Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Shinoda - tvoju poslednju rechenicu bih protumachio kao **** MI SE SMUVO BI NESHTO AL SAM PICHKA 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta ti je ovo cenzurisano?Shinoda - tvoju poslednju rechenicu bih protumachio kao **** MI SE SMUVO BI NESHTO AL SAM PICHKA![]()
znam da sam imao nekih gresnih ideja to vece, ali ih se slabo secam, kao i svega ostalog... 

Nije to nishta, kakve sve ja poruke imam od Mil'ce... jedan primer: "Samf za t+ebe pghjdm nhgrksicko.g?"
Volim Milicu.

niko nishta nije video, niko nishta nije chuo, tako da se to ne vazi). sada mi je bzwz da se sredim, izadjem u grad i napijem....ako je takav izlazak, onda ne pijem mnogo, mozda chashu, dve.
sa svojim drushtvom- shto znachi da mogu totalno da se opustim i da niko nishta nece da mi uzima za zlo. naravno, i tada mogu da se kontrolishem i opet ne prelazim onu granicu koliko alkohola mogu da popijem, a da ne lichim na zivotinju. u takvim situacijama bash volim da se napijem, mada to nije chesto.
(ko kako shvati...ko me koliko zna
)
), a on mi se nikako nije javljao i onda sam se redovno josh vishe skucavala, nastavljala da pijem i kukala (kada se napijem u nekom periodu kada sam tuzna, obavezno plachem kao nenormalna). a pozitivna stvar kod tih izliva emocija je shto pijana pishem najlepshe pesme 

Ko mi je poslao poziv da se učlanim u društvenu grupu "Ljubitelji vinjaka", sunce li mu ***** da mu ***** bezobrazno?!?![]()

ako, ako, ni ne treba... mlad si ti! Imas ceo zivot pred sobom da propijes...Alkohol-da/ne
NE![]()
uvekMa dve casice Green Fairy original i vec juris zmajeve a nisi pijan![]()

evo u to ime jedan sms od proslog vikenda koji sam poslao drugarici/bivsoj:
"Ja knd juce ispem! G!Aem pljugu.G. Jrbdbce je smuuuvam nerpto al sad piccka!"
biser svetske knjizevnosti!
![]()
Ja nemam taj obichaj da shaljem glupe poruke, a ako i shaljem neshto pijan, uglavnom ne promashujem slova. (:
Sto?hm alkohol??da,naravno ali ne stalno i u neumerenim kolicinama!!!I ja kad sam pijana(retko)imam potrebu za pozivima da kazem sve sto mi na dusi ma sveee
!!brzo me prodje!nisam ja od onih ono povracanje i to i stvarno to ne volim!!!