mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.306
Već neko vreme nas botovi porede sa afrikom a nisu ni svesni da je tamo viši standard nego u srbiji 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam hteo juče ništa da ti odgovorim u nadi da ćeš shvatiti ovo što sam napisao za žmigavac.Ali nisi.Znači istina je za Ćacilend i intetnet
Hahahahahaha
Kakvi robovi sede tamo, LOL![]()
Gde si to napisao?Pa mnogima je EU primer(model) uređenog društva gde sve funkcioniše po zakonu,gde je sve kvalitetno odrađeno,po zakonu i propisima,a evo,vidimo da nije tako.Zato sam ti i prokomentarisao sliku.Ne namece se, lepo sam napisao , ko trazi losije da se ugleda na to , taj nije cist u glavi...ili je pokvaren...
Kaže se "migavac", ne "žmigavac".Nisam hteo juče ništa da ti odgovorim u nadi da ćeš shvatiti ovo što sam napisao za žmigavac.Ali nisi.
Lažeš, nikada nisam dizao zapad u nebesa.I ti dižeš zapad u nebesa
Opet lažeš, ne podsmevam se istoku.Istovremeno se podsmevaš istoku koji je pretekao zapad u mnogim segmentima.
Zlikovački SNS i zlikovac Vučić, kojem ne izlaziš iz bullje, NISU SRBIJA!!!Tako pišeš i o Srbiji
Ne, oni ne žele ispravnu stvar, oni su zlikovci koji uništavaju Srbiju.,podsmevaš se toj ekipi koji čine ispravnu stvar
Ne, oni ne žele revoluciju nego poštovanje zakona i Ustava.i podržavaš ove koji bi želeli revoluciju.
Na zapadu policija izađe na ulice i bije,u Srbiji protestvuju mesecima uz minimalnu intervenciju policije.Kod nas u Srbiji možeš svašta,u tvojoj EU dobiješ po leđima.Toliko o demokratiji i ljudskim pravima.I ti nekome pišeš o robovima?
Evo,sam si naveo primere da ti je sve sa zapada savršeno.Kaže se "migavac", ne "žmigavac".
Sedi jedan, Ćaci
Lažeš, nikada nisam dizao zapad u nebesa.
Dakle lažeš ko pas i nije te sramota
Opet lažeš, ne podsmevam se istoku.
Opet te nije sramota da izmišljaš i lažeš.
Zlikovački SNS i zlikovac Vučić, kojem ne izlaziš iz bullje, NISU SRBIJA!!!
Probaj to da ukapiraš.
Ne, oni ne žele ispravnu stvar, oni su zlikovci koji uništavaju Srbiju.
Ne, oni ne žele revoluciju nego poštovanje zakona i Ustava.
Ali okej, kapiram da je to iz perspektive Ćacilenda, gde vlada potpuno bezakonje, revolucija.
Na zapadu političar za trilion puta manji skandal da ostavku i povuce se potpuno iz javnog zivota.
U Srbiji niko ne odgovara.
Evo ti spisak 110 afera ove zlikovacke vlasti, 110 razloga (a ima ih daleko vise) za sta ćete na robiju!
Pa to pricaj ljudima kojima treba idol.....oni ce u svemu da traze idole...groundhog day....pitaju mrmota da li ce zima da prestane ili da se spremaju za jos mesec i po dana zime...Gde si to napisao?Pa mnogima je EU primer(model) uređenog društva gde sve funkcioniše po zakonu,gde je sve kvalitetno odrađeno,po zakonu i propisima,a evo,vidimo da nije tako.Zato sam ti i prokomentarisao sliku.
Evo,sam si naveo primere da ti je sve sa zapada savršeno.
Nemoj lagati,sve se proveri.
U Austriji 10.06 ove godine pobiše decu u školi i nema protesta,nema studenata,nisam čuo da je neko podneo ostavku.Zašto lažeš?
Pao pešački most,nekvalitetno odrađen,nastradale dve osobe,nema saopštenja,nikom ništa,opet nema protesta.Zašto lažeš?
Pa daaaa...Ćaci, iebe mi se za Austriju
Ne lazem jer nikada nisam nista ni rekao za nju
Zna se ko ovde laže, LOL![]()
Ponoviću.Pa to pricaj ljudima kojima treba idol.....oni ce u svemu da traze idole...groundhog day....pitaju mrmota da li ce zima da prestane ili da se spremaju za jos mesec i po dana zime...
Ili sneg u februaru , da li je to moguce?