gost 185738
Veoma poznat
- Poruka
- 11.623
Drage moje negovane forumasice, da li koristite neki od ovih brendova (ili mozda oba?), kako ste zadovoljne i koji su vasi favoriti medju proizvodima kataloske prodaje?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Једино сам била задовољна резачем за оловке од Орифлејма
Svedsko je sve kul, a
Svidja mi se kristijan lakroa ebsint za ejvon. To je lep parfem.
Шта год сам наручила нисам била задовољна квалитетом. То јесте било давно, али мени сасвим довољно да су обе фирме код мене завршиле каријеру.Ja retko kad narucim nesto iz "Oriflame"-a, ali i kad narucim budem zadovoljna.
Moram da pohvalim novi osvezavajuci sprej za lice iz "Swedish spa" kolekcije, odusevljena sam i toplo ga preporucujem, tako prija, lepo mirise, a i cini me odmornom, kao da mi napuni baterije.
S druge strane, verna sam "Avonu", svakog meseca narucim ponesto, obozavam "Planet spa".
Шта год сам наручила нисам била задовољна квалитетом. То јесте било давно, али мени сасвим довољно да су обе фирме код мене завршиле каријеру.
Лакови су били неквалитетнији од оних са пијаце, сенке се "круниле са очију", маскаре све до једне правиле грудвице, оловке превише тврде, ајлајнер се размазивао, спрејеви за сјај косе су је мастили.
За мене и превише. Е једино ми тај резач остао, он је стварно добар. Имам га скоро 15 година и одлично реже и дан данас.
Види, кад сам "испробавала" Орифлејм, ти си ишла у вртић, тако да моја и твоја искуства не могу да се пореде. Све је то било давно, као што рекох, али због тадашњег лошег квалитета једноставно престала и да помишљам да поново нешто купим. Немам појма какви су сад и не интересује ме.Opa, 15 godina je jako dobar staz za jedan rezac!
Ne znam sta da ti kazem, valjda je sve individualno. Ja nemam losa iskustva ni sa cim, "Avonova" maskara "Super shock" je za mene bila revolucionarno otkrice, senkica iz "Oriflame"-a su se dobro pokazala, a ovo ostalo sto si navela nisam koristila.
Sad ima jedan dobar novi, ali je bocica Zove se "Spotlight".
Sta preporucujes iz "Oriflame"-a?
Narucivala sam jedno vreme regenartor za kosu u spreju, bez ispiranja hair x volume boost, koji je navodno trebao da daje volumen. Mozda bi nekoj tanjoj kosi i dao, na mojoj i nije bas bio efikasan. Ali mi je kosa bila svilenaksta posle njega, pa sam nastavila da ga koristim. Mirise na breskve a miris se dugo zadrzava.
Sto se tice krema za ruke i telo, nisam ni jednom zadovoljna koju sam probala. Ni sminkom, posebno ne puderima, mada to i ne koristim dugo, pa nisam strucnjak
A, da. Prosle godine sam narucila cetku za piling, koja je izgubila funkciju posle nepuna dva meseca
Ја сам била неумољива мајка.Ali Queen, ja nisam isla u vrtic, toliko sam plakala za mamom da su odustali nakon treceg dana boravka
С годинама пронађеш оно што ти одговара и то купујеш. Тешко пробаш нешто ново, а ја сам нарочито скептична кад је нешто на "акцији".
Ти си млада и треба да експериментишеш.Vidis, ja imam problem s tim sto volim da eksperimentisem i ne volim da se ponavljam, mada ne kazem da to ne radim.
Loreal Od sampona do maskare.Nije da ja nisam verna nekim proizvodima, zapravo jesam (veliki sam poklonik "Maybellina"), ali pored toga uvek imam nesto za "igranje".
Ima li nesto da preporucujes iz iskustva?
Ja sam sad iz najnovijeg planirala da narucim ljubicasti hair x sprej zbog mirisa, inace sa kosom nemam problema, osim ispravljanja. Je l' to taj?
Cula sam da je sapun iz swedish spa kolekcije sa granulicama za piling odlican za kozu. Rado bih isprobala, samo da se ponovo pojavi u brosuri.