jasminka_nis
Primećen član
- Poruka
- 543
Hello,
Koliko se ceka od trenutka prijavljivanja dok se ne dobije porodica?
Tnx
Tnx
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hello,
Tnx
Hello,
Tnx
ej pa da bilo je super..istrazivala sam malo..setala mnogo..bas sam uzivala..i upoznala neke ljude i prodavala jelke sa nekim Srbinom..hehe..sledeci put kad dojem on ce mi biti vodic kroz nocni zivot nyc posto izlazi i dugo je vec tu..ma super stvarno..pazi bilo mi je zabavno ko da sam sa 10 drugara isla..a ne sama sa sobom..Ej Marija pa kako je prosao tvoj prvi vikend u nyc?:grinretpostavljam da ti je bilo super pa sad ne mozes da dodjes k sebi i da nam preneses utiske:grin:
pozz
Nekako mi se cini da je wizantiana najjeftinija ne znam mozda gresim
ej pa da bilo je super..istrazivala sam malo..setala mnogo..bas sam uzivala..i upoznala neke ljude i prodavala jelke sa nekim Srbinom..hehe..sledeci put kad dojem on ce mi biti vodic kroz nocni zivot nyc posto izlazi i dugo je vec tu..ma super stvarno..pazi bilo mi je zabavno ko da sam sa 10 drugara isla..a ne sama sa sobom..
pozZ[/QUOTE
kako bi se drugacije provela u nyc:grin:mislim da jos nisam cula od nekoga nesto lose o NYC!sad si napunila baterije za malisane:grin:
pozz
Hvala na informaciji, smem li da pitam preko koje agencije ides?
koliko je vas ukupno kontaktiralo porodica?
posle koliko porodica ste izabrali onu pravu?
nina_lion thanks for the infos ....(malo engleskog) nego bas me to nesto kopkalo
Imam familiju ovde,a na programu sam bila samo godinu dana.
Da li zna neko pravila oko starosne granice, koliko sam ja razumela mozes se prijaviti sa 26, ali da na tlu Amerike budes pre nego sto napunis 27... E sada, recimo ako ja imam 27 i zelim da produzim boravak, posto valjda postoji ta mogucnost 6,9 ili 12 meseci, da li je to moguce posto sam vec matora, tj imam 27 god... Ako neko ima info neka pise![]()
Jel bi mogla malo opsirnije da mi objasnis. Ja imam prijatelja tamo. Da li znas jos koje su najbolje mogucnosti da se ostane?
Da li zna neko pravila oko starosne granice, koliko sam ja razumela mozes se prijaviti sa 26, ali da na tlu Amerike budes pre nego sto napunis 27... E sada, recimo ako ja imam 27 i zelim da produzim boravak, posto valjda postoji ta mogucnost 6,9 ili 12 meseci, da li je to moguce posto sam vec matora, tj imam 27 god... Ako neko ima info neka pise![]()
Tnx Hanabi...
Jos mojih pitanja..sve sam vas udavilaSto se tice cigareta, da li uopste da pomisljam na to da ce neka porodica prihvatiti pusaca ili da krenem lagano da se oprastam od istih
![]()