- Poruka
- 24.378
Dosta nam je Habzburga.Јесте, па да нам нагрну Аустријанци? Боље овако. Пљеска у руци, Смоки у торби.
Pogledajte prilog 1758329
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosta nam je Habzburga.Јесте, па да нам нагрну Аустријанци? Боље овако. Пљеска у руци, Смоки у торби.
Pogledajte prilog 1758329
Budimo se već 200 godina??sve je super dok laž traje...buđenje će boleti...
Ти још спаваш.Budimo se već 200 godina??
Доле Франз Фердинанд! Доле црвени хабзбург ЈБТ! Кажу да је Виена поголем сербски град? Нас (Срба&браћеРома) и Аустријанаца неколико милиона!Dosta nam je Habzburga.
https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/spoljni-dug-skoro-50-milijardi-evra-kome-srbija-najvise-duguje/Spoljni dug Srbije je 108 milijardi, nešto mi ova matetamika sa polovinom nije precizna
![]()
Мрмот, чоколада, фолија.https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/spoljni-dug-skoro-50-milijardi-evra-kome-srbija-najvise-duguje/
Javni dug Srbije je na kraju maja ove godine bio 38,8 milijardi evra i iznosio je 44 odsto BDP-a, poslednji su podaci Ministarstva finansija.
Od ovih skoro 39 milijardi evra duga centralne vlasti, država duguje 27,2 milijarde inostranstvu, koliko iznosi spoljni javni dug, dok preostalih oko 11,5 milijardi evra duguje domaćim poveriocima.
Žao mi je što ne verujem lažovima ali oni su me naučili da ne treba nikome verovatihttps://www.danas.rs/vesti/ekonomija/spoljni-dug-skoro-50-milijardi-evra-kome-srbija-najvise-duguje/
Javni dug Srbije je na kraju maja ove godine bio 38,8 milijardi evra i iznosio je 44 odsto BDP-a, poslednji su podaci Ministarstva finansija.
Od ovih skoro 39 milijardi evra duga centralne vlasti, država duguje 27,2 milijarde inostranstvu, koliko iznosi spoljni javni dug, dok preostalih oko 11,5 milijardi evra duguje domaćim poveriocima.
Prema podacima Statistika Austrije, ukupni javni dug te zemlje dostigao je 412,6 milijardi evra, a samo u prvom kvartalu skočio je za 18,5 milijardi. Udeo duga u BDP-u prešao je 84,9%, daleko od Mastrihtske granice od 60%.
https://www.b92.net/info/politika/1...ro-polovina-ukupnog-spoljnog-duga-srbije/vest
Za to vreme, Srbija vodi javne finansije s merom. Infrastruktura se razvija, otvaraju se fabrike, gradske bolnice i priprema se veliki međunarodni događaj – EKSPO 2027 u Beogradu, navode mediji.
Srbija je danas jedna od najbržih rastućih ekonomija u Evropi, sa stabilnim finansijama, povoljnim klimom za domaće privrede i sa sve većim prilivom stranih investicija.
Ginu u školama i padovima mosta zbog...?Jel to uređena evropska država?! Još i dužni? PljucA koliko ljudi im pogine pod nadstrešnicom od korupcije i kriminala?!??
A jel imaš ti iz Nemačke dokaze za to?Nije problem sto je spoljni dug Srbije 44% BDP-a.
Ne bi bilo strasno ni da je 100% BDP-a ali da se pare uzimaju po normalnoj kamati, i da se ulazu u nesto od cega ce zaista da raste BDP, na primer strateski u poljoprivredu, turizam, odredjenu industriju u kojoj mozemo biti konkurentni, itd.
Ali SNS lopovi trose te pare na kobajagi infrastrukturne projekte, koji nikom ne trebaju, a kostaju 5-10 puta vise od realne cene - dakle, uzimaju te pare sebi u dzep.
Prosto receno: kradu!
Zato se svakome mora oduzeti svaki dinar za koji se nema legalno pokrice kada skinemo ove zlikovce sa vlasti.
I robija - naravno.
Imam dokaze iz Srbije.A jel imaš ti iz Nemačke dokaze za to?
Dobro je što si postavio ovu sliku,jer se nameće prosto pitanje za ove što im švapsko ***** na lavandu miriše: Zašto je most urađen ovako oćajno da ga prevrne kamion dizalica?I ko se ugradio?I ko je odgovarao za to ugrađivanje?I gde su studenti željni pravde i poštovanja zakona koji se bore protiv korupcije u državi Austriji?
Gotov si ti odavno samo ne primećuješ to.Imam dokaze iz Srbije.
A ima ih i tuzilastvo, samo da oslobodimo tuzilastva i gotovi ste️
️
️
Ćaci, dugo te nije bilo, jesi dežurao u Ćacilendu?Gotov si ti odavno samo ne primećuješ to.
Jel i tebi žmigavac pokazuje na istok?Ćaci, dugo te nije bilo, jesi dežurao u Ćacilendu?
Čujem da vam ne daju tamo da koristite internet, LOL![]()
Znači istina je za Ćacilend i intetnetJel i tebi žmigavac pokazuje na istok?
mislis da se Austrija nije ovolko zaduzila ?sve je super dok laž traje...buđenje će boleti...
mislim da smo se mi zadužili mnogo više nego što nam se predstavlja...naši političari lažu non stop ...što misliš da ne lažu o tome koliko smo dužni?mislis da se Austrija nije ovolko zaduzila ?
ocigledno blokaderTo je najniži mogući oblik života slično bakterijama uglavnom su svi mentalno poremećeni u pionirskom parku.
Ne namece se, lepo sam napisao , ko trazi losije da se ugleda na to , taj nije cist u glavi...ili je pokvaren...Dobro je što si postavio ovu sliku,jer se nameće prosto pitanje za ove što im švapsko ***** na lavandu miriše: Zašto je most urađen ovako oćajno da ga prevrne kamion dizalica?I ko se ugradio?I ko je odgovarao za to ugrađivanje?I gde su studenti željni pravde i poštovanja zakona koji se bore protiv korupcije u državi Austriji?