Kada je muškarac spreman za brak?

Kako je ovo zloupotreba?
Slici deteta na ovoj temi ako ne vidis da nema mesta onda sa tobom nije nesto u redu. Na moj komentar o momentu za ulazak u brak postavljena je slika deteta. Bolesno.
Onda se tu jos par dezurnih dokonih pametnjakovica ubacilo kao nesto da zezaju.

Poceli su klanovi ovde na Krstarici da vladaju jedni druge podrzavaju i smeju se sami sebi, ne drze se teme nego napadaju druge ucesnike. Truju drustvenu zajednicu.
Merkur kaze da 2027 godine Krstarica nece postojati mnogi sendvicari i botovi ostace bez posla.

Slici deteta na ovoj temi ako ne vidis da nema mesta onda sa tobom nije nesto u redu. Na moj komentar o momentu za ulazak u brak postavljena je slika deteta. Bolesno.
Onda se tu jos par dezurnih dokonih pametnjakovica ubacilo kao nesto da zezaju.

Poceli su klanovi ovde na Krstarici da vladaju jedni druge podrzavaju i smeju se sami sebi, ne drze se teme nego napadaju druge ucesnike. Truju drustvenu zajednicu.
Merkur kaze da 2027 godine Krstarica nece postojati mnogi sendvicari i botovi ostace bez posla.
Ne preskaci terapije.

Niko, bre, nece ozbiljno da pise, koji su to znaci

Jel se uozbiljio

Jel mu dosadilo da izlazi i menja cice

Jel ima velike planove u kojoj ce sobi da budu klinci, u kojoj on i zena

Zaradio je vece pare

Konacno je kupio stan

......
konacno je ugasio sve profile na Tinderu, Baduu itd.. dosadilo mu.

Prekinuo je da se dopisuje sa forumasicama na PP i da njih nekoliko ponekad cimne, da dokaz da je still alive and ready.. ;)

Ja sam prilicno ubedjen da muskarac nikad nije spreman za brak.
Cak i kad dobrovoljno stupi u njega, a kamoli 'dobrovoljno'.

Osim toga ljudi stupaju u brak iz milion razloga, jer brak je u sustini pravna kategorija. I sve je naravno, na papiru.

Sto se zena tice, bog sveti zna zasto one stupaju u brak?
Ono ima klisea, ali verovatno da nijedan nema veze sa realnoscu. Ali bi trebalo da svadba bude po svim 'pravilima', u suprotnom mladenci ispadaju cudaci.

Back