Alkohol-da/ne

Ne volim alkohol....Nikada se nisam napila....i ne želim.Volim čistu glavu i kada napravim neku glupost bar da znam zašto sam je napravila.A u te priče o pijanstvu pola verujem, mada znam da ih ima....Pošto u mom okruženju neki likovi drže jedno pivo celo veče, pa posle glume pijanstvo...Ne zna se šta je jadnije pravo pijanstvo ili to dokazivanje (samo još da ukapiram čime tu imaju da se dokazuju).

Ризла само, алкохол јок! :mrgreen:
A i to isto...
crazy.gif
Ko ne zna da je smota - izgore mu jezik.. Kao meni.

alkohol je u normalnim kolicinama zdrav,mojoj babi je receno da svaki dan po dve rakijice pa vi vi vidite...xexe sad ozbiljno alkohol NE!sem ponekad u nekim trenucima bas treba,valja se brate pa ne zivi se 1000 godina!

pa dobro, nije to lose... ali... jos lepse je kad uz buksnu cimnes jos 6 kila piva...

Е брате како коме ;) Од тога пре свега, може ОЗБИЉНА пегла да се баци, а ја пошто ионако не волим пиво, лепо попушим пар буксни у друштву и 'де ћеш већега мерака ;)

пс. ово је из дана док сам још фунфлао :P

Е брате како коме ;) Од тога пре свега, може ОЗБИЉНА пегла да се баци, а ја пошто ионако не волим пиво, лепо попушим пар буксни у друштву и 'де ћеш већега мерака ;)

gle gle ovog ;p
stvarno si pajser tezak ;p

prvo je bilo :arrow: :eek::eek::eek:

Ризла само, алкохол јок! :mrgreen:

pa onda :arrow: :eek::cry::eek::cry::eek:

i na kraju: :arrow: :klap:

btw meni pivo i vutra, nikako ne idu zajedno... oce ponekad da se suse usta, pa jos ta gorcina preko toga...ufff! bljuc...

Чекај брате, да видимо да ли је мој мали мозак сконтао шта је писац хтео да каже :mrgreen:

Значи, прво си се изненадио јер ниси знао да ривам, па си се после још више изненадио па чак и растужио кад си извалио да ривам ко луд и на крају си постао хепи кад си сконтао да сам пре ривао и да више не ривам? :mrgreen:

А за крај, твоја констатација која одаје утисак да ни ти ниси неискусан по том питању ;)

Back