Albanke za brak

jugoslave ne zvoni.
GettyImages-520713823.jpg

Pogledaj te zmijske oči, plus taj dijabolični odsjaj, božemiprosti, kao Dragan Primorac:

34695475.jpg

😟

Pa zato sto ne mogu da nadjem zenu.
Prijatelju lepo se okupaj lepo se obuci prije toga nađi neki normalan posao otiđi na mesta gde dolazi puno ljudi samim tim dolaze puno žena nebitno je da li je to kafić restoran diskoteka pijaca ili šetalište i prvo što radiš jeste da kuliraš I da gledaš... Posle nekog vremena to će ti dati neke snage da priđeš nekome da počneš neku konverzaciju nebitno o vremenu cenama patikama piću autima ili bilo šta drugo i vidiš ako priča počne dobro znači imaš možda neke šanse razmenite brojeve telefona instagrama facebook-a ili već šta god i onda ideš dalje ako vidiš da priča ne ide u dobrom smeru nastaviš da pričaš ali naravno gledaš da se izvučeš iz svega toga i onda ponovo... Pa dok nekog ne pronađeš, ja sam recimo našao moju ženu na bazenu, mislim nisam je našao ..tamo smo se upoznali i evo već hvala bogu mnogo dugo smo zajedno

Kakva crna kupovina žena u 21. veku! Slobodnih žena i udovica po Evropi koliko hoćeš. Ako neće Srbijanka da se udaje, treba joj noga u guzicu i otići u Evropu. Ima Nemica, Francuskinja, Irkinja i Engleskinja koje bi bile srećne da ih belac samo takne a kamoli oženi. Samo bez opijanja i kurvanja. To žene ne vole. Treba im muž. A za Srbiju trebaju Filipinke, Kineskinje, Nepalke. A ove naše nek se nauče pameti.
Није то куповина, више као обрнути мираз, што рече колега Југослав .

Видиш да су муж и жена срећни у браку, сигурно су изродили још дечице. И шта се ти мешаш у њихову срећу?
Боље усрећи себе, уместо што рушиш срећу другима.

Back