ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da nema foruma pomislio bih da Bliznci ne postoje i da su deo teorije zavere. :mrgreen:
Stvarno ne znam zašto je tako kad tamo imam nadrndanog Saturna... baš između levog... i desnog... bliznca.

Suprotan primer je Agatha, Strelac pa još i Jarac u podznaku :zaljubljena:
A uz to i krotiteljka zverinja... :cistinaocare:

Primetio sam da mnogi ljudi ne vole Blizance.:mrgreen:

a preko čega nas doživljavaju? po tvom odnosno vašem (neka odgovori ko god hoće :D ) mišljenju

jer ljudi često to gledaju kroz 1. ili 10. kuću i uvek je polemika šta je tu šta tačno (mislim naravno konkretno na to kako nas drugi vide, ne na druge stvari u simbolici 1 i 10)

ili koja planeta, pokazatelj, bilo šta, nebitno

Pusti ljude. Na drustvenim mrezama dozivljavaju te preko ose 12. Ne znamo tacan minut ne mozemo uzeti stepen, samo polje 12 i znak u koji pada, sa vladarem i aspektima.

Primetio sam da mnogi ljudi ne vole Blizance.:mrgreen:

Stvarno neobično... :mrgreen:

hkzooybfrz9exgwofgxq.jpg

Gde ne, ne idem na zurke gde nema Strelceva i Blizanaca :mrgreen: Taman da crknem od dosade kada neka Devica zasedne na kompjuter i pusta EKV.

A ja sam primetila drugu stvar-za ovih mojih 3000 godina sam bila na 3000 žurki raznih-pogotovu što su velike gradske žuraje bile popularne 80-tih
Elem-kad god se nađem u nekom spontano oformljenom društvancu-ispostavi se da smo svi Vatra
Ili 90%
Onih 10 su Blizanci ili Vodolije

Kontakt na relaciji Pluton - Mjesec , radi se o kvadratu ... ?

Između ostalog reč je o ekstremnoj posesivnosti...Frustrirajući doživljaji u ranom detinjstvu (dosta toga tu je moglo da se desi, nekome psihičke manifestacije u smislu emotivnih neispunjenih očekivanja i potreba, a ako natal baš ,,vrišti" o tome čak i na fizičkom nivou) Odnos sa majkom je specifičan, često izvor problema, jer je u periodu detinjstva doživljavana kao dominantna, manipulativna...u nekim slučajevima u zavisnosti od ostatka natalnih aspekata i pozicija, moguće i da stradala u životu ( psihički ili fizički), pa je natus razvio težak osećaj, posmatrajući njeno žrtvovanje.

A ja sam primetila drugu stvar-za ovih mojih 3000 godina sam bila na 3000 žurki raznih-pogotovu što su velike gradske žuraje bile popularne 80-tih
Elem-kad god se nađem u nekom spontano oformljenom društvancu-ispostavi se da smo svi Vatra
Ili 90%
Onih 10 su Blizanci ili Vodolije

Taj rad, drugi ili moraju da idu negde ili su seljoberčići sa neumesnim šalama. :mrgreen:

:ok:

Gde ne, ne idem na zurke gde nema Strelceva i Blizanaca :mrgreen: Taman da crknem od dosade kada neka Devica zasedne na kompjuter i pusta EKV.

Nije moguće da pre žurke praviš raspored na osnovu privatnih podataka rođenja. To deluje opsesivno i nimalo opušteno strelačevski.
Druga stvar je, ako je u pitanju neko uže društvo sa kim se viđaš češće, a i to ako uzmem u obzir, njihove datume znaš (vreme najverovatnije), to je vrsta žurki-privatna druženja, onda valjda imaš Bikove drugare koji te zovu na roštilj? A, to je druga vrsta žurke :rotf:

Kod nas u društvu se zna da sam ja roštilj-majstor. Ja pre zapamtim natalnu kartu osobe nego li njezino ime. Kod mene je tako.

Ma kakvi Bikovi i roštilj, 12 kuća su mi, neo i zemlja smo, kod njih se osećam kao u zatvoru. Izbegavam Bikove na žurkama, obično su paćenici koji ne zaklapaju i smeju se svemu što postoji. Ili jednostavno ćute i mere svaku čašu soka ko je gde popio i ko je šta pojeo.

Iznesu onako tortu i kažu ''Ova torta ima 30 jaja, kilo čokolade, tapatapatapa'', samo što ti ne izda fiskalni račun uz parče torte, neka ali hvala :mrgreen: generalno su dobrice pa ih je lako eskivirati.

Ne voli Bik goste, ali voli da ugosti. Čudna je to kombinacija. Naterati Bika da negde ide je tek ludnica, najradije voli da ostane kod kuće i da sprema večeru kod kuće. Finansira :mrgreen:

Volim više društvo vazdušnih i vatrehin, dinamičnije je i prija mi smeh do suza.

Zemljanim je tema ''ko je šta postigao i uradio'' i vode trač partije što mene izuzetno odbija.

Blizanci generalno cvetaju na žurkama. Bogami i Ribe isto tako.

Između ostalog reč je o ekstremnoj posesivnosti...Frustrirajući doživljaji u ranom detinjstvu (dosta toga tu je moglo da se desi, nekome psihičke manifestacije u smislu emotivnih neispunjenih očekivanja i potreba, a ako natal baš ,,vrišti" o tome čak i na fizičkom nivou) Odnos sa majkom je specifičan, često izvor problema, jer je u periodu detinjstva doživljavana kao dominantna, manipulativna...u nekim slučajevima u zavisnosti od ostatka natalnih aspekata i pozicija, moguće i da stradala u životu ( psihički ili fizički), pa je natus razvio težak osećaj, posmatrajući njeno žrtvovanje.

Dakle tako ...
U redu ...

- - - - - - - - - -

Egzaktan sekstil na relaciji Pluton ( polje 12 ) i Uran ( polje 2 ) ... ?

Šta je sa aspektom polukvadrat ... ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back