USA krecu u novi rat

Sad je na tapetu Venecuela, a priča ide ista ko stotinu puta do sad ...borba protiv droge, odbrana demokratije ..hoće da sruše vlast koja im ne odgovara i da opljačkaju resurse.
Problem za njih je što Venecuela nije Irak ni Libija tamo postoji narod koji zna šta znači braniti svoju zemlju. A ako se ovo zakuvava, neka im je srećno i Venecueli i svima koji žele mir, jer rat je uvek američki biznis, a tuđi grobovi.

Sad je na tapetu Venecuela, a priča ide ista ko stotinu puta do sad ...borba protiv droge, odbrana demokratije ..hoće da sruše vlast koja im ne odgovara i da opljačkaju resurse.
Problem za njih je što Venecuela nije Irak ni Libija tamo postoji narod koji zna šta znači braniti svoju zemlju. A ako se ovo zakuvava, neka im je srećno i Venecueli i svima koji žele mir, jer rat je uvek američki biznis, a tuđi grobovi.
izgubiti ce usa

jeste i vojno i ekonomski i politicki
nije pisao sam zasto ali ti si glup nazalost ima i ludih Srba
mislim za 7-8 godina ce zadnja budala ukapirati da je gotova usa
AZTLAN.JPG

ATZLAN Mexico sve sto je crveno i srafirano

nije pisao sam zasto ali ti si glup nazalost ima i ludih Srba
mislim za 7-8 godina ce zadnja budala ukapirati da je gotova usa
Pogledajte prilog 1791408
ATZLAN Mexico sve sto je crveno i srafirano
jesli ti ovo sasvim sam crto?!

eee dete, mene su ubedjivali profesori marksizma i kapetani JNA da je amerika i truli zapad propo, da miu je blizu kraj a da ce u svetu pobediti pravda, ravnopravnost i radnicka klasa na celu sa SSSR
prodje eto 50 godina od toga a nestade marksizam, propade jna, raspao se sssr a amerika i zapad jos jaci i mocniji

jesli ti ovo sasvim sam crto?!

eee dete, mene su ubedjivali profesori marksizma i kapetani JNA da je amerika i truli zapad propo, da miu je blizu kraj a da ce u svetu pobediti pravda, ravnopravnost i radnicka klasa na celu sa SSSR
prodje eto 50 godina od toga a nestade marksizam, propade jna, raspao se sssr a amerika i zapad jos jaci i mocniji
Crnci i Mexikanci su unistili iznutra usa Kina unistila izvana usa
Burning USA.JPG

ti si lud Mexikanci od krajem 1940 godina dolaze maivno u usa
Jos ranije su dolazili englezi, nemci, rusi, jevreji, italijani, irci....

meksikanci dolaze u ameriku radi boljeg zivota, najveci broj meksikanaca u americi su religiozni, vredni i posteni.
Ne bi trebo da gledas puno mfijaskih filmova, stices pogresnu prestavu o americi. U ameriku idu ljudi da bi tamo bolje ziveli. Sta mislis zasto se masovno srbi i albanci iseljavaju u ameriku? Da tamo rade i zive bolje nego u njihovim zemljama.
Svake godine skoro 6 milijardi evra stize u srbiju samo od dijaspore, isto je i sa meksikom i rusijom. Jesi li ti poslo nekad 100 evra tetki u nemackoj?

Back