ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja planeta odredjuje fizicki izgled kod muskarca a koja kod zena?

Cuo sam da se kod muskaraca gleda mesec.

Ne može jedna planeta. Posmatra se ascedent jer on vlada izgledom. Zatim se posmatra vladar znaka prve kuće. Zatim se posmatra kakve aspekte ima sa drugim planetama. Ako se više od jedne planete nađe u prvoj kući, posmatraju se i one.

Prva kuća nije isključivo fizički izgled, već celoukupno predstavljanje svetu, nešto po čemu smo karakteristični, nešto što drugi pomisle kada pomisle na nas. To je takođe kuća koja vlada našim trošenjem energije, tj. gde se ta energija najviše usmerava, ka čemu, na šta i sl tome. Nešto što većinski čini naš deo ličnosti.

Podznak u Raku - više energije se troši na dom, porodicu, državne poslove, administraciju.
Podznak u Blizancima - više energije se troši na pisanje, komunikaciju, internet, druženja i sl tome.
Podznak u Lavu - više energije se troši na izlaske, ponos, lična dela, predstavljanje svetu.
Podznak u Strelcu - više energije se posvećuje umetnosti, muzici, sviranju instrumenata (žičanih), akciji, borilačkim veštinama i sl tome.

To je samo relativno.

Da bolje razumeš kako to funkcioniše, pogledaj sadržaj na ovom linku http://www.astrosvastara.com/tose.html

Poslednja izmena:
a preko čega nas doživljavaju? po tvom odnosno vašem (neka odgovori ko god hoće :D ) mišljenju

jer ljudi često to gledaju kroz 1. ili 10. kuću i uvek je polemika šta je tu šta tačno (mislim naravno konkretno na to kako nas drugi vide, ne na druge stvari u simbolici 1 i 10)

ili koja planeta, pokazatelj, bilo šta, nebitno

Doživljavaju veoma lako. Svi misle da sam ja neko detence, crtani film i slično :mrgreen: a ja im onda još udarim po tome, a onda tek ne znaju kako da me kategorišu jer izbegavam te receptore kvazirazumevanja i kvazimišljenja neukih ljudi. I to je divota.

Inače sam Blizanac u podznaku. Ako se neko seća koliko su mi puta rekli da sam Blizanac ovde neka neko digne dva prsta. :mrgreen:

Doživljavaju veoma lako. Svi misle da sam ja neko detence, crtani film i slično :mrgreen: a ja im onda još udarim po tome, a onda tek ne znaju kako da me kategorišu jer izbegavam te receptore kvazirazumevanja i kvazimišljenja neukih ljudi. I to je divota.

Inače sam Blizanac u podznaku. Ako se neko seća koliko su mi puta rekli da sam Blizanac ovde neka neko digne dva prsta. :mrgreen:
ja sam odma vid'la da si vatren:D
kakvo detence:mrgreen:
sem kad mi ismevaš lampe i suncobrane:vudu::zkez:

- - - - - - - - - -

A što za mene SVI ali apsolutno SVI misle da sam Škorpija?
jes da imam Antares na Suncu i Pluton u VIII al opet?

Voleo bih da sretnem osobu sa urokljivim očima, to bi bio izazov. Moje mekane i te opake...ne plašim se.
:zper:
attachment.php

šalim se naravno
ja ne želim da činim zlo
a i ne volim
nego imam izražajan pogled

Da nema foruma pomislio bih da Bliznci ne postoje i da su deo teorije zavere. :mrgreen:
Stvarno ne znam zašto je tako kad tamo imam nadrndanog Saturna... baš između levog... i desnog... bliznca.

Suprotan primer je Agatha, Strelac pa još i Jarac u podznaku :zaljubljena:
A uz to i krotiteljka zverinja... :cistinaocare:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back