gost 305754
Poznat
- Poruka
- 9.412
a ja bi voleo da mi ona odgovori po cijem kalendaru je danas ponedeljak![]()
po sataninom izgleda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja bi voleo da mi ona odgovori po cijem kalendaru je danas ponedeljak![]()

Prilagođavam se sekularnom kalendaru koliko moram jer još uvek zavisim od sistema u kom živim(znači nemogu neke stvari da obavljam nedeljom jer je nedeljom uglavnom sve zatvoreno?Nedelja je moj prvi i radni dan.(radim u kući,bašti..)Pa ne razumem sta sad?koji kalendar ti koristis?koji je prvi dan u tvom kalendaru?
Vidis nesto lose u porodicnim vrednostima?
kako se zove kalendar po kom država računa vreme?a ja bi voleo da mi ona odgovori po cijem kalendaru je danas ponedeljak![]()
Prilagođavam se sekularnom kalendaru koliko moram jer još uvek zavisim od sistema u kom živim(znači nemogu neke stvari da obavljam nedeljom jer je nedeljom uglavnom sve zatvoreno?Nedelja je moj prvi i radni dan.(radim u kući,bašti..)
Porodične vrednosti su mi na prvom mestu.Kakve veze to ima sa nedeljom?
ako ti se ne svidja sistem odes lepo u manastir,izdvojis se od sveta i sluzis Bogu.....kako se zove kalendar po kom država računa vreme?
po sataninom izgleda![]()
Odkud znas da je juce bila nedelja?
kaze meni neko od ovih subotara da se na engleskom pise subota sabbath, a ja ti lepo uzmem recnik englesko-srpski i trazi i trazi i trazi i nigde ne nadjo sabbath vec saturday, pa me zbunise![]()

dobre je da ti nisu rekli da je subota dan boga saturna satur(n)day![]()
![]()
evo sta kaze varnava u njegovoj poslanici o osmom danu,tj nedelji
. На крају, пак, вели им (Бог): „He подносим више младине и суботе (њихове)". Гледајте како каже: Нису ми угодне садашње суботе, него она коју сам створио, у којој, починувши од свега, учинићу почетак осмога дана, то јест почетак другога света. 9. Зато ми и проводимо осми дан (= недељу) у радости, у који је и Исус васкрсао из мртвих, и јавивши се (ученицима) узнео се на небеса"
Taj osmi dan nije sledeci dan koji zapocinje novi krug,.Nedelja i osmi dan prevazilazi taj sedmicni krug,tj zatvoreni ciklus vremena.
to što papa dovodi u vezu porodične vrednosti sa nedeljom, šta ja imam s tim?El ti citas linkove koje saljes il ti to neko unapred priprema a ti samo prosledjujes?
ovi tvoji odgovori neodoljivo podsecaju na predavanja Miroljuba Petrovica...ako ti se ne svidja sistem odes lepo u manastir,izdvojis se od sveta i sluzis Bogu.....
u Božijim očima danas je drugi dannisi me razumela
kako znas da je u bozijim ocima danas ponedeljak, a prekjuce subota?
to su neka pitanja na koja se ne mogu odgovoriti, prema tome ako se vec pridrzavate bozijeg zakona onda moras debelo da se potrudis oko saznanja koji je danas zaista dan, a ne da se prilagodjavas sekularizmu.
to što papa dovodi u vezu porodične vrednosti sa nedeljom, šta ja imam s tim?
u Božijim očima danas je drugi dan
Božiji sedmi dan jeste Sabbath-Šabat,počinje u petak sa zalaskom sunca i završava se u subotu sa zalaskom sunca.kaze meni neko od ovih subotara da se na engleskom pise subota sabbath, a ja ti lepo uzmem recnik englesko-srpski i trazi i trazi i trazi i nigde ne nadjo sabbath vec saturday, pa me zbunise![]()
onda i dan odmora traje hiljadu godinau Bozjim ocima jedan dan je kao hiljadu godina........citaj Bibliju....
Božiji sedmi dan jeste Sabbath-Šabat,počinje u petak sa zalaskom sunca i završava se u subotu sa zalaskom sunca.
I trajao je. Celi starozavetni period je bio shabbath. Kada je Bog stvarao,za sedmi dan nije rekao "i bi vece i bi jutro-dan sedmi",sto znaci da je taj dan trajao sve do dolaska Hrista.onda i dan odmora traje hiljadu godina
onda i dan odmora traje hiljadu godina
koje veze to ima sa nedeljom i sa tim da se proglasi nedeljni zakonnisam ljubitelj pape ali ne vidim nista lose u tome sto je rekao niti to odudara od Biblije,hriscanstvo propoveda porodicne vrednosti poput svetinje braka.....
koje veze to ima sa nedeljom i sa tim da se proglasi nedeljni zakon
po Biblijskom kalendaru a jevreji su ti koji ga se pridržavajupo jevrejskom kalendaru...
meni nemogu da nametnu takav zakon ali mnogima hoćema kakav bre zakon nemoj da ti pune glavu sa takvim glupostima.....zakon je u nama...U Hristu....svakodnevno....
u Božijim očima danas je drugi dan