristila parfemsku kremu, volela bih da probam jednom.

24126_2.png

Very Me London kolekcija

24609_2.png
24613_2.png
24611_2.png
24159_2.png

Grrr ja sam jako ljuta na taj tretman za kosu i necu naruciti nikada, cisto iz razloga jer su bezobrazni i jer su prevarili kupce sa nazivom "Argansko ulje" daaaaj :roll: Isto bi postupila da je ovo Oriflame uradio. Necu da nagradjujem takvo ponasanje.

Ali cu naruciti kremu za stopala i onu grcku peel- off masku za lice :) Da probam...
Trenutno koristim ovu najjednostavniju Avon kremu za stopala:
prod_1131102.jpg

Kupila sam za oko 100 din i jako sam zadovoljna. Lepo hidrira, i to sto se meni najvise dopada: totalno je bez mirisa! Ne volim bas mirisljave kreme za stopala...

Inace ta paleta By Marcel je predivna uzivo izgleda isto kao na slici. Par puta sam je otvorila kao "sad cu je koristiti" ali mi je bilo zao kad je tako lepa i slatka :lol: da je "pokvarim" pa sam na kraju odlucila da cu pokloniti drugarici za rodjendan. Mislim da cu joj kupiti pored i Artdeco bazu, znam da nema ;)

Kooonacno mi je stigao:

23958_1.jpg

Narucila sam nekoliko komada pre oko mesec dana (!) tek sam sad dobila...:ljutko: stvarno nije u redu.
Ali moram da priznam da mirise stvarno fantasticno - slatko ali sveze, nema onog alkoholnog mirisa sto se oseca u Avon sprejevima. Oseca se na kozi dosta dugo skoro kao toaletna voda i koza mi nije gorka posle koriscenja. Ali je skoro 2x skuplji od Avon spreja. I nemamo bas neki izbor: malina i mentol ili lavanda.

Inace... pre je bio problem da proizvodi nisu bili na stanju, a odkad dobijamo iz Budimpeste stalno kasni isporuka. Neprofesionalni su skroz.

:) narucila sam kremu i losion za noge iz avona, ima neki fazon da 3 kreme kostaju 400 i nesto din pa sam ja uzela dve a avon dama ce sebi ostaviti jednu....extra su povolji u novom katalogu...ujutru stavim losion koji osvezava a nocu kremu koja omeksava kozu....

E imam jedno pitanje za vas koje narucujete iz Srbije Avon.
Da li kod vas imaju da se poruce losioni za tijelo today tomorrow always kao sto postoje i parfemi?
U BiH katalozima ih nema ne pamtima od kad, a tako ih zelim. Imala sam ih davno i predivni su, ali ih izgleda vise nema. :(

Back