USA krecu u novi rat

raspada se iznutra usa ti si ludi nego jaguarka Kina je razderala usa izgleda da ti budala to nisi kapirao
kina je sirotinja u usporedbi sa amerikom
kineski bruto domaci proizvod (to ti je ukupna vrednost svega sto svi kinezi proizvedu tokom jedne godine) je 19 triliona dolara
americki bruto domaci proizvod je 30 triliona dolara

a sto je jos najstrasnije za tebe je da 1,5 milijarde kineza rade celu godinu da stvore 19 triliona dolara a 340miliona amerikanaca proizvede 30 triliona

ili da bi bolje razumeo, na jednog amerikanca ide 88.000 dolara proizvoda, a na jednog kineza ide 12.500 dolara proizvoda

e zato kinezi sa sve porodicama hrle u ameriku da tamo zive i rade

kina je sirotinja u usporedbi sa amerikom
kineski bruto domaci proizvod (to ti je ukupna vrednost svega sto svi kinezi proizvedu tokom jedne godine) je 19 triliona dolara
americki bruto domaci proizvod je 30 triliona dolara

a sto je jos najstrasnije za tebe je da 1,5 milijarde kineza rade celu godinu da stvore 19 triliona dolara a 340miliona amerikanaca proizvede 30 triliona

ili da bi bolje razumeo, na jednog amerikanca ide 88.000 dolara proizvoda, a na jednog kineza ide 12.500 dolara proizvoda

e zato kinezi sa sve porodicama hrle u ameriku da tamo zive i rade
lazni us bip stavro si ludi nego jaguarka
ludnica.PNG

Američki ministar odbrane Pit Hegset naredio je stotinama generala i admirala da se sledeće nedelje hitno okupe u bazi marinaca u Virdžiniji.
Some observers have also taken note of the timing of Pentagon chief Pete Hegseth's big Quantico meeting earlier this week. Could the whole 'warrior ethos' speech have been cover for a direct convening of the generals and admirals for detailed war plans? Time could soon tell.
https://www.zerohedge.com/geopoliti...litary-build-near-venezuela-sign-possible-war

Unprecedented US Military Build-Up Near Venezuela Is Sign Of Possible War​

pa pricao si ne samo ovde nego svuda da je Amerika mirotvorac, svetionik demokratije, siri ljubav i mir u svetu.

Kad ono medjutim siri samo zlo, pljacka, robi, unistava
Ne laži.

Mnogo voliš da lažeš brate. Ne znam kako te nije sramota.

Pričao sam uvek da sam prozapadni čovek, kao što jesam, jer sve što vredi, imamo zahvaljujući zapadu. Sve što su zemlje poput Kine napravile, napravile su zahvaljujući zapadu. Nemam običaj da grizem ruku koja me hrani. A za širenje ljubavi u svetu od strane Trampa možeš da se obratiš na šalter #42 u Beogradski vodovod.

Ne laži.

Mnogo voliš da lažeš brate. Ne znam kako te nije sramota.

Pričao sam uvek da sam prozapadni čovek, kao što jesam, jer sve što vredi, imamo zahvaljujući zapadu. Sve što su zemlje poput Kine napravile, napravile su zahvaljujući zapadu. Nemam običaj da grizem ruku koja me hrani. A za širenje ljubavi u svetu od strane Trampa možeš da se obratiš na šalter #42 u Beogradski vodovod.

Svi Americki predsednici vode ratove. Jedini izuzetak je bio Tramp u prethodnom mandatu . A sada ko sto vidimo zeli da napadne vise drzava - za pocetak Kolumbiju i Venecuelu.

Sve sto imamo - imamo zahvaljujuci nasem radu i pregalastvu a ne zapadu.

Zapad nam nikad nista nije davao vec nam je uvek otimao i pljackao nas.

Ako su sta i dali, dali su da bi uzeli 100 puta vise od toga.

Npr "pomoc" u prvom svetskom ratu u oruzju smo platili prepustanjem kompletnih prirodnih bogatstava Englezima i Francuzima posle rata.

"Pomoc" Amerike smo platili otimanjem Kosova i Metohije i proterivanjem 300.000 Srba i drugih nealbanaca odatle.

Evo i dan danas odbijaju da nas ostave na miru vec nam uvode sankcije na naftu i gas.

Zato svaki posten covek zeli da siledzija i zlotvor propadne, jer kad on propadne svima ce biti bolje.

Trampov plan je provaljen. Hteo je da natera Rusiju da sklopi primirje u Ukrajini da bi mogao resurse da preusmeri na rat protiv Venecuele i Kolumbije.

Tu uslugu nece dobiti Rusi ne nameravaju da stanu dok poslednju stopu teritorije koju zele ne zauzmu i ne uniste Ukrajinu kao vojnu pretnju.

I sad ako ovo procitaju venecualanci - spremice se za rat

Vec su se spremili. Kako i koliko su spremni znacemo uskoro kad Amerika napadne.

Napadace ih spolja i iznutra.

Spolja vojno a iznutra sa sopstvenim spijunima, stranim placenicima i domacim izdajnicima.

Da bi Venecuela pobedila neophodno je da se ti strani placenici i domaci izdajnici sto pre pohapse.

Venecuela ima milione ljudi pod oruzjem , bez izdaje iznutra, ne postoji sansa da Amerika moze da ih okupira sa ovolikim brojem vojnika koje su odvojili za akciju.

Svi Americki predsednici vode ratove. Jedini izuzetak je bio Tramp u prethodnom mandatu . A sada ko sto vidimo zeli da napadne vise drzava - za pocetak Kolumbiju i Venecuelu.

Sve sto imamo - imamo zahvaljujuci nasem radu i pregalastvu a ne zapadu.

Zapad nam nikad nista nije davao vec nam je uvek otimao i pljackao nas.

Ako su sta i dali, dali su da bi uzeli 100 puta vise od toga.

Npr "pomoc" u prvom svetskom ratu u oruzju smo platili prepustanjem kompletnih prirodnih bogatstava Englezima i Francuzima posle rata.

"Pomoc" Amerike smo platili otimanjem Kosova i Metohije i proterivanjem 300.000 Srba i drugih nealbanaca odatle.

Evo i dan danas odbijaju da nas ostave na miru vec nam uvode sankcije na naftu i gas.

Zato svaki posten covek zeli da siledzija i zlotvor propadne, jer kad on propadne svima ce biti bolje.

Trampov plan je provaljen. Hteo je da natera Rusiju da sklopi primirje u Ukrajini da bi mogao resurse da preusmeri na rat protiv Venecuele i Kolumbije.

Tu uslugu nece dobiti Rusi ne nameravaju da stanu dok poslednju stopu teritorije koju zele ne zauzmu i ne uniste Ukrajinu kao vojnu pretnju.
To su neke tvoje nebulozne teorije.

Ali za početak, ovaj internet i ovaj forum i ovaj Tviter bez kojih ti ne možeš da dišeš ni da živiš tri minuta su izmislili Amerikanci.

Pa ti vidi.

Vec su se spremili. Kako i koliko su spremni znacemo uskoro kad Amerika napadne.

Napadace ih spolja i iznutra.

Spolja vojno a iznutra sa sopstvenim spijunima, stranim placenicima i domacim izdajnicima.

Da bi Venecuela pobedila neophodno je da se ti strani placenici i domaci izdajnici sto pre pohapse.

Venecuela ima milione ljudi pod oruzjem , bez izdaje iznutra, ne postoji sansa da Amerika moze da ih okupira sa ovolikim brojem vojnika koje su odvojili za akciju.
a sto venecuela ima milione pod oruzjem?
da bi stvorio armiju od vise miliona treba ti 20-30 godina
amerika nema milione vojnika, a venecuela ima, znaci venecuela se odavno sprema i naoruzava da bi napadala i osvajala druge drzave

To su neke tvoje nebulozne teorije.

Ali za početak, ovaj internet i ovaj forum i ovaj Tviter bez kojih ti ne možeš da dišeš ni da živiš tri minuta su izmislili Amerikanci.

Pa ti vidi.
Kakve veze to ima ikakve ko je sta izmislio?

Pa mnogo vise stvari je izmislio istok nego zapad kroz ljudsku istoriju pa nikom nista

Npr

papir su izmislili cini mi se Kinezi

I barut i kompas Kinezi.

Sve su to tvoji amerikanci tj evropljani pokrali od njih to zaboravljas da dodas

Back