DODIRLJIVA
Ističe se
- Poruka
- 2.485
Err...bila sam ironicna![]()
predpostavljala sam,,al sam dala objasnjene!!!lol

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Err...bila sam ironicna![]()

Mozda bi mogla da se popravi..Ja kada bih bacila peglu mama bi me naterala da od mojih (dobijenih) para kupim novu.![]()

Mozda bi mogla da se popravi..![]()
Haha, carski.Ja nemam taj obichaj da shaljem glupe poruke, a ako i shaljem neshto pijan, uglavnom ne promashujem slova. (:
al' to vece sam se peo na treci sprat pola sata...U j b t, Stefane...![]()
vinjak majka! 
suzdrzavam se pod obavezno, jer sam svakakve gluposti mogao napraviti sebi... poruke saljem obicno kad odgovaram nekome ko je meni prethodno poslao. Samoincijativno NIKAD! al' za proveravanje me zabole, taman ujutru mogu da se smejem...To da promasujete slova to je cista glupost, ja kad sam bio najpjaniji naravno da se javi zelja za pozivima i sms-ovima ali sam se suzdrzavao ali kad krenem da napisem sms provjerim ga ako treba 10 puta, btw nema razloga i da se grijesi,i najpjaniji ruka ce raditi ....

To da promasujete slova to je cista glupost, ja kad sam bio najpjaniji naravno da se javi zelja za pozivima i sms-ovima ali sam se suzdrzavao ali kad krenem da napisem sms provjerim ga ako treba 10 puta, btw nema razloga i da se grijesi,i najpjaniji ruka ce raditi ....

Josh si mlada... Ima vremena.![]()
slazem se u popunosti s tobom..ne znam koliko imas godina ali kad sam ja imala 15/16 razmisljala sam bas ovako...Većina tinejdžera se 'loži' na alkohol i obožava da se hvali po sistemu 'Je l' znate kako sam se sinoć napio?Nosili su me kući! ' itd.
Na rođendanima je glavna fora ne biti trezan, izigravati kolšare i sl.
U mojoj okolini takvih primera je mnogo i to je, po meni, zaista žalosno. Još žalosnja stvar je što se neke devojčice/devojke baš na takve 'pale'.
Pijane devojke ni da ne spominjem. Poznajem jednu devojčicu (četrnaestogodišnjakinju) koja obožava da se obuče izazovno (da se maltene sve vidi), ode u diskoteku i napije se. Tako pijana privlači mnoge. . .
Iskreno, ja se gadim alkohola, a najgore je preterivanje. . .
Znači, zanima me šta vi mislite o pijanim tinejdžerima, njihovim roditeljima koji im sve to dopuštaju (il' jednostavno ne znaju za to), da l' ste se nekad napili (sa razlogom ili bez), da li ste ZA ili PROTIV alkohola. . . ? I šta vam god padne na pamet vezano za ovu temu.
P. S. U pretrazi sam našla temu 'Alkoholizam' u kojoj je zadnji put post postavljen 2005. godine , a i mislim da sama tema nije bila ovakvog tipa, već više nešto uopšteno o alkoholu, alkoholičarima i sl.
Toliko,![]()
slazem se u popunosti s tobom..ne znam koliko imas godina ali kad sam ja imala 15/16 razmisljala sam bas ovako...
popijem ponekad chisto da se opustim ali nikad se nisam napila...a prvi put sam probala alkohol u 17-oj godini i to sa sestrom...
mnogi su se tome chudili pogotovo kad odem na rock svirke...ali prosto mislim da me muzika dovoljno opusta i veruj mi mnogo puta sam se lepse provodila nego neko ko chitavu noc glavu nabija u wc solju.
Vise ne pijem vino. Inace od alkohola pijem samo pivo...Ponekad na rodjendanima casicu neke zeste ali nista vise....Pivo je zakon, ukusno je, ne mozes se brzo napiti i treba ti velika kolicina da se nacugas

ali se zato on sigurno osecao svezije.
Hvala Bogu što svi koje poznajem nisu konfliktni kada se napiju.pobila se moja dva frienda, naravno pijani
Hvala Bogu što svi koje poznajem nisu konfliktni kada se napiju.
Većina tinejdžera se 'loži' na alkohol i obožava da se hvali po sistemu 'Je l' znate kako sam se sinoć napio?Nosili su me kući! ' itd.
Na rođendanima je glavna fora ne biti trezan, izigravati kolšare i sl.
U mojoj okolini takvih primera je mnogo i to je, po meni, zaista žalosno. Još žalosnja stvar je što se neke devojčice/devojke baš na takve 'pale'.
Pijane devojke ni da ne spominjem. Poznajem jednu devojčicu (četrnaestogodišnjakinju) koja obožava da se obuče izazovno (da se maltene sve vidi), ode u diskoteku i napije se. Tako pijana privlači mnoge. . .
Iskreno, ja se gadim alkohola, a najgore je preterivanje. . .
Znači, zanima me šta vi mislite o pijanim tinejdžerima, njihovim roditeljima koji im sve to dopuštaju (il' jednostavno ne znaju za to), da l' ste se nekad napili (sa razlogom ili bez), da li ste ZA ili PROTIV alkohola. . . ? I šta vam god padne na pamet vezano za ovu temu.
P. S. U pretrazi sam našla temu 'Alkoholizam' u kojoj je zadnji put post postavljen 2005. godine , a i mislim da sama tema nije bila ovakvog tipa, već više nešto uopšteno o alkoholu, alkoholičarima i sl.
Toliko,![]()
a sve te standarede je postavila neka osoba koja nema 3 klikera u glavi
Što ukazuje na to da je standard glupav.
Zašto je onda popularan među tinejdžerima?
A mene neshto drugo brine... odakle nabavljaju sav taj alkohol?! Zar nije zabranjeno prodavanje duvana i alkohola deci ispod 18 godina?! Naravno jeste, ali ko josh poshtuje zakon...![]()
....i to tek poneko...