A1 / Vip mobile - Pitanja i odgovori

A u suštini sve je ograničeno....

Ali recimo za moj paket, koji nije A1, imam šta mi treba, platim jednom mesečno, i koristim sasvim redovno. Mogao bih i dosta više, ako gledamo na paket.
Pricas o prepajdu? Sto se toga tice-ja sam na postpaidu nekih...pa oko 15 godina. Prvo u Telekomu, no nebitno to-ali sve u svemu na prepaid se ne bih vratio NIKAD! I nema sanse da je prepaid isplativiji nego postpaid. Ni u kojoj matematici.

meni ono moja tarifa više nego dovoljna:
Screenshot 2021-11-19 at 14.26.41.png

Ti prepaid paketi su odlični. Ja koristim Plan 300 već mesecima, tačnije otkako mi je istekao ugovor, i ne pada mi na pamet da se vraćam na postpaid. Tada sam plaćao 1800 dinara mesečno (plus onih 50 za participaciju što je čist bezobrazluk), a sad plaćam 300. Znači, šest puta manje a dobijem skoro pa istu količinu minuta i megabajta. A i retko kad (takoreći nikad) ih sve potrošim za tih mesec dana (šteta što ne mogu da ti traju dokle god su tu, a ne da se brišu kad istekne mesec dana).

Ja sam plaćao 1000 din mesečno i kada mi je istekao ugovor samo sam kupio pripejd globaltel i pošto ionako idem do kontejnera usput ubacim ambalažu i potpuno besplatno koristim 50 flaša 150 minuta 4 gb interneta. Pošto mnogo više recikliram nego što mi treba imam i besplatan parking i koješta. Dok traje traje jbg. Nakupilo mi se na računu preko 4000 din od reciklaže.

U suštini treba prelaziti na internet tj gb protok bukvalno za neku siću pričaš neograničeno preko vajbera i vacapa a usput imaš internet koji 99% vremena koristiš.

I naravno sve se prenosi u sledeći mesec.

Back