ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pusti ljude. Na drustvenim mrezama dozivljavaju te preko ose 12. Ne znamo tacan minut ne mozemo uzeti stepen, samo polje 12 i znak u koji pada, sa vladarem i aspektima.
ja mislim pre preko Merkura i 3. kuće jer se tako izražavamo

12.polje je ono što mi ne vidimo i što je nama iza leđa, nepoznato, pre su to drugi (nepoznati) ljudi na društvenim mrežama nama nego mi njima
Ako mene pitaš

O da
Mržnja je jedan od tri otrova Uma
a koja su druga dva?

Ja pre zapamtim natalnu kartu osobe nego li njezino ime.
:zcepanje: i ja. Imena ne pamtim uopšte, mislim dok bolje ne upoznam nekog.

a koja su druga dva?
Zavist i Pohlepa
predstavljene su trima životinjama- zmijom, svinjom i pticom
okreću Točak Samsare
Centre_of_wheel_of_life.jpg

:zcepanje: i ja. Imena ne pamtim uopšte, mislim dok bolje ne upoznam nekog.

Upravo tako.

''pozdrav, šta ste u podznaku'' :mrgreen:

Evo još jedne sličice na temu fiksnih znakova

a_9080099a.jpg

''Иже Херувими, тајно образујушче и животворјашчеј Тројицје'':mrgreen:

Poslednja izmena:
Primetio sam da mnogi ljudi ne vole Blizance.:mrgreen:

Taako promenljivi i nepouzdani! Ali ne kao Strelcevi, vec na nekakav ogavan nacin. Dobri za beznacajnu pricu i to je to negde.

A forum je taako zarazan :) Stalno vuce nazad.
Ali mogu da se pokupe dobre info!

Lep pozdrav svima :z;:

- - - - - - - - - -

''pozdrav, šta ste u podznaku'' :mrgreen:

Isto radim :mrgreen: Pogodila sam par puta, a poslednji put i jednu poziciju Marsa. Da je u doticnom slucaju u Ovnu :mrgreen:

А је л` неко гледе у тарот овде? :ceka: :mrgreen:

Kako je to moguce, kako 'rade' te karte?

Astrologiju sam teskom mukom delimicno i razumela, ili sam barem stvorila neko meni logicno objasnjenje u glavi, ali ovo... :D

Uzgred, setila sam se i gledanja u dlan. Pitale su me dve Romkinje u poslednjih nekoliko meseci da pogledaju. Nisam htela. Nakon ubedjivanja, isti epilog - makar da pogledaju bez ikakvog placanja. Svasta :mrgreen:

Сад сам се сјетила. Једна ми је гледала и у ове обичне карте. Свашта је са мном било. :sad2:

Kako ovo mislis? :mrgreen::eek::sad2:

- - - - - - - - - -

Не знам. Није ми нико никад гледао у тарот. Не знам ни је л` може то на даљину, или само у четири ока.

Ја се астрологијом више не бакћем. Не отварам натал и не читам више о томе. Ал` ок, истражила сам шта ме занимало и то је то. Вријеме ће показати да ли има нешто у свему томе.

Било је код мене и гледања у длан, гра`, шољу... ал` то док сам била млађа... А једна хтјела и да ми баје. :sad2: :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Је л` на РТЛ-у?

- - - - - - - - - -
:
Bolje da ne racunamo decije/mladalacke gatalice :D Prsten na koncu iznad vode, ovo tvoje, i.t.d :D

Mada kafa zna da pogodi. Neverovatno. Iz licnog iskustva. Isto ne znam po kom principu.

Je l' se plasis da iznova otvaras natal ili si prosto sve videla sto si htela?

Emisija je bila na Pinku, zavrsila se, steta :mrgreen: Kakva odusevljenost kravama, curkama i sl. :zcepanje: 'A jesi ti bogat? Imas tako mnogo krava. A koliko kosta jedna krava? 1000 eura?! A zavisi od velicine?! Koliko kosta najveca?! 1200?! ' :zcepanje:

Poslednja izmena:
Једна стара муслиманка. Комшиница моје пријатељице. И ми као ајмо. Младос` лудос`.

Кад она вади обичне карте из неке крпе и набраја нешто на арапском. Само ћути. :sad2:
Iju... Da nije to bilo neko bajanje?
Nadam se da je sve ok bilo, posle toga

Dobro je :D Povodom bajanja :)

Tranziti su ekstra zanimljivi. I ja bih vise paznje da im posvetim. Nemam Mesec u Ovnu, samo Sunce :D

Nego bre astro neiscrpna. Taman se skonta neki mikro deo, i eto novog. Inspirisana jednom novom temom ovde - ko pokemoni :zcepanje::roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back