1. Ajde idem redom-poslovan covek ako mu posao zavisi od telefona-nestena mu kredit i trci na trafiku da dopuni kr4edit?? Covek je pricao..."ja ne lezim na plazi u Grckoj JA RADIM"...Toliko radi i toliko mu znaci telefon-da mu je zao da da par stotina evra za NORMALAN telefon i da uzme postpaid-ja sam na postpaidu, bdw jedno 20 godina. I NIKAD nisam zazalio...
2. To sto Vam, prodaju tu pricu je Vas problem. Telefon je spoj softvera i hardvera-sta god da je HOCU DA RADI-ja kazem. I isteram svoje UVEK!. Argumentima i adekvvatnim nastuponm-isprva polako a onda zaostrim kad poludim.
3Telefon koji god da je za dinar -to je smece. Koliko para-toliko muzike. Simple as that...E sad ima druga bolja foira-uzmem popust na pretplatu, pomnozim razliku x 24 i dodam nesto para i uzmem NEZAVISNO od operatera normalan telefon...
Mario80 kad bi uzeo maaalo jacu klasu Xiaomija tj. ne Redmi nego Mi seriju- ne bi znao sta te je snaslo...Mi12x, Mi 11 da ne kazem bilo koji itd...Neki Poco...Ali ebg-ne mere to za 60 evra