andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.389
pa kako on da ti odrzi strastTo nije muškarac nego drobonja. Kakva korist od tog bureta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kako on da ti odrzi strastTo nije muškarac nego drobonja. Kakva korist od tog bureta.
Албанке су верне . Видиш да жена чекали човека годинама да изађе са робије. То се зове верност.Pusti priče. Rekao sam šta žene neće: pijance i seljačine. Treba držati do svoga izgleda - bez stomačine, biti galantan i eto ti žene za čas. Ali treba i biti muž na mestu. Mladi parovi danas kad ih prođe strast (kad se guzice ohlade) dok se malo posvađaju odmah se razvode. Ne ide to tako. Treba se smirivati, popuštati, dogovarati.
I ići redovno u crkvu, sveta liturgija daje čoveku mir. Sa Božijim blagoslovom sve napreduje.
Ideja je nastala iz bezveznih komentara raširenih po mrežama u nadmudrivanju žena i muškaraca, ali je sasvim loša. Razlog za to je da nema razlike izmedju srpskih žena i albanki. Isto možeš da odeš u neko selo u Srbiji i kupiš ženu, što je kosi sa zakonom, ali je još u praksi.Toliko sam ocajan da se razmisljam da ozenim Albanku.
Ima li neko da je ovo uspeo ali u svojhoj reziji,mislim da se ne ide preko nekih agencija?
Ako ima neko neki savet slobodno pisite.
Da ozbiljan sam.
Можда није ни жењен, или разведен ко зна шта је..pa kako on da ti odrzi strast![]()
Zezaj ga u mozak tako takozezam se dule..
У чувеном селу Точка у Србији се и данас тако ради.Isto možeš da odeš u neko selo u Srbiji i kupiš ženu, što je kosi sa zakonom, ali je još u praksi.
albanke su iste kao albanci, bore se i služe svojoj stvari, čak su gore....mnoge su ubačene u virtuelni rat, ali im nije problem ni da se udaju i rade za svoju stvar....Албанке су верне . Видиш да жена чекали човека годинама да изађе са робије. То се зове верност.
Užasno je videti kada se ljudi odluče da stupe u brak i onda posle dve godine kad ih sretneš ono ne možeš da ih prepoznaš ja sam baš u četvrtak čini mi se sreo neki mladi bračni par bez dece, dugo ih nisam video, on dečko normalan onako izgleda bar što se vanjskog izgleda tiče a ona ako nema 300 kg mislim Halo dečkoskoro sam videla muskarca, 35-40 ja verujem da ima otprilike sa stomakom kao TRUDNICA!a nogee mrsaaave! i ja bih se razvela
Не, Албанке са Севера су добре, поштене и фине ханумице. Уз то још и хришћанке. Чак знам да је Харадинај покретао својевремено кампању против тих србско-албснских бракова.albanke su iste kao albanci, bore se i služe svojoj stvari, čak su gore....mnoge su ubačene u virtuelni rat, ali im nije problem ni da se udaju i rade za svoju stvar....
Ma prijatelju moraš shvatiti da nema veze odakle dolazi žena nego kakva je.. bitno je Da li te poštuje Da li brine o deci da li dobro kuva da li ne gleda druge muškarce.. a to može biti žena koja dolazi od bilo gde.. doduše malo sam preterao ne može baš od bilo gde ali od skoro bilo gdeНе, Албанке са Севера су добре, поштене и фине ханумице. Уз то још и хришћанке. Чак знам да је Харадинај покретао својевремено кампању против тих србско-албснских бракова.
Иначе, Шиптари са Косова и Албанци у Албанији нису исто.
Nema idealnih naroda, to je sve posledica vaspitanja.Албанке су верне . Видиш да жена чекали човека годинама да изађе са робије. То се зове верност.
ako ubodeš srpkinju sa severa albanije...Не, Албанке са Севера су добре, поштене и фине ханумице. Уз то још и хришћанке. Чак знам да је Харадинај покретао својевремено кампању против тих србско-албснских бракова.
Иначе, Шиптари са Косова и Албанци у Албанији нису исто.
Aj ne seri baš, iste priče kao da žene pričaju. Žene su danas nevjerovatno probirljive, kao one bi željele nekoga ali zapravo sve čine da ostanu same. Ja sam na takvom radnom mjestu di sam dosta u dodiru s ženama i dobijem komentare kako ne nadjes tamo nešto i sl. Od tih dosta žena zapravo su samo dvije došle u obzir, tj uspio sam stupiti u nekakvi kontakt, nisu udane i nisu mnogo manje id mene. Jedna me je dosta jasno odbila, da ona ne traži muža i sl, ženska se praktično uvrijedilo jad sam je pozvan na spoj Druga je bila ljubavnica, pristala je na moj poziv na jaku, ali nikako da mi to konačno dogovorimo, niti da razmijenimo brojeve. Tako to trajalo nekih par mjeseci i onda sam shvatio da nema tu kruva.Nemam stomačinu, ne pijem, držim do sebe, imam neloši automobil i sl, ali da Žene padaju, daj ajde ne već što sam rekao na početku.Pusti priče. Rekao sam šta žene neće: pijance i seljačine. Treba držati do svoga izgleda - bez stomačine, biti galantan i eto ti žene za čas. Ali treba i biti muž na mestu. Mladi parovi danas kad ih prođe strast (kad se guzice ohlade) dok se malo posvađaju odmah se razvode. Ne ide to tako. Treba se smirivati, popuštati, dogovarati.
I ići redovno u crkvu, sveta liturgija daje čoveku mir. Sa Božijim blagoslovom sve napreduje.
Miroljub Petrović nešto organizuje, kontaktiraj ga.Toliko sam ocajan da se razmisljam da ozenim Albanku.
Ima li neko da je ovo uspeo ali u svojhoj reziji,mislim da se ne ide preko nekih agencija?
Ako ima neko neki savet slobodno pisite.
Da ozbiljan sam.
Наравно, слажем се, то је поента. Него овде је тема о Албанкама, па зато више причам о њима. Али генерално у праву си.Ma prijatelju moraš shvatiti da nema veze odakle dolazi žena nego kakva je.. bitno je Da li te poštuje Da li brine o deci da li dobro kuva da li ne gleda druge muškarce.. a to može biti žena koja dolazi od bilo gde.. doduše malo sam preterao ne može baš od bilo gde ali od skoro bilo gde
Drugim riječima, mogao bi se sa ženom upustiti u seksualne odnose dok nad krevetom visi slika Rose Luxemburg?Ja ne znam ni ko je to ta žena gore što se spominje i meni ona uopšte ne smeta da bi mogao da imam normalan sex
Nemaš ti šta ženu šta da pripitomljavaš pa nije ona divlja . Mi muškarci ponekad dajemo razloge tim ženama da nas manje poštuju, što je normalno sa njihove strane i to treba razumeti... Eto ko je od vas otišao negde u cvećaru i kupio ženi cveće i doneo u subotu ili u nedelju .. ili bilo koji drugi dan kada dolazi sa posla..izgleda staromodno ali prilično efektivno probajte pa ćete videti da će vas partnerka drugačije gledatiJedno uvek imaj na pameti, da je žena kao mačka, pa ako mačku možeš da pripitomiš i zadržiš možeš i ženu, šta god ona pričala i radila...
Исто је то.ako ubodeš srpkinju sa severa albanije...
Ej ..do sad baš nisam imao neku nameru da vidim koja je ta žena ali evo idem videti sačekaj malo dok izguglamDrugim riječima, mogao bi se sa ženom upustiti u seksualne odnose dok nad krevetom visi slika Rose Luxemburg?
Тачно. А њихово васпитање је патријархално, традиционално.Nema idealnih naroda, to je sve posledica vaspitanja.
Nemaš ti šta ženu šta da pripitomljavaš pa nije ona divlja . Mi muškarci ponekad dajemo razloge tim ženama da nas manje poštuju, što je normalno sa njihove strane i to treba razumeti... Eto ko je od vas otišao negde u cvećaru i kupio ženi cveće i doneo u subotu ili u nedelju .. ili bilo koji drugi dan kada dolazi sa posla..izgleda staromodno ali prilično efektivno probajte pa ćete videti da će vas partnerka drugačije gledati
Drugim riječima, mogao bi se sa ženom upustiti u seksualne odnose dok nad krevetom visi slika Rose Luxemburg?
Hrvatice su posebna priča. Dugo razmišljaju, nećkaju se. Ali kad zagrize, tvoja je 100 % u svakom pogledu. Znam ih dobro. Švabice potpuno suprotna priča, ne razmišljaju previše.Aj ne seri baš, iste priče kao da žene pričaju. Žene su danas nevjerovatno probirljive, kao one bi željele nekoga ali zapravo sve čine da ostanu same. Ja sam na takvom radnom mjestu di sam dosta u dodiru s ženama i dobijem komentare kako ne nadjes tamo nešto i sl. Od tih dosta žena zapravo su samo dvije došle u obzir, tj uspio sam stupiti u nekakvi kontakt, nisu udane i nisu mnogo manje id mene. Jedna me je dosta jasno odbila, da ona ne traži muža i sl, ženska se praktično uvrijedilo jad sam je pozvan na spoj Druga je bila ljubavnica, pristala je na moj poziv na jaku, ali nikako da mi to konačno dogovorimo, niti da razmijenimo brojeve. Tako to trajalo nekih par mjeseci i onda sam shvatio da nema tu kruva.Nemam stomačinu, ne pijem, držim do sebe, imam neloši automobil i sl, ali da Žene padaju, daj ajde ne već što sam rekao na početku.