elekta
Aktivan član
- Poruka
- 1.610
Sta znaci "avatar"?Poslala sam ti poruku!
ova slicica ispod nika draga...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta znaci "avatar"?Poslala sam ti poruku!
ova slicica ispod nika draga...![]()
I ja ovo jako volim u Americi,jer ako odem do postanskog sanduceta da pokupim postu u pidzami niko me nece kritikovati za razliku od nase zatucane Evrope.
ej barabo ovde se dele korisni saveti..razmenjuju iskustva..prijatno druzi..ovo ti je au pair world..svako iznese svoje misljenje i postuje tudje..ovaj tvoj komentar nam je malo isprljao forum..
uh slucajno sam poslala.. cekajte ima jos:-)
DAKLE:
i ovde ljudi razmenjuju svoja misljenja..ne moraju se svi sloziti i svi imaju razlicita iskustva...sve zavisi pod kakvom ste zvezdom rodjeni :-)i kako ste se snasli:-)
zato vam ja zelim da se ovde lepo provedete, naucite nesto korisno...i da shvatite odakle ste i ko ste..i sta zelite dalje u svom zivotu...jer ce vam to biti najznacajnija lekcija koju mozete da dobijete iz jednogodisnjeg iskustva ne samo u americi nego i da ste aupair bilo gde drugde:-)
poz za sve:-)
u potpunosti razumijem kako se osjecas,odprilike smo generacija.ja sam u USA nasla sve ono sto mi je ovdje nedostajalo, kad kazes da ne izlazis a zeljela bi vjeruj da sam se ja tamo osjecala kao da imam ponovo 18, osjecala sam se ponovo mlada (mada to i jesam ali se nazalost ovdje osjecam starom i svi oko mene me cine starom), radila sam sve ono sto mi je ovdje bilo "zabranjeno" jer to zaboga ne prilici mojim godinama. meni je prijalo sto me niko ne zna, sto ti za jedno vece pridje po nekoloko momaka, sto se oko tebe u klubu ili gdje si vec izasao nalaze sve ljudi manje-vise tvojih godina i stariji,sto i ako odlucis da budes s nekim samo to vece nece citav komsiluk da ti bruji.... samo sam se zjb sto ne ostado pa makar i ko ilegalac, ali neka sad sam jos sigurnija da ovde nema nista da me drzi. vracam se tamo cim sredim sve ove silne ppotvrde i glupost
DAKLE: jao zasto je euro visi od dolara...sta je sad dosla ovde da nam popuje...a ne znaju da kazu koji su clanovi u engleskom !!!!!
e...a isti ti ameri..cesto i ne putuju nigde..ni do najblizeg mesta...da li znate da oni ne znaju sta je pasos?
a o geografiji da ne govorimo...
meni se ovde ne dopada bas zbog toga sto ovde mozes na lak nacin da budes neko jer su svi ostali niko...
ovde je lakopobediti konkurenciju jer smatram da je nema..
ako bolje pogledate..sve vece firme ovde. ..i skoro svi pronalasci dolaze iz evrope ili odnegde drugde...
nasih doktora ovde ima koliko hocete,,,gde su njihovi?
zasto kod nas ljudi zavrse elektrotehniku ili neki drugi tezak fax i onda im ovi ovde daju milione da dodju i da rade za njih...jer ih smatraju genijima...nemaju svoje strucnjake...
ja se trenutno ne zalim kako mi je ovde..volim i da izadjem....i da putujem...al volim i kuci u kafanu da izadjem:-))
mozda srbija nije neka velika zemlja koja pruza kojekakve mogucnosti al generalno ne mozete reci da je usa bolja od evrope?!
i ovde ljudi razmenjuju svoja misljenja..ne moraju se svi sloziti i svi imaju razlicita iskustva...sve zavisi pod kakvom ste zvezdom rodjeni :-)i kako ste se snasli:-)
zato vam ja zelim da se ovde lepo provedete, naucite nesto korisno...i da shvatite odakle ste i ko ste..i sta zelite dalje u svom zivotu...jer ce vam to biti najznacajnija lekcija koju mozete da dobijete iz jednogodisnjeg iskustva ne samo u americi nego i da ste aupair bilo gde drugde:-)
poz za sve:-)
Jao, sta se odmah ljutite.Samo sam izrazila svoje misljenje o mojim prvim izlascima u USA. Nije vazno da li je ko dobra riba ili nije to se mnogima desava.Ja nisam rekla da su svi ameri isti.Naprotiv. Sada je vec bolje kada sam se preselila u drugi grad.A sto se tice malog,kod mene nije takav slucaj.Spava cijelu noc.Moram ponekada biti oprezna jer zna ujesti ako ga zelis odvesti od mjesta gdje ne smije biti .Ali nije agresivan.Prije da mi je neko rekao da cu cuvati dijete s specijalnim potrebama rekla bih nema sanse,jer mi se tada to cinilo nemogucim i prevelikom obavezom i odgovornosti ali stvari su se drugacije odigrale i sta je tu je.Zadovoljna sam. Ja sam starija od 21 godinu i sada sam pocela izlaziti u bolje klubove.Tada sam izlazila tu jer sam tek dosla a cure s kojima sam izlazila tada voljele su to mjesto.Sto se tice akcenta upravu si,mnogima se svida.Ja ne smatram da je neukusno kada te neko pita odakle si ali kada naletis na nekog ko ima druge :xnamjere bolje je sutjeti jer ipak sam ja ovdje strankinja
ej hvala ti puno..ja sam vec rezervisala neki hostel Jazz on the city..i bas je u W 95th St.
..e a znas mozda neki klub dobar recimo d`n`b..ili bilo koje ok..opusteno mesto...preporuka neka..mada nije obavezno jer imam vec neke ideje ali ne moze da skodi..
e i lepo si sve tamo gore ispricala..bravo..
pozZ
[baraba];5470698:"zatucane evrope"....?????!!!! tebi nisu sve ovce na broju.... pa njima je evropa imperativ i sami to priznaju. daj bre shtrokavi su za medalju i onda se izvlache na to "mi smo opushteni"....aha jeste prekjuche......vi ste prljavi neuredni i tachka....alo pa samo poglrdaj kola bilo chija iznutra....pa samo shto mrtvih chetnika nema unutra....
tebi ako je amerika bolja od evrope......treba pod hitno kod chika doktora.....
oh sad primetih....pa ti imash 21.....sad mi je sve jasno........... siroma..... sitna deca....
oh, vidim da se vodi diskusija o izlascima..
prvo pitanje za ninu: zasto toliko ne volis svoju zemlju? i evropu generalno, a imas samo 21?
gde si ti to bila u evropi pa si uvidela da je amerika bolja?
da li znate zasto ljudi dolaze u ameriku...jos od prvih naseljenika dolaze ovde jer im je obecan amerciki san a sta je to zapravo? samo san...tj. obecanje ludom radovanje:-)
ima ljudi kojima se svidja ovde i onih kojima se ne svidja....
svako ima pravo na to...
ja sam recimo upoznala devojku koja kuci nee da ide..ima 2 brata i sestru...i nece da ide kuci moli da ostane ovde....kaze kuci ce morati ozbiljno da radi..ovde ne mora sve joj je tako tako...voli host porodicu vise nego svoji rodjenu...ja to ne mogu da razumem...!!!
sto se tice izlazaka...meni se cini sto je otmenije mesto..tamo se desavaju cudnije stvari...:-)
i meni se svidja stvar da su ameri opusteniji sto u diskotekama...al do granice upoznavanja..jer kod nas stvarno momci ne prilaze...jednom godisnje mozda:-)
ovde bar 20 na vece pridje da se upozna..i bla bla...nekad su ok nekad ne..kazes im da nisi zainteresovana i u vecini slucajeva ce vas ostaviti na miru...
sto se tice akcenta tu je nina upravu jer kazu da im je to simpaticno i ludi su za devojkama iz evrope jer kao sto neko rece njima je evropa pojam i imperativ.... recimo ja nikad ne dizem ruku da odgovaram na neka pitanja na casu...ne zato sto ne znam nego sta ja ima da se trpam....ima dosta pametnih?!! amera koji ce to da rade...ali se desilo vec mnogo puta da ceo razred cuti jer ne zna odgovor i tada se pojavim ja...hahhahaahha
jao sto me ne vole:-)
salim se...ima par pacijenata..koji zapravo imaju misljenje o evropi sledece....
Cao! Ti si bila kao aupair tamo jel'? A na koju foru sada ides? Cisto onako te pitam!Pozdrav.
Cao! Ti si bila kao aupair tamo jel'? A na koju foru sada ides? Cisto onako te pitam!Pozdrav.
ne ja nisam bila kao aupair vec tek treba da idem (krajem juna ili pocetkom jula), bila sam ljetos na W&T i mnooooooogoooooooo mi se dopalo pa zato i idem opet. a aupair sam izabrala jer mozes da duze ostanes a onda ko zna . ako se snadjem za neki solidan poslic i/ili ako mognem da nastavim sa faksom definitivno bi ostala. ali ko zna vidjecu sta ce da ispadne od svih mojih silnih zelja. mozda se ponovo zaljubim![]()
Joj, strava.Preko koje agencije ides? Gde si tacno bila i da li bi volela ponovo tu lokaciju ili nesto novo?Vec si bila zaljubljena tamo, kako je to dobro.Ides na leto ponovo a to ce brzo da proleti! Pozdrav.![]()