Alkohol-da/ne

ranije mi je bilo zanimljivo da izadjem i napijem se, ali sam uvek znala svoju granicu i nikada se nisam ponashala kao svinja, povracala, padala i sl... (jednom sam pala, ali sam tad vec bila sama u svom ulazu :mrgreen: niko nishta nije video, niko nishta nije chuo, tako da se to ne vazi). sada mi je bzwz da se sredim, izadjem u grad i napijem....ako je takav izlazak, onda ne pijem mnogo, mozda chashu, dve.
ali, kada su kucne varijante u pitanju, kada nisam neshto sredjena, na shtiklama i sl, e onda volim da se ubijem :mrgreen: sa svojim drushtvom- shto znachi da mogu totalno da se opustim i da niko nishta nece da mi uzima za zlo. naravno, i tada mogu da se kontrolishem i opet ne prelazim onu granicu koliko alkohola mogu da popijem, a da ne lichim na zivotinju. u takvim situacijama bash volim da se napijem, mada to nije chesto.
kada se napijem ne pravim gluposti tipa da budem sa nekim likom kog vidim prvi put ili prevarim dechka. u takvom stanju mi nisu zanimljivi momci :mrgreen: (ko kako shvati...ko me koliko zna :lol:)
alkohol nikako ne prihvatam kao izgovor za neko ponashanje. ako ne umesh da pijesh- nemoj, pa necesh da pravish ni sranja. jednostavno, za prevaru nije opravdanje pijanstvo. i ni za kakve druge ispade- agresivnost, glupiranje, ispaljivanje i sl...
krajnje mi je odvratno kada vidim da nekome nije dobro od alkohola. opet- ako ne znash da pijesh, nemoj. svako ko ima nameru da se napije treba da zna svoje granice. ne mogu svi da popiju istu kolichinu istom brzinom. zato se nikada ne "jurim" sa nekim ko pije i ne forsiram- pijem onoliko koliko meni odgovara.
e, jedina glupost koju umem da napravim je da zovem nekoga telefonom...tako sam zivkala dechka koji mi se svidjao (sva sreca sada smo zajedno :heart: ), a on mi se nikako nije javljao i onda sam se redovno josh vishe skucavala, nastavljala da pijem i kukala (kada se napijem u nekom periodu kada sam tuzna, obavezno plachem kao nenormalna). a pozitivna stvar kod tih izliva emocija je shto pijana pishem najlepshe pesme :D
naravno, mogu lepo da se provedem i bez alkohola, nije mi to uslov za zabavu, ali ponekad-shto da ne- volim da se otkachim totalno....

Poslednja izmena:
Evo pa birajte :super::super:
flashe.jpg

To da promasujete slova to je cista glupost, ja kad sam bio najpjaniji naravno da se javi zelja za pozivima i sms-ovima ali sam se suzdrzavao ali kad krenem da napisem sms provjerim ga ako treba 10 puta, btw nema razloga i da se grijesi,i najpjaniji ruka ce raditi ....

hm alkohol??da,naravno ali ne stalno i u neumerenim kolicinama!!!I ja kad sam pijana(retko)imam potrebu za pozivima da kazem sve sto mi na dusi ma sveee
!!brzo me prodje!nisam ja od onih ono povracanje i to i stvarno to ne volim!!!

XEXEX fuj,mnogo pacenicki kao napijes se ovo ono i krenese da bacas te jadne pegle,,,bljack!!ko voli nek izvoli il slucajno ako se desi!!!al bolje je popiti dovoljno da se malo opustis,i mene jos i probude emocije malo poludim i bude mi bas lepo!

Back