Kada je muškarac spreman za brak?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako je ovo zloupotreba?
Slici deteta na ovoj temi ako ne vidis da nema mesta onda sa tobom nije nesto u redu. Na moj komentar o momentu za ulazak u brak postavljena je slika deteta. Bolesno.
Onda se tu jos par dezurnih dokonih pametnjakovica ubacilo kao nesto da zezaju.

Poceli su klanovi ovde na Krstarici da vladaju jedni druge podrzavaju i smeju se sami sebi, ne drze se teme nego napadaju druge ucesnike. Truju drustvenu zajednicu.
Merkur kaze da 2027 godine Krstarica nece postojati mnogi sendvicari i botovi ostace bez posla.

Obrati dobro paznju sta postavljas na Krstarici. Sa kojom namenom i smislom. Posebno kad postavljas neovlasceno slike necije dece.
huh 😬 ta slika je stara preko 20 godina, i ima je svuda po internetu, to je poznat meme, bz nerviranja :) I osoba, sad vec zena sigurno zna za tu sliku, jer je ima na milion sajtova sirom sveta

Slici deteta na ovoj temi ako ne vidis da nema mesta onda sa tobom nije nesto u redu. Na moj komentar o momentu za ulazak u brak postavljena je slika deteta. Bolesno.
Onda se tu jos par dezurnih dokonih pametnjakovica ubacilo kao nesto da zezaju.

Poceli su klanovi ovde na Krstarici da vladaju jedni druge podrzavaju i smeju se sami sebi, ne drze se teme nego napadaju druge ucesnike. Truju drustvenu zajednicu.
Merkur kaze da 2027 godine Krstarica nece postojati mnogi sendvicari i botovi ostace bez posla.
Ne preskaci terapije.

Niko, bre, nece ozbiljno da pise, koji su to znaci

Jel se uozbiljio

Jel mu dosadilo da izlazi i menja cice

Jel ima velike planove u kojoj ce sobi da budu klinci, u kojoj on i zena

Zaradio je vece pare

Konacno je kupio stan

......
konacno je ugasio sve profile na Tinderu, Baduu itd.. dosadilo mu.

Prekinuo je da se dopisuje sa forumasicama na PP i da njih nekoliko ponekad cimne, da dokaz da je still alive and ready.. ;)

Ja sam prilicno ubedjen da muskarac nikad nije spreman za brak.
Cak i kad dobrovoljno stupi u njega, a kamoli 'dobrovoljno'.

Osim toga ljudi stupaju u brak iz milion razloga, jer brak je u sustini pravna kategorija. I sve je naravno, na papiru.

Sto se zena tice, bog sveti zna zasto one stupaju u brak?
Ono ima klisea, ali verovatno da nijedan nema veze sa realnoscu. Ali bi trebalo da svadba bude po svim 'pravilima', u suprotnom mladenci ispadaju cudaci.

Back