AU pair in USA

Ej Marija pa kako je prosao tvoj prvi vikend u nyc?:grin:pretpostavljam da ti je bilo super pa sad ne mozes da dodjes k sebi i da nam preneses utiske:grin:
pozz
ej pa da bilo je super..istrazivala sam malo..setala mnogo..bas sam uzivala..i upoznala neke ljude i prodavala jelke sa nekim Srbinom..hehe..sledeci put kad dojem on ce mi biti vodic kroz nocni zivot nyc posto izlazi i dugo je vec tu..ma super stvarno..pazi bilo mi je zabavno ko da sam sa 10 drugara isla..a ne sama sa sobom..
pozZ

Nekako mi se cini da je wizantiana najjeftinija ne znam mozda gresim

Meni su objasnili da wizantiana i karavan rade sa Inerexchange a ayusa radi sa aupaircare. I rekli su mi da je aupaircare bolji zato sto te kontaktira vise porodica odjednom, a kod Interexchange-a moze samo jedna porodica da uzme tvoju prijavu, pa ako se ne sparite onda te tek kontaktira sledeca. Zato sam se ja prijavila preko ayuse. Tri nedelje posto sam se prijavila pocele su da zovu porodice i za nedelju dana sam nasla porodicu, mada kod nekog duze traje.Ti sad vidi sta ces!Srecno:grin:

ej pa da bilo je super..istrazivala sam malo..setala mnogo..bas sam uzivala..i upoznala neke ljude i prodavala jelke sa nekim Srbinom..hehe..sledeci put kad dojem on ce mi biti vodic kroz nocni zivot nyc posto izlazi i dugo je vec tu..ma super stvarno..pazi bilo mi je zabavno ko da sam sa 10 drugara isla..a ne sama sa sobom..
pozZ[/QUOTE

kako bi se drugacije provela u nyc:grin:mislim da jos nisam cula od nekoga nesto lose o NYC!sad si napunila baterije za malisane:grin:
pozz

Da li zna neko pravila oko starosne granice, koliko sam ja razumela mozes se prijaviti sa 26, ali da na tlu Amerike budes pre nego sto napunis 27... E sada, recimo ako ja imam 27 i zelim da produzim boravak, posto valjda postoji ta mogucnost 6,9 ili 12 meseci, da li je to moguce posto sam vec matora, tj imam 27 god... Ako neko ima info neka pise :)

Da li zna neko pravila oko starosne granice, koliko sam ja razumela mozes se prijaviti sa 26, ali da na tlu Amerike budes pre nego sto napunis 27... E sada, recimo ako ja imam 27 i zelim da produzim boravak, posto valjda postoji ta mogucnost 6,9 ili 12 meseci, da li je to moguce posto sam vec matora, tj imam 27 god... Ako neko ima info neka pise :)

Prko ayuse kosta 485$ A sto se tice godina ja isto znam da je granica 27, najbolje zovni neku agenciju i slobodno ih pitaj:grin:

Cao! Vazno je da se prijavis sa 26 godina aili barem 4 mjeseca prije nego napunis 27.U usa poslije toga ostati i sledecu godinu,godine nisu vazne poslije a ako zelis ostati duze moras upisati studij.Nisi ti matora.

Tnx Hanabi...
Jos mojih pitanja..sve sam vas udavila :) Sto se tice cigareta, da li uopste da pomisljam na to da ce neka porodica prihvatiti pusaca ili da krenem lagano da se oprastam od istih :(

A u pa to je vrlo nezgodna tema. Meni su u agenciji odmah rekli da zaokruzim da nisam pusac, a nisu me ni pitali da li sam. Verovatno negde postoji neka porodica koja bi to prihvatila, mada su ti tako sance mnogo manje. Nemam pojma amerikanci su po tom pitanju uzasni, nigde ne sme da se pusi. Uostalom mozda ti je to prilika da ostavis cigare, plus su tamo i skupe.E da, jednom kad sam bila u agenciji pricali su o nekoj devojci koju je porodica uhvatila da pusi valjda u kuci pa su je opomenuli da ako se desi jos jednom da ce je izbaciti. nemam pojma sta je bilo na kraju.kad su cigare u pitanju kako da lazes:grin:

Back