Abortus da ili ne?!

Koliko potencialnih genijalaca svaki mushkarac na dnevoj bazi abortira, budu ko SHAKOM odneseni...:(

ma nemas ni ti pojma bre o zivotu :lol:

ne pa mislim stvarno nas treba sve na giljotinu, svaki par koji koristi kontracepciju vrsi genocid, sram ih bilo :evil:

e a i ima i slucajeva koji se zdusno bore protiv pilule za dan posle pod parolom ubijas neduzno dete :lol:

ima nas razni ebi ga :aha:

Koliko potencialnih genijalaca svaki mushkarac na dnevoj bazi abortira, budu ko SHAKOM odneseni...:(

hahahahahahahaha.....joj,sad se setila vica...izvinjavan se za off,ali morala sam...Prica cale spermatozoid sinu..." kad krenete,ti samo juri,gledaj da budes prvi...Videces nesto malo tamno,pokucas na vrata i pitas jel' to jajna celija...Ona ce ti otvoriti,i tvoj posao je obavljen..."...I tako,dodje i taj dan...Krene mali spermatozoid,trci,juri,vidi nesto malo crno,brzo da gas,stane ispred pokuca i pita "izvinite jel' to jajna celija!?'...
-"ne,ovde Karijes..."...
...eto,to je tuzna prica o malom spermatozoidi i jajnoj celiji....

E sad, ako ćemo pesničkim slobodama, onda verovatno postoji. I društveno je uslovljen.

Ako dovoljno dugo živimo u plemenu koje je odlučilo da se samozatre, mrzećemo sopstvenu trudnoću ako nam se kojim slučajem zalomi :rumenko:
Al ćemo se i dalje ebati. Jer je to instinkt.

Dobro ajde.

Gde mi je? :rumenko:

Dobichesh gfa zajedno sa bebom. Radi tako da posle, kad udjesh sa detetom u autobus i neko ga nagazi, ti dobijesh poriv da tu osobu ugazish.
Ogleda se i u tome shto imash napade da hranish mladunche svaki chas i terash ga da nosi papuche i pokrije bubrege.
Al ako ga nemash, nemash ni tih problema.

P.S. To nije isto shto i zzelja za detetom. Ako imash dete, imash poriv da ga chuvash. Uglavnom. To je instinkt. A da li zzelish dete zavisi od 100 faktora.

Poslednja izmena:
:zper:

Pa o tome sve vreme i govorim :lol:

Dakle, ne postoji a priori. Što je bitno, zapravo, za ovu temu. I savršeno je normalno da 99% devojaka oko mene nemaju neki neshvatljivi poriv da zatrudne. A sa druge strane, jednom naročitom procentu se seksa. Vi'te čuda.

..pa i prilichnom procentu predpubertetlija se ne seksa..
..da li ih drushtvena ochekivanja navedu da pozele seks, prvo nejasno, pa sve konkretnije,
uskoro poshto predju na dvocifren broj godina?

..pa i prilichnom procentu predpubertetlija se ne seksa..
..da li ih drushtvena ochekivanja navedu da pozele seks, prvo nejasno, pa sve konkretnije,
uskoro poshto predju na dvocifren broj godina?

Kakve sad ovo veze ima sa bilo čim? Rekla sam da seks jeste instinkt. Znači, nagon za razmnožavanjem. Ne za zatrudnjivanjem. Ta odluka se donosi kad se nađe pogodan švaler koji želi da se zadrži i usko je vezana za njega, i svejedno je odluka i vezana (uslovljena) je za nešto. Ako nije za njega, onda za društvo koje od osobe očekuje da zatrudni.

:zper:

Pa o tome sve vreme i govorim :lol:

Dakle, ne postoji a priori.
Što je bitno, zapravo, za ovu temu. I savršeno je normalno da 99% devojaka oko mene nemaju neki neshvatljivi poriv da zatrudne (1% je tu radi reda). A sa druge strane, jednom naročitom procentu se seksa. Vi'te čuda.

Pa tu se slazemo
Isto tako, sve te drugarice koje za sada zele da se sexaju ali nemaju poriv da zatrudne, osetice ga onda kad i ako nadju muskarca koji ce za njih biti tako poseban da ce imati sasvim prirodnu zelju, potrebu da bas sa njim imaju dete.
Ono gde se ne slazem sa tobom je da je ta zelja za imanjem deteta sa jednim, za zenu posebnim muskarcem i potreba za brigom o detetu, da se radi o socijalno uslovljenim stvarima.
Mislim da ce ti svaka zena reci da nema te socijalne sile koja joj je pomogla da shvati da hoce dete bas sa tim covekom i sve ono sto je pipi opisala. To je jednostavno u coveku, samo su potrebni trigeri da ga pokrenu, a oni nisu socijalni nego krajnje animalni

Poslednja izmena:
P.S. To nije isto shto i zzelja za detetom. Ako imash dete, imash poriv da ga chuvash. Uglavnom. To je instinkt. A da li zzelish dete zavisi od 100 faktora.
Objasni to ogromnom procentu ljudi koji tvrde da je majčinski instinkt neki suludi nagon koji od žene pravi bezumnog kretena koji po ceo dan samo misli o svojoj nerođenoj bebi i noću je sanja, čim prevali dvadesetu, pa i ako je još devica. Blah...

Back