N3W
Iskusan
- Poruka
- 6.596
Sta fali EKV-u? Jel opet ono cuveno drogosi?
Tužno je to što im se dogodilo, ali ne, EKV muzika jednostavno nije za žurke. Možda za neke sedeljke pod uslovom da se svi usaglase sa tim. Najbolje za neke svirke u školicama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta fali EKV-u? Jel opet ono cuveno drogosi?
ja mislim pre preko Merkura i 3. kuće jer se tako izražavamoPusti ljude. Na drustvenim mrezama dozivljavaju te preko ose 12. Ne znamo tacan minut ne mozemo uzeti stepen, samo polje 12 i znak u koji pada, sa vladarem i aspektima.
a koja su druga dva?O da
Mržnja je jedan od tri otrova Uma
Ja pre zapamtim natalnu kartu osobe nego li njezino ime.
i ja. Imena ne pamtim uopšte, mislim dok bolje ne upoznam nekog.Zavist i Pohlepaa koja su druga dva?
ničegčega od toga ima u Tarot kartama, podseti me
znam da ima nekih simbola koji se provlače
pa daima ptica na karti Svet, na nju sam u stvari i mislila
samo što se meni učinilo da tu ima zmije, a nema je
Pogledajte prilog 395280 Pogledajte prilog 395281 Pogledajte prilog 395282
i ja. Imena ne pamtim uopšte, mislim dok bolje ne upoznam nekog.

Primetio sam da mnogi ljudi ne vole Blizance.![]()
Stalno vuce nazad.
''pozdrav, šta ste u podznaku''![]()
Pogodila sam par puta, a poslednji put i jednu poziciju Marsa. Da je u doticnom slucaju u Ovnu 
ja mislim pre preko Merkura i 3. kuće jer se tako izražavamo
12.polje je ono što mi ne vidimo i što je nama iza leđa, nepoznato, pre su to drugi (nepoznati) ljudi na društvenim mrežama nama nego mi njima
Ako mene pitaš
А је л` неко гледе у тарот овде?![]()
![]()

Сад сам се сјетила. Једна ми је гледала и у ове обичне карте. Свашта је са мном било.![]()

Bolje da ne racunamo decije/mladalacke gataliceНе знам. Није ми нико никад гледао у тарот. Не знам ни је л` може то на даљину, или само у четири ока.
Ја се астрологијом више не бакћем. Не отварам натал и не читам више о томе. Ал` ок, истражила сам шта ме занимало и то је то. Вријеме ће показати да ли има нешто у свему томе.
Било је код мене и гледања у длан, гра`, шољу... ал` то док сам била млађа... А једна хтјела и да ми баје.![]()
- - - - - - - - - -
Је л` на РТЛ-у?
- - - - - - - - - -
:
Kakva odusevljenost kravama, curkama i sl.
'A jesi ti bogat? Imas tako mnogo krava. A koliko kosta jedna krava? 1000 eura?! A zavisi od velicine?! Koliko kosta najveca?! 1200?! ' 
Iju... Da nije to bilo neko bajanje?Једна стара муслиманка. Комшиница моје пријатељице. И ми као ајмо. Младос` лудос`.
Кад она вади обичне карте из неке крпе и набраја нешто на арапском. Само ћути.![]()

Al' si lepo raspoloženNisam te pitao.

Desetine sistema za proračun polja u natalnoj karti je loša stvar za astrologiju...
Koji su to sistem upotrebljavali najveći astrolozi ... ?

![]()
Naradila sam se danas i sad (kao) odmaram. Jak mi odmor na forumu![]()

Danas ustadoh u 6.30, ne znam šta mi je.![]()

Nije mi jasno opet o čemu pričaš, o sistemima kuća?
![]()
- - - - - - - - - -
Ija sam juče u 6:29, minut pre roka...![]()