Lisa L
Primećen član
- Poruka
- 696
I da, ova tema je zabranjena za daisy13 i njena ikustva, posto sve treba da bude primamljivo! :-D Salim se naravno, ludaka svuda ima, bar smo toga svesni!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da, ova tema je zabranjena za daisy13 i njena ikustva, posto sve treba da bude primamljivo! :-D Salim se naravno, ludaka svuda ima, bar smo toga svesni!
hej bre:-)
ja sam morala to taj dan da napisem jer sam jos bila u soku..kod nas bar ne prilaze sa takvim ponudama:-)
a sto se tice izlazaka...neki kafici i diskoteke ovde u juznoj kaliforniji su ok a neki katastrofa...jer ne primecujem da se nesto ulaze u izgled restorana ili diskoteke....
momci prilaze...uvek i to svakakvi...nekad ine pitaju nista samo uhvate za ruku i kazu igraj ali...pa necu valjda igrati sa bilo kime..direktni su jako...nema ti dza bu...oni odma pitaju sta ih interesuje...muzika je skoro svuda super...eto ne znam sta bih jos dodala s obzirom da mi je ova tema zabranjena:-)
samo da javim u nedjelju dolazim u bgd da predam aplikaciju..pa vam onda javljam kad me porodice kontaktiraju da se konsultujemkoliko sam razumjela ne djeca u pelenam,ne ortodox jevreji,ne single dad i takve slicne kombinacije ali ipak je potrebno puno srece i sve je slucajnost...i jos nesto ja bih kad bih mogla da biram radije istocni dio USA.
E pa devojke i ja konacno da objavim da sam nasla svoju novu porodicu:grin: Nisam htela nista da pisem dok nisam dobila mail od aupaircare da je sve potvrdjeno! I ja sam mislila da izbegnem decu u pelenama i da ih ne bude vise od dvoje, kad ono sve ispalo obrnuto.:grin: Idem u Washington DC, troje dece (5, 3 i godinu dana). Znam da cu se odvaliti od posla sa njima troma, ali sam ipak shvatila kroz ovo biranje porodice da je mnogo vaznije da su oni ok ljudi. Ja sam imala tu srecu da je njima prethodna aupair devojka bila iz Srbije i dali su mi njen broj, tako da smo se nas dve lepo ispricale. Preko telefona svi oni zvuce ok i nije lako proceniti ko je losiji a ko bolji. Tako da sam ja odlucila da ne izaberem porodicu prema lokaciji i broju dece, vec po njima samima i mislim da nisam pogresila.:grin:
pozz
e cao!!
kako si??
jel si ti ono bese tu negde izmedju Filadelfije i NYC ???
ja sam u Harisburgu>>ne znam mogle bi nesto da se organiziramo mozda..
pozZ
e pa drustvo odabrala me je porodica...iz Virginia...gradic Warrenton idem u martu mesecu tamo...
imaju dve klinke od 6 i 5 godina i decaka ce dobiti za nekih mesec dana... jedva cekam...
rekli su mi da ne brinem zbog vozacke to imam vremena da sredim...
extra su...vec smo se sve dogovorili...
e pa drustvo odabrala me je porodica...iz Virginia...gradic Warrenton idem u martu mesecu tamo...
imaju dve klinke od 6 i 5 godina i decaka ce dobiti za nekih mesec dana... jedva cekam...
e pa bas mi je milo..zelim ti puno srece sa porodicom..i widimo se u januaru..Sad sam gledala kartu Amerike i cini mi se da cemo biti komsinice:grin: Samo sto ja dolazim tek krajem januara, ali bi mogle da se druzimo.:grin: ja sam za samo da dodjem
pozz
samo da javim u nedjelju dolazim u bgd da predam aplikaciju..pa vam onda javljam kad me porodice kontaktiraju da se konsultujemkoliko sam razumjela ne djeca u pelenam,ne ortodox jevreji,ne single dad i takve slicne kombinacije ali ipak je potrebno puno srece i sve je slucajnost...i jos nesto ja bih kad bih mogla da biram radije istocni dio USA.
Pozdrav svima! Ja sam prvi put ovde i imam puno,puno pitanja. za pocetak da kazem da sam pre dvadesetak dana cula za ovaj program i vec sam pocela da prikupljam dokumentaciju. Ovih dana treba da mi stigne aplikacija iz BG.,inace vec sam napisala pismo,skupila slike,...Najveci problem mi predstavlja to sto sam u skoli ucila francuski jezik i nisam ga naucila,ali sam posle isla na kurs engleskog i ne mogu da kazem da ga super znam,ali dosta toga razumem i mogu da uspem da se sporazumem nekako sa nekim i ne plasim se da dodjem tamo,zato sto sam ubedjena da cu ga nauciti. Jedino me plasi ta provera znanja engleskog jezika u agenciji. Moze li mi neko reci nesto vise o tome,jel tu postoje neki testovi i koliko je potrebno znanje jezika da bi se proslo to u agenciji. Hvala unapred svima
Puno srece i obavezno javi sta je bilo,da znam i ja sta me ocekuje!
Naravno da nije vazna lokacija.Ja sam sada kod nove porodice i extra mi je.Imaju 3 djece dobi 6,4,4.1 DIJETE JE ATUIST,STO ZNACI DA SE EVIDENTIRA KAO DIJETE SA SPECIJALNIM POTREBAMA.DAN MI TAKO BRZO PRODE S NJIMA. PRIJE NJIH BILA SAM KOD KRETENA KOJI JE IMAO SAMO 1 SINA ALI KOJI MRZI CIJELI SVIJET.MALI SE UOPSTE NIJE SMIJAO.SADA SAM SRETNA I PRIHVACENA SAM KAO CLAN PORODICE STO MI JE NAJVAZNIJE.
e pa dobrodosla..ne brini za engleski,provera u agenciji ti je cista formalnost..par recenica o sebi i o tome kako volis decu,i kako si cuvala decu..ako ti je frka pripremi neki skech na tu temu..sve ti to na pocetku izgleda mnogo komplikovano ali nije,samo se opusti i sledi uputstva..ne moz` da omanes!!!
pozZ
Pozdrav svima! Ja sam prvi put ovde i imam puno,puno pitanja. za pocetak da kazem da sam pre dvadesetak dana cula za ovaj program i vec sam pocela da prikupljam dokumentaciju. Ovih dana treba da mi stigne aplikacija iz BG.,inace vec sam napisala pismo,skupila slike,...Najveci problem mi predstavlja to sto sam u skoli ucila francuski jezik i nisam ga naucila,ali sam posle isla na kurs engleskog i ne mogu da kazem da ga super znam,ali dosta toga razumem i mogu da uspem da se sporazumem nekako sa nekim i ne plasim se da dodjem tamo,zato sto sam ubedjena da cu ga nauciti. Jedino me plasi ta provera znanja engleskog jezika u agenciji. Moze li mi neko reci nesto vise o tome,jel tu postoje neki testovi i koliko je potrebno znanje jezika da bi se proslo to u agenciji. Hvala unapred svima