Livingstone
Poznat
- Poruka
- 9.273
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Neposredno pred početak velikog (uskršnjeg) posta, Sveti arhijerejski sinod Srpske pravoslavne Crkve (SPC) javno je "umolio" sveštenstvo da lekare i babice koji vrše abortuse, dok se ne pokaju, "ne pripuštaju Svetoj tajni Pričešća i da ih liše prava na rezanje slavskog kolača". Sinod je ocenio da je "čedomorstvo vapijući greh pred Bogom, osuđen od celokupnog kanonskog i svetootačkog predanja Crkve, i da kao takvo preti da u dogledno vreme dovede do biološkog istrebljenja srpskog naroda".![]()
Tačno. A da bi bila ubica, dovoljno je da abortiraš.
baka mi je pricala da se dok je zivela na selu i chuvala ovce chesto deshavalo da ovca odbije jagnje kad se ojagnji, ne zeli da ga prihvati i pokushava da ga ubije ako joj pridje
jel to zato shto je to bila nezeljena trudnoca?
Plakat Udruženja „Život“ upozorava da je abortus ubistvo najgore vrste, da je saradnja na pobačaju saradnja na ubistvu uz poruku „da svako ko je spreman da učestvuje ili daje podršku abortusu, nema nikakva prava da osudi bilo kakkav drugi zločin“.
To je poremećaj koji se leči tako što dotična ovca prvom prilikom završi na ražnju, a jagnje se poturi pod drugu ovcu da sisa.
Ta metoda je (nazalost) neprimenjiva među ljudima, ali zato imamo druge metode kao što je ovaj.
..pratish li ti svoju temu?
Ja jesam otvorila ovu temu ali me to ne obavezuje da je pratim.
A ti ako već iznosiš novinske članke da bi meni nešto dokazala,nemoj više da se trudiš jer ja novinama baš nešto i ne verujem.
Ima jako mnogo neregistrovanih abortusa pogotovo na privatnim klinikama koje nisu koliko ja znam u obavezi da takve podatke dostavljaju a ni ove državne nisu baš ažurne po tom pitanju.Ja sam samo iznela nešto što sam čula a ne tvrdim da je to istina,a zar misliš da je i 25.000 abortusa godišnje, na ovoliki broj žena (ovde računam samo punoletne žene koje su još fizički sposobne da rađaju) u našoj zemlji mali?!![]()
opet upadate u klopku
njemu je cilj da vas izritiara da odreagujete a da se onda zakljuca tema...tako se on resava tema koje mu se ne svidjaju...umesto da ih zaobilazi
a
nto na daleko je poznat tvoj rad..... vidim siris delovanje po forumu
ignorisite ga
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/174286/Psi-lutalice-rastrgli-novorodence
...jedan od primera,sta sve rade 'majke' koje te ocigledno ne zele biti,a odlucile da rode... Uzasno!...Ovo je strasno,i ovo se desava,roditi,i zivo dete baciti negde...Embrion od par nedelja taj bol ne oseca,cak ni fetus u ranim nedeljama ne oseca bol,jer mu se nije razvila sposobnost za osecanje istog...I zato sam pre i za cin abortusa,da bude ponudjen izbor,a ne da bude zabranjen....Jer sta bi se desilo tek da ga zabrane!? Broj majki koje rode zivo i zdravo dete,a potom ga bace,izmasakriraju,ubiju itd,itd,drasticno ce se povecati...one ce se vaditi na postporodjajnu depresiju i izvucice se,a da ne govorim da to sto ce biti zabranjeno,ne znaci da ce biti i iskorenjeno...Abortusa ce biti i tada,samo ce biti nelegalan,i vecim delom strucno izveden,sa mnogo vecim posledicama...Zato se abortus ne sme ukidati i zabraniti,jer bi napravili jos vise stete...
nije mali zvoco, i da je dva nije mali
al zamisli jos toliko dece za usvajanje
Povraca mi se od vas dusebriznika...Ti kao hriscanin,kad vec veru toliko pominjes,trebao bi znati da nemas prava,kao ni bilo ko drugi,nikome osudjivati,i lepiti bilo kakve etikete... A ti sto nemaju pametnijeg posla i skacu sa svakakvim plakatima i parolama,i govore ko je ubica a ko nije,nek odu prvo u neki dom za nezbrinutu decu,ili u dom za ometene u razvoju,ili nek svoj zivot usmere na pomoc mnogoclanim siromasnim porodicama...Verovatno ce se osecati bolje...i korisnije...Jer kad bi uspeli da se izbore za zabranu,tek bi tada ova nasa mala Srbija,videla sta su majke ubice,i na sta su sve spremne kada treba da se otarase rodjenog deteta... Ne postoji dzab dzabe ova mogucnost izbora,smislio je to neko mnogo pametniji od tebe,i procio sve i izvagao na 'za i protiv' listi...
Verujem da bi ste i mene ubile da imate hrabrosti, jer nije isto ubiti odraslog čoveka koji se može braniti i ubiti bespomoćnu bebu. Kukavice su uvek jake kad treba ubiti nemoćnog.Michigan, SAD: Upucan američki borac protiv abortusa
11. 09. 2009. •
24SI - Poznati aktivist za borbu protiv abortusa više je puta upucan ispred osnovne škole u američkoj saveznoj državi Michigan, a još je jedan muškarac ubijen nekoliko kilometara dalje. Policija istražuje kako su dva događaja povezana.
Ovo što si ti iznela je već čedomorsto i nije tema...to je već druga tema i veoma opširna da bi o tome sada na ovoj raspravljli.
a to je onaj vas 'pacijent' koji nema para za lekove,pa se leci na forumu![]()
upravo htedoh da stavim vest,evo i sa b92http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/174286/Psi-lutalice-rastrgli-novorodence
...jedan od primera,sta sve rade 'majke' koje te ocigledno ne zele biti,a odlucile da rode... Uzasno!...Ovo je strasno,i ovo se desava,roditi,i zivo dete baciti negde...Embrion od par nedelja taj bol ne oseca,cak ni fetus u ranim nedeljama ne oseca bol,jer mu se nije razvila sposobnost za osecanje istog...I zato sam pre i za cin abortusa,da bude ponudjen izbor,a ne da bude zabranjen....Jer sta bi se desilo tek da ga zabrane!? Broj majki koje rode zivo i zdravo dete,a potom ga bace,izmasakriraju,ubiju itd,itd,drasticno ce se povecati...one ce se vaditi na postporodjajnu depresiju i izvucice se,a da ne govorim da to sto ce biti zabranjeno,ne znaci da ce biti i iskorenjeno...Abortusa ce biti i tada,samo ce biti nelegalan,i vecim delom strucno izveden,sa mnogo vecim posledicama...Zato se abortus ne sme ukidati i zabraniti,jer bi napravili jos vise stete...
Istraga zbog ostavljene bebe
28. januar 2010. | 14:44 | Izvor: Beta
Pirot -- Viši sud u Pirotu pokrenuo je istragu protiv nepoznate žene osumnjičene da je u dvorištu firme Erozija u blizini pirotske bolnice ostavila svoju tek rođenu bebu
Istražni sudija Višeg suda u Pirotu Branimir Jovanović je rekao Beta da je raskomadano telo tek rođene bebe našla jedna radnica koja je obavestila policiju. "Ostaci novorođenčeta su predati Zavodu za sudsku medicinu u Nišu sa zahtevom da se izvrši odbukcija i utvrdi da li je došlo do krivičnog dela ubistva", kazao je sudija.
Jovanović je rekao da će obdukcija pokazati da li je beba rođena živa, kada je rođena, šta je uzrok smrti i da se rezultat obdukcije mogu očekivati narednih dana.
E kamo sreće kad bi se tako lako moglo usvojiti dete, nekad imaš sve a uvek ti zafali neki m[SUP]2[/SUP] da ga usvojiš.![]()
ima ih vise
ovaj je bio lokalni na religiji sad je prosirio delovanje![]()
Ja se ovde borim za pravo nerođene dece na život. Sve vi koje ste abortirale imate gomilu opravdanja, saveta, fantastičnih priča i ko zna kakvih "brilijantnih" ideja samo da bi ste skrenule misli sa zločina koji ste uradile svom spostvenom detetu. Ja sam ovde dočekan na nož od vas "slobodoumnih, demokrata i sl." Vaša demokratija i ljudska prava se satoji u banovanju svakog ko kaže da je abortus ubistvo. Poznato je da je ubica spreman da ubije još nekoliko puta samo da bi uklonio svedoke svog zločina. Međutim sve vam je džaba. Uvek će biti ljudi kao što sam ja da vam u lice saspu istinu, a to je da je svaka koja je ubila dete UBICA. Da li ona pri tom koristi kovački čekić ili ginekoliška klešta NEBITNO je. Ja sad očekujem da me opet banuju zbog mog stava, ali to je tako. Tako moderatorke (koje su većinom izvršile abortus) zamišljaju demokratiju. Ali to nije ništa evo kako je završio jedan moj kolega
Verujem da bi ste i mene ubile da imate hrabrosti, jer nije isto ubiti odraslog čoveka koji se može braniti i ubiti bespomoćnu bebu. Kukavice su uvek jake kad treba ubiti nemoćnog.
Procitala sam prve dve recenice tvog posta,jer mi je do tada zeludac jos funkcionisao...Nisam nikada bila u drugom stanju,imala abortus i porodjaj...Jednog dana se nadam da cu imati veliku porodicu,i licno,posto znam da sam sposobna i koliko sam sposobna,svoje dece se ne bi odrekla niti pristala na abortus ( sem ako nije medicinski indukovano i mora se )... A pristalica sam abortusa,jer pravo na izbor mora postojati,i strasno je samo pomisliti da se bilo sta na ovom svetu mora,i da vas neko natera da rodite,a to ne zelite...To ne bi dovelo nicemu,sem povecanju napustene dece,bez roditelja,cedomorstva,jos vecem zlostavljanju dece,itd,itd...Znaci prvo izvagaj...Borite se tu kao za prava nerodjene dece,a za ovu rodjenu vas boli levi lakat!...
Procitala sam prve dve recenice tvog posta,jer mi je do tada zeludac jos funkcionisao...Nisam nikada bila u drugom stanju,imala abortus i porodjaj...Jednog dana se nadam da cu imati veliku porodicu,i licno,posto znam da sam sposobna i koliko sam sposobna,svoje dece se ne bi odrekla niti pristala na abortus ( sem ako nije medicinski indukovano i mora se )... A pristalica sam abortusa,jer pravo na izbor mora postojati,i strasno je samo pomisliti da se bilo sta na ovom svetu mora,i da vas neko natera da rodite,a to ne zelite...To ne bi dovelo nicemu,sem povecanju napustene dece,bez roditelja,cedomorstva,jos vecem zlostavljanju dece,itd,itd...Znaci prvo izvagaj...Borite se tu kao za prava nerodjene dece,a za ovu rodjenu vas boli levi lakat!...
to se kuRturno kaze jos i - u tudjega tatka pogolema patka![]()
a tekst je piso neki strucnjak posto je embrion nazvao fetusom
anto blamiras se