Albanke za brak

Pusti priče. Rekao sam šta žene neće: pijance i seljačine. Treba držati do svoga izgleda - bez stomačine, biti galantan i eto ti žene za čas. Ali treba i biti muž na mestu. Mladi parovi danas kad ih prođe strast (kad se guzice ohlade) dok se malo posvađaju odmah se razvode. Ne ide to tako. Treba se smirivati, popuštati, dogovarati.
I ići redovno u crkvu, sveta liturgija daje čoveku mir. Sa Božijim blagoslovom sve napreduje.
Албанке су верне . Видиш да жена чекали човека годинама да изађе са робије. То се зове верност.

Toliko sam ocajan da se razmisljam da ozenim Albanku.
Ima li neko da je ovo uspeo ali u svojhoj reziji,mislim da se ne ide preko nekih agencija?
Ako ima neko neki savet slobodno pisite.
Da ozbiljan sam.
Ideja je nastala iz bezveznih komentara raširenih po mrežama u nadmudrivanju žena i muškaraca, ali je sasvim loša. Razlog za to je da nema razlike izmedju srpskih žena i albanki. Isto možeš da odeš u neko selo u Srbiji i kupiš ženu, što je kosi sa zakonom, ali je još u praksi.
Poenta priče je nastala iz problema vernosti i pokušaja žena da dokazuju svoju slobodnu volju, medjutim, one tu volju nemaju. Način razmišljanja žene je slično mačijem razmišljanju, biće verne kući dok im je u toj kući udobno i ima sve što joj treba, a to je sasvim individualno.
Dakle, zašto bi plaćao nešto što nije sigurno, kada možeš da nadješ bolje i sigurnije koristeći njenu volju da sama odluči?
Recimo, probaj na nekom saboru ili na koncertu, pivskoj predstavi ili startovanjem neke devojke na mestima gde ne dominira snobizam i prostim udvaranjem i laskanjem se potrudi da te sluša, pa ispričaj ovu priču, ali nastavi da komuniciraš i ako te izblamira...
Pa se javi kako je ispalo...:)

skoro sam videla muskarca, 35-40 ja verujem da ima otprilike sa stomakom kao TRUDNICA! :eek: a nogee mrsaaave! i ja bih se razvela
Užasno je videti kada se ljudi odluče da stupe u brak i onda posle dve godine kad ih sretneš ono ne možeš da ih prepoznaš ja sam baš u četvrtak čini mi se sreo neki mladi bračni par bez dece, dugo ih nisam video, on dečko normalan onako izgleda bar što se vanjskog izgleda tiče a ona ako nema 300 kg mislim Halo dečko

albanke su iste kao albanci, bore se i služe svojoj stvari, čak su gore....mnoge su ubačene u virtuelni rat, ali im nije problem ni da se udaju i rade za svoju stvar....
Не, Албанке са Севера су добре, поштене и фине ханумице. Уз то још и хришћанке. Чак знам да је Харадинај покретао својевремено кампању против тих србско-албснских бракова.

Иначе, Шиптари са Косова и Албанци у Албанији нису исто.

Veliki problem je što u ovim balkanskim mafijaškim vukojebinama od država par sa dve plate i decom ne može normalno da živi. Potrebno je mnogo rintanja i odricanja da bi se deca podigla. Da još roditelji ne pomažu... Treba menjati sve: državno uređenje, ekonomski sistem, obrazovni sistem, sve treba pretumbati na državu i sistem koji će služiti čoveku a ne da država postoji za pljačku građana i prosperitet bogate manjine i političke klike.

Не, Албанке са Севера су добре, поштене и фине ханумице. Уз то још и хришћанке. Чак знам да је Харадинај покретао својевремено кампању против тих србско-албснских бракова.

Ma prijatelju moraš shvatiti da nema veze odakle dolazi žena nego kakva je.. bitno je Da li te poštuje Da li brine o deci da li dobro kuva da li ne gleda druge muškarce.. a to može biti žena koja dolazi od bilo gde.. doduše malo sam preterao ne može baš od bilo gde ali od skoro bilo gde

ako ubodeš srpkinju sa severa albanije...

Pusti priče. Rekao sam šta žene neće: pijance i seljačine. Treba držati do svoga izgleda - bez stomačine, biti galantan i eto ti žene za čas. Ali treba i biti muž na mestu. Mladi parovi danas kad ih prođe strast (kad se guzice ohlade) dok se malo posvađaju odmah se razvode. Ne ide to tako. Treba se smirivati, popuštati, dogovarati.
I ići redovno u crkvu, sveta liturgija daje čoveku mir. Sa Božijim blagoslovom sve napreduje.
Aj ne seri baš, iste priče kao da žene pričaju. Žene su danas nevjerovatno probirljive, kao one bi željele nekoga ali zapravo sve čine da ostanu same. Ja sam na takvom radnom mjestu di sam dosta u dodiru s ženama i dobijem komentare kako ne nadjes tamo nešto i sl. Od tih dosta žena zapravo su samo dvije došle u obzir, tj uspio sam stupiti u nekakvi kontakt, nisu udane i nisu mnogo manje id mene. Jedna me je dosta jasno odbila, da ona ne traži muža i sl, ženska se praktično uvrijedilo jad sam je pozvan na spoj Druga je bila ljubavnica, pristala je na moj poziv na jaku, ali nikako da mi to konačno dogovorimo, niti da razmijenimo brojeve. Tako to trajalo nekih par mjeseci i onda sam shvatio da nema tu kruva.Nemam stomačinu, ne pijem, držim do sebe, imam neloši automobil i sl, ali da Žene padaju, daj ajde ne već što sam rekao na početku.

Toliko sam ocajan da se razmisljam da ozenim Albanku.
Ima li neko da je ovo uspeo ali u svojhoj reziji,mislim da se ne ide preko nekih agencija?
Ako ima neko neki savet slobodno pisite.
Da ozbiljan sam.
Miroljub Petrović nešto organizuje, kontaktiraj ga. :lol:

Što baš Albanku :huh:
Pa sad su ti ruskinje tu bolje s njima probaj, ili čak kineskinje i to bolje.

Mada sa albankom ćeš imati besplatan burek :think: jel imaš veze s pekarstvom? Neće šiptar zeta ako ne zna da mesi burek. :rtfm:

Ma prijatelju moraš shvatiti da nema veze odakle dolazi žena nego kakva je.. bitno je Da li te poštuje Da li brine o deci da li dobro kuva da li ne gleda druge muškarce.. a to može biti žena koja dolazi od bilo gde.. doduše malo sam preterao ne može baš od bilo gde ali od skoro bilo gde
Наравно, слажем се, то је поента. Него овде је тема о Албанкама, па зато више причам о њима. Али генерално у праву си.

Jedno uvek imaj na pameti, da je žena kao mačka, pa ako mačku možeš da pripitomiš i zadržiš možeš i ženu, šta god ona pričala i radila...
Nemaš ti šta ženu šta da pripitomljavaš pa nije ona divlja . Mi muškarci ponekad dajemo razloge tim ženama da nas manje poštuju, što je normalno sa njihove strane i to treba razumeti... Eto ko je od vas otišao negde u cvećaru i kupio ženi cveće i doneo u subotu ili u nedelju .. ili bilo koji drugi dan kada dolazi sa posla..izgleda staromodno ali prilično efektivno probajte pa ćete videti da će vas partnerka drugačije gledati

Nemaš ti šta ženu šta da pripitomljavaš pa nije ona divlja . Mi muškarci ponekad dajemo razloge tim ženama da nas manje poštuju, što je normalno sa njihove strane i to treba razumeti... Eto ko je od vas otišao negde u cvećaru i kupio ženi cveće i doneo u subotu ili u nedelju .. ili bilo koji drugi dan kada dolazi sa posla..izgleda staromodno ali prilično efektivno probajte pa ćete videti da će vas partnerka drugačije gledati

Jesi siguran? :aha:
Prvi korak: skraćivanje kandži :rtfm:

Aj ne seri baš, iste priče kao da žene pričaju. Žene su danas nevjerovatno probirljive, kao one bi željele nekoga ali zapravo sve čine da ostanu same. Ja sam na takvom radnom mjestu di sam dosta u dodiru s ženama i dobijem komentare kako ne nadjes tamo nešto i sl. Od tih dosta žena zapravo su samo dvije došle u obzir, tj uspio sam stupiti u nekakvi kontakt, nisu udane i nisu mnogo manje id mene. Jedna me je dosta jasno odbila, da ona ne traži muža i sl, ženska se praktično uvrijedilo jad sam je pozvan na spoj Druga je bila ljubavnica, pristala je na moj poziv na jaku, ali nikako da mi to konačno dogovorimo, niti da razmijenimo brojeve. Tako to trajalo nekih par mjeseci i onda sam shvatio da nema tu kruva.Nemam stomačinu, ne pijem, držim do sebe, imam neloši automobil i sl, ali da Žene padaju, daj ajde ne već što sam rekao na početku.
Hrvatice su posebna priča. Dugo razmišljaju, nećkaju se. Ali kad zagrize, tvoja je 100 % u svakom pogledu. Znam ih dobro. Švabice potpuno suprotna priča, ne razmišljaju previše.

Back