- Poruka
- 26.748
to si se setio sad kad je Albanija pocela pregovore za pristup u EU
Фолира се а мали је кваран ''до зла бога''...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to si se setio sad kad je Albanija pocela pregovore za pristup u EU
Baš zbog ovakvih kao ti , čovjek traži ženu iz uvozapa daj sta das?! mnogo je veca muka sa ludakom nakon sto dobijes decu.Biraj pazljivo
Pa imam stan,posao auto nesto ustedjevine,nisam pod kreditima itd...Očigledno nisi svestan problema, ali nisi jedini.
Brak podrazumeva interakciju a ne statičnu OK situaciju.
Ako brak posmatraš kao instituciju, onda je brak trgovina.
Šta ti nudiš toj Albanki osim Venčanog lista?
Imaš li status, položaj, finansije, garanciju?
Da li brak posmatraš sa konzumacijom u kojoj ima ili nema
ljubavi. Da li te uopšte zanimaju njena očekivanja?
Ja mislim da ne. Ti si više neprilika nego bračna prilika.
Ma nebitno je koja je moze i Afrikanka.
Ti bi bio pocasni gost svadbeСтарији син Чоко а млађи Моко
п.с. Срећно весеље и дуговечан брачни живот почните уз оркестар ''Људождери из саване''!
Da Pa dobro Albanija nije baš naša zemlja ali razumem tvoj pointЗашто би то било очано да желиш да ожениш жену из своје земље?!
ne stomacinuCovek od 40 godina mora da ima stomak,a ne lazne trbusnjake.
.!.Baš zbog ovakvih kao ti , čovjek traži ženu iz uvoza
a sta da mu odgovorim?Anđo??![]()
Citiram jednu "moralnu likusu" "Ne zelim da ima svoj stan/kucu u vlasnistvu. Zelim da zajedno gradimo i dignemo kredit. Epilog racuna odmah na razvod i da ogrebe polaa on sav sretan kaze "imam kredit u banci 15000 evra, eto ti pola duga!"
Kako si ti lepaa sta da mu odgovorim?
Ne znam o kakvoj se konverzaciji radi!a sta da mu odgovorim?
Da to je baš glupo zato što Ako ulaziš već u neki brak i tvoj partner ili partnerka poseduju nešto ,to se reguliše predbračnim ugovorom šta ko hoće da unese u taj brak ,ono što ne unese to je stalno njegovoCitiram jednu "moralnu likusu" "Ne zelim da ima svoj stan/kucu u vlasnistvu. Zelim da zajedno gradimo i dignemo kredit. Epilog racuna odmah na razvod i da ogrebe pola
Prijatelju, i ja imam stan doduse na kredit i ostali je jos malo da ga otplatim. Izgledam fizicki dobro, plata doduse nije neka, pa cepam desankuPa imam stan,posao auto nesto ustedjevine,nisam pod kreditima itd...
Trazim neku koja je sama i kojoj treba neko u zivotu isto kao i meni.
Nemam kule i gradove,kamione i avione obican skroman covek kome je dosadila samoca.
A to da li sam "vise neprilika ili bracna prilika" nije na tebi da sudis.
Pa i to je lepo.. dok ne nađeš onu pravu, ili nešto drugo ne štima?Prijatelju, i ja imam stan doduse na kredit i ostali je jos malo da ga otplatim. Izgledam fizicki dobro, plata doduse nije neka, pa cepam desanku
nekulturnoj ociglednoNe znam o kakvoj se konverzaciji radi!![]()
kako je 1<1/2?!Citiram jednu "moralnu likusu" "Ne zelim da ima svoj stan/kucu u vlasnistvu. Zelim da zajedno gradimo i dignemo kredit. Epilog racuna odmah na razvod i da ogrebe pola
Očigledno!nekulturnoj ocigledno![]()
ne cepas ti desanku zbog plate,kresu i nezaposleni.Prijatelju, i ja imam stan doduse na kredit i ostali je jos malo da ga otplatim. Izgledam fizicki dobro, plata doduse nije neka, pa cepam desanku
Tako je prijatelju slažem se sa tobom u potpunostiKako se naučiti romantici za muški rod: negovati sobno i vanjsko cveće. Biljke su nežne i zahtevaju pažnju. Lepota uzdiže čoveka. Tako treba i sa ženama. Ako ne šišaš živicu, ona pređe kod komšije...