Ne laži.
Mnogo voliš da lažeš brate. Ne znam kako te nije sramota.
Pričao sam uvek da sam prozapadni čovek, kao što jesam, jer sve što vredi, imamo zahvaljujući zapadu. Sve što su zemlje poput Kine napravile, napravile su zahvaljujući zapadu. Nemam običaj da grizem ruku koja me hrani. A za širenje ljubavi u svetu od strane Trampa možeš da se obratiš na šalter #42 u Beogradski vodovod.
Svi Americki predsednici vode ratove. Jedini izuzetak je bio Tramp u prethodnom mandatu . A sada ko sto vidimo zeli da napadne vise drzava - za pocetak Kolumbiju i Venecuelu.
Sve sto imamo - imamo zahvaljujuci nasem radu i pregalastvu a ne zapadu.
Zapad nam nikad nista nije davao vec nam je uvek otimao i pljackao nas.
Ako su sta i dali, dali su da bi uzeli 100 puta vise od toga.
Npr "pomoc" u prvom svetskom ratu u oruzju smo platili prepustanjem kompletnih prirodnih bogatstava Englezima i Francuzima posle rata.
"Pomoc" Amerike smo platili otimanjem Kosova i Metohije i proterivanjem 300.000 Srba i drugih nealbanaca odatle.
Evo i dan danas odbijaju da nas ostave na miru vec nam uvode sankcije na naftu i gas.
Zato svaki posten covek zeli da siledzija i zlotvor propadne, jer kad on propadne svima ce biti bolje.
Trampov plan je provaljen. Hteo je da natera Rusiju da sklopi primirje u Ukrajini da bi mogao resurse da preusmeri na rat protiv Venecuele i Kolumbije.
Tu uslugu nece dobiti Rusi ne nameravaju da stanu dok poslednju stopu teritorije koju zele ne zauzmu i ne uniste Ukrajinu kao vojnu pretnju.