ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Koliko potencialnih genijalaca svaki mushkarac na dnevoj bazi abortira, budu ko SHAKOM odneseni...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko potencialnih genijalaca svaki mushkarac na dnevoj bazi abortira, budu ko SHAKOM odneseni...![]()
Yephahahhah..e lexo, ovo ti je najjaca izjava ikad..
da li ti to tvrdis da majcinski instikt ne postoji?![]()
Yep
Ne u smislu da se nazove instinktom. Mislim, glupo mi da tvrdim da postoji instinkt za posedovanjem bebe pored sebe.
Yep
Ne u smislu da se nazove instinktom. Mislim, glupo mi da tvrdim da postoji instinkt za posedovanjem bebe pored sebe.
I tu krivicu snosi zena.
Desanka![]()
Dobro ajde.Postoji instinkt za negovanjem bebe
Dobro ajde.
Gde mi je?![]()
Dobro ajde.
Gde mi je?![]()
A možda ga neko drugi podstiče? Ponovila bih, socijalno uslovljenoko da pišem drvetu.
Dobro ajde.
Gde mi je?![]()
Javice se kad i ako budes imala svoju bebu
Pa o tome sve vreme i govorim
Dakle, ne postoji a priori. Što je bitno, zapravo, za ovu temu. I savršeno je normalno da 99% devojaka oko mene nemaju neki neshvatljivi poriv da zatrudne. A sa druge strane, jednom naročitom procentu se seksa. Vi'te čuda.
Hvala, molimDobichesh gfa zajedno sa bebom. Radi tako da posle, kad udjesh sa detetom u autobus i neko ga nagazi, ti dobijesh poriv da tu osobu ugazish.
Ogleda se i u tome shto imash napade da hranish mladunche svaki chas i terash ga da nosi papuche i pokrije bubrege.
Al ako ga nemash, nemash ni tih problema.
..pa i prilichnom procentu predpubertetlija se ne seksa..
..da li ih drushtvena ochekivanja navedu da pozele seks, prvo nejasno, pa sve konkretnije,
uskoro poshto predju na dvocifren broj godina?
Pa o tome sve vreme i govorim
Dakle, ne postoji a priori. Što je bitno, zapravo, za ovu temu. I savršeno je normalno da 99% devojaka oko mene nemaju neki neshvatljivi poriv da zatrudne (1% je tu radi reda). A sa druge strane, jednom naročitom procentu se seksa. Vi'te čuda.
Objasni to ogromnom procentu ljudi koji tvrde da je majčinski instinkt neki suludi nagon koji od žene pravi bezumnog kretena koji po ceo dan samo misli o svojoj nerođenoj bebi i noću je sanja, čim prevali dvadesetu, pa i ako je još devica. Blah...P.S. To nije isto shto i zzelja za detetom. Ako imash dete, imash poriv da ga chuvash. Uglavnom. To je instinkt. A da li zzelish dete zavisi od 100 faktora.