tasa_com
Početnik
- Poruka
- 17
Preko koje agencije ides?
probacu preko karavantravel! Ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preko koje agencije ides?
Naravno da nije lako ali nije toliko ni tesko.Mali je u svom svijetu.Samo dode i uzme te za ruku i odvede da ti pokaze sta zeli i cijelo vrijeme moras vrtiti jedan te isti film.Voli da istrazuje stvari.Jako je inteligentan.Ne zna pricati.Puno mi znaci sto me je host porodica prihvatila kao clana porodice i tako su zabavni.Danas mi je host mama rekla kako joj je kcerka rekla da je toliko sretna sto sam tu jer joj posvecujem vrijeme i igram se s njom sto prije 2 au pairs nisu radile.Porodica mi je rekla da su sretni sto me imajuJedno dete je autisticno?Pa to nije ni malo lako.
ZAVISI GDJE IZLAZIS.JA SAM OSTALA SOKIRANA KADA SAM 1 PUT IZASLA U NYACK,MOMCI IMAJU FRIZURE KAO PRIJE 30 GODINA. U AMERICI SU MOMCI JAKO NASRTLJIVI I NAPASNI.NEMAS MIRA. KADA IZADES PLESATI BULJE KAO DA NIKAD NISU VIDJELI ZENSKO.U SAD NIJE UOBICAJENO DA PROSETAS DO PRODAVNICE NEGO SVE AUTO. PA DOK DODES DO PRODAVNICE ZAUSTAVITI CE SE BAR 6 I PITATI STA IMA MALA? DA TE POVEZEM! JA SAMO IGNORRISEM SAMO TREBA DA VIDE DA SAM STRANKINJA. MEDUTIM IMA I KAVALIRA !!
probacu preko karavantravel! Ti?
Jaoj bre Ammela, sada sam se smorila skroz.Kako stvari stoje, imam dobre sanse da zaradim dosta novca, posto se definitivno necu kretati niti baviti izlascima! Jok!![]()
E,vala i ja isto to nesto razmisljam..ako tako bude nikud ne mrdam..valjda ce ljudi biti negdje kakav lokal gdje ima i nase raje, pa se bude moglo upoznati kakvo fino celjade ili makar normalno izac i izdjuskati...
e pa bas mi je milo..zelim ti puno srece sa porodicom..i widimo se u januaru..![]()
Posto se prica o izlazenju htedoh da te pitam kako se ti snalazis po tom pitanju. Ne mislim samo na nocne izlaske vec uopste kad si slobodna, npr. vikendom? Jesi se do sad malo vise upoznala sa tim mestom? NIje frka da sama cunjas po gradu? To me malkice plasi posto u Americi kako drugi kazu svuda ima nekih losih (uglavnom i nazalost crnackih) delova grada u koje ne treba zalaziti. Mada su te verovatno ti tvoji host roditelji upozorili:grin:
pozz:grin:
ej pa ja ne brinem puno oko tih stvari,ne mogu reci da sam hrabra ali ne plasim se u napred..znas ono prvo skocim pa kazem `op..heh..ovaj Harisburg je ok mislim ima i tu probisveta nekih ali nije strasno..imam sad 4 dana free za wikend pa odoh u nyc..sama..u neki hostel pa bas da vidim sta ce da me snadje..devojke opustite se..Posto se prica o izlazenju htedoh da te pitam kako se ti snalazis po tom pitanju. Ne mislim samo na nocne izlaske vec uopste kad si slobodna, npr. vikendom? Jesi se do sad malo vise upoznala sa tim mestom? NIje frka da sama cunjas po gradu? To me malkice plasi posto u Americi kako drugi kazu svuda ima nekih losih (uglavnom i nazalost crnackih) delova grada u koje ne treba zalaziti. Mada su te verovatno ti tvoji host roditelji upozorili:grin:
pozz:grin:
ej pa ja ne brinem puno oko tih stvari,ne mogu reci da sam hrabra ali ne plasim se u napred..znas ono prvo skocim pa kazem `op..heh..ovaj Harisburg je ok mislim ima i tu probisveta nekih ali nije strasno..imam sad 4 dana free za wikend pa odoh u nyc..sama..u neki hostel pa bas da vidim sta ce da me snadje..devojke opustite se..
pozZ
ZAVISI GDJE IZLAZIS.JA SAM OSTALA SOKIRANA KADA SAM 1 PUT IZASLA U NYACK,MOMCI IMAJU FRIZURE KAO PRIJE 30 GODINA. U AMERICI SU MOMCI JAKO NASRTLJIVI I NAPASNI.NEMAS MIRA. KADA IZADES PLESATI BULJE KAO DA NIKAD NISU VIDJELI ZENSKO.U SAD NIJE UOBICAJENO DA PROSETAS DO PRODAVNICE NEGO SVE AUTO. PA DOK DODES DO PRODAVNICE ZAUSTAVITI CE SE BAR 6 I PITATI STA IMA MALA? DA TE POVEZEM! JA SAMO IGNORRISEM SAMO TREBA DA VIDE DA SAM STRANKINJA. MEDUTIM IMA I KAVALIRA !!
Naravno da nije lako ali nije toliko ni tesko.Mali je u svom svijetu.Samo dode i uzme te za ruku i odvede da ti pokaze sta zeli i cijelo vrijeme moras vrtiti jedan te isti film.Voli da istrazuje stvari.Jako je inteligentan.Ne zna pricati.Puno mi znaci sto me je host porodica prihvatila kao clana porodice i tako su zabavni.Danas mi je host mama rekla kako joj je kcerka rekla da je toliko sretna sto sam tu jer joj posvecujem vrijeme i igram se s njom sto prije 2 au pairs nisu radile.Porodica mi je rekla da su sretni sto me imaju:.Znas to puno znaci,posebno kada si udaljen od svoje porodice.Vazno je da se igras s djecom jer tako svima brzo prode dan
.
E,vala i ja isto to nesto razmisljam..ako tako bude nikud ne mrdam..valjda ce ljudi biti negdje kakav lokal gdje ima i nase raje, pa se bude moglo upoznati kakvo fino celjade ili makar normalno izac i izdjuskati...
Ma kakva nasa raja, zbog njih se i selimo sto dalje, nego valjda bude normalnih Amera i tako to... Sada ces ti koleginice da biras sebi drzavu i grad, pa ako budemo komsinice, lepo cemo doterati okruzenje, nece smeti da bude izleta tipa "hi baby" inace...
Gde si ti u Podgorici? Pozdrav!
ej pa ja ne brinem puno oko tih stvari,ne mogu reci da sam hrabra ali ne plasim se u napred..znas ono prvo skocim pa kazem `op..heh..ovaj Harisburg je ok mislim ima i tu probisveta nekih ali nije strasno..imam sad 4 dana free za wikend pa odoh u nyc..sama..u neki hostel pa bas da vidim sta ce da me snadje..devojke opustite se..
pozZ
Druziti se sa nasom "rajom "ovde najcesce i nije tako pametna ideja-prosto neverovatno kako izgleda kao da se od sve te nase "raje "ovde skupila neka najgora bagra.Nemoj da bezis od Amera,nisu oni bas toliko losi kao sto se prica,nego nasi nikada ne mogu da se oslobode svojih kompleksa i straha da se suoce sa necim novim.
thanks.ma ja nesto pod utiskom onog pisma kako su grozni..ma,ja volim sve ljude svijeta samo nek su normalni..nemam neke predrasude sad jos uvjek.
Druziti se sa nasom "rajom "ovde najcesce i nije tako pametna ideja-prosto neverovatno kako izgleda kao da se od sve te nase "raje "ovde skupila neka najgora bagra.Nemoj da bezis od Amera,nisu oni bas toliko losi kao sto se prica,nego nasi nikada ne mogu da se oslobode svojih kompleksa i straha da se suoce sa necim novim.
ja da prodjem nezapazenoBoze Lisa sta to pricas,vidis li ti meni avatar...:-D:-D,salim se
![]()
Pa dok sam bila au pair,izlazila sam sa deckom koji je bio to isto i cuvao je decaka starog 5god koji je bui autistican.Cesto je dolazio izgreban,mali zivi u svom svetu ali kada se vraca u realnost obicno ima velike napade besa i agresije.Cesto nije zeleo da uzima lekove pa je bilo jos gore.Ta deca ne mogu da spavaju dugo pa je obicno celu kucu budio vristeci od 4am pa na dalje i sl.Vokabilar mi je bio ogranicen ali je razumeo sve sto mu se kaze i jeste,ova deca su inteligentna.Bio je debeljko jer lekovi koje pije goje a i nekretanje takodje cini svoje.Mislim,sve sto sam prokomentarisala da nije lako bilo je pod utiskom iskustva od tog decka,a i sam sam videla to dete mnogo puta.Znam da mu je nekada bilo tesko da ga fizicki savlada i sl.Secam se da ima i svoj neki omiljeni "fetis" kojim je bio opsednit-i koliko se secam to je bilo povrce neko,mislim plavi patljidzan i li sta vec.
Ono sto sam pomislila bilo je svako joj casta kada to sve moze da izdrzi.Ja nisam za to,nikada ne bih prihvatila da cuvam takvo dete,ali ima nas raznih,mora da si ti mnogo jaca licnost od mene jer ja ne mogu da tako lako podnesem tudju nesrecu.
Gde god da rezervises hostel,pogledaj da ne bude nigde van Manhattan-a i ako je na samom Manhattan-u pogledaj da ne bude dalje od recimo 100te ulice-posto je to vec Harlem, a ja nisam neki veliki ljubitelj Harlema.
Hostel u kome sam ja bila odsela je bio na W 95th St. i do donwtown-a imas direktne linije subway-a ,koliko se secam posto mu se ovako senilnu sive celije pocele napustati,linije koje mozes da uhvatis su 1,2 i 3 .Do subway stanice nema da se pesaci vise od recimo maksimum 10ak minuta.
Evo ti link pa proveri i to.Sve mozes tu da procitas.Da rezervises hostel ce ti trebati creditna cartica-proveri da li primaju atm! i kada se pojavis trebace ti id ili tvoj pasos.
http://www.hostels.com/en/availability.php/HostelNumber.16165
Mini je bar bilo fino tamo, tamo sam provela najmanje vremena tako da mi je bilo potpuno nebitno gde cu da spavam i samo sam htela da na sigurnom ostavim svoje stvari pa sam rezervisala privatnu sobu jer mi se ne svidja ideja da spavam u sobi sa gomilom nepoznatih ljudi i sl.
ej hvala ti puno..ja sam vec rezervisala neki hostel Jazz on the city..i bas je u W 95th St.
..e a znas mozda neki klub dobar recimo d`n`b..ili bilo koje ok..opusteno mesto...preporuka neka..mada nije obavezno jer imam vec neke ideje ali ne moze da skodi..
e i lepo si sve tamo gore ispricala..bravo..
pozZ