A1 / Vip mobile - Pitanja i odgovori

све је крш и лоповлук као и код остала два оператера, једино им је викенд нет добра опција и брз али и скуп али нема уговорне обавезе, то користим пар месеци годишње кад сам на викендици, иначе пензионерима активирају разне сервисе без питање које наплаћују да дневном нивоу а људи ни не знају док им не дође постпејд рачун

Bio sam u dve poslovnice da se raspitam o paketima, ponudama, jer bih, možda, prešao iz Yetela. U obe radnje gde nema niko nisam nista uradio zato sto u prvoj dvoje pricaju nesto svoje kao da su sami. U drugoj neke devojke jedna je zauzeta nekom babom. Druga sedi i kulira me. U oba slučaja samo sam video telefone i izašao.

Da li su takvi neljubazni i mrzljivi ili sam naleteo na budale?

Koliko sam ja ukapirao sve redom odyebavaju na postpejd. Verovatno uskoro zatvaraju te besmislene šopove i prelaze na internet prodaju. Logično zar ne? Uplatiš 500 din u kiosku i aktiviraš 150-200 minuta i 1-4 gb interneta.

Ja sam pobegao iz vipa kada su mi duplirali račun na foru kao gasimo vaš paket?!?? Uglavnom danas nebi bio u vipu da su džabe! Iz principa!

Bio sam u dve poslovnice da se raspitam o paketima, ponudama, jer bih, možda, prešao iz Yetela. U obe radnje gde nema niko nisam nista uradio zato sto u prvoj dvoje pricaju nesto svoje kao da su sami. U drugoj neke devojke jedna je zauzeta nekom babom. Druga sedi i kulira me. U oba slučaja samo sam video telefone i izašao.

Svi su takvi, i mts i yetel. Zato je najbolje na netu sve videti i otići po paket.
Mada ni to sad ne mora, šalju ugovor brzom poštom.

Koliko sam ja ukapirao sve redom odyebavaju na postpejd. Verovatno uskoro zatvaraju te besmislene šopove i prelaze na internet prodaju. Logično zar ne? Uplatiš 500 din u kiosku i aktiviraš 150-200 minuta i 1-4 gb interneta.

Ja sam pobegao iz vipa kada su mi duplirali račun na foru kao gasimo vaš paket?!?? Uglavnom danas nebi bio u vipu da su džabe! Iz principa!
1. Satro poslovan covek a koristi prepaid za telefon?
2, I telefon od 60 evra ....hahaha EPIC!

naleteo na budale.
ja nikad nisam imao takvo iskustvo kod njih.

Ne znam zašto ne bi bio pripejd ako je poslovan čovek. Inače, mojoj drugarici nije hteo viber da radi i nisu priznali jer piše da ne odgovaraju za aplikacije (čitati mala slova na kraju ugovora). Što je glupo jer valjda uzimaš bolji telefon zbog aplikacija.
Najgori deo je u stvari jer te namame ponudom, imaš više ovog ako platiš ovoliko i onda završiš sa nečim što ti u stvari ne treba nego si alav. Zarobe te dve godine ugovorom i onda počnu da dodaju kojekakve servise i slično i ti misliš ajde da se ne svadjam zbog malo para. A oni bezobrazni pa nastave i dupliraju ti pretplatu. Na kraju, kad sve staviš na papir nije malo. Ovo važi za sve mreže. Svi muljaju ali jbg nužno su zlo.
I na kraju, ljudi se zanose telefonom za dinar. A to uopšte nije dinar već mnogo veća suma za telefon samo kad nemaš keš plaćaš skuplje na rate. Kao kredit.
Kad sam prešla u pripejd vip počeli su da zovu, te imaju ovakvu pogodnost, ovakav paket, te vide da ja trošim net (što je laž jer koristim wi fi ,mobilni net netaknut), samo sam rekla ne hvala. Kad mi bude trebalo zvaću.
Shvatila sam da je najbolje, naravno ako može, bez ugovora i obaveza.

Ne znam zašto ne bi bio pripejd ako je poslovan čovek. Inače, mojoj drugarici nije hteo viber da radi i nisu priznali jer piše da ne odgovaraju za aplikacije (čitati mala slova na kraju ugovora). Što je glupo jer valjda uzimaš bolji telefon zbog aplikacija.
Najgori deo je u stvari jer te namame ponudom, imaš više ovog ako platiš ovoliko i onda završiš sa nečim što ti u stvari ne treba nego si alav. Zarobe te dve godine ugovorom i onda počnu da dodaju kojekakve servise i slično i ti misliš ajde da se ne svadjam zbog malo para. A oni bezobrazni pa nastave i dupliraju ti pretplatu. Na kraju, kad sve staviš na papir nije malo. Ovo važi za sve mreže. Svi muljaju ali jbg nužno su zlo.
I na kraju, ljudi se zanose telefonom za dinar. A to uopšte nije dinar već mnogo veća suma za telefon samo kad nemaš keš plaćaš skuplje na rate. Kao kredit.
Kad sam prešla u pripejd vip počeli su da zovu, te imaju ovakvu pogodnost, ovakav paket, te vide da ja trošim net (što je laž jer koristim wi fi ,mobilni net netaknut), samo sam rekla ne hvala. Kad mi bude trebalo zvaću.
1. Ajde idem redom-poslovan covek ako mu posao zavisi od telefona-nestena mu kredit i trci na trafiku da dopuni kr4edit?? Covek je pricao..."ja ne lezim na plazi u Grckoj JA RADIM"...Toliko radi i toliko mu znaci telefon-da mu je zao da da par stotina evra za NORMALAN telefon i da uzme postpaid-ja sam na postpaidu, bdw jedno 20 godina. I NIKAD nisam zazalio...
2. To sto Vam, prodaju tu pricu je Vas problem. Telefon je spoj softvera i hardvera-sta god da je HOCU DA RADI-ja kazem. I isteram svoje UVEK!. Argumentima i adekvvatnim nastuponm-isprva polako a onda zaostrim kad poludim.
3Telefon koji god da je za dinar -to je smece. Koliko para-toliko muzike. Simple as that...E sad ima druga bolja foira-uzmem popust na pretplatu, pomnozim razliku x 24 i dodam nesto para i uzmem NEZAVISNO od operatera normalan telefon...
Mario80 kad bi uzeo maaalo jacu klasu Xiaomija tj. ne Redmi nego Mi seriju- ne bi znao sta te je snaslo...Mi12x, Mi 11 da ne kazem bilo koji itd...Neki Poco...Ali ebg-ne mere to za 60 evra :)

Ti si čoveče mnogo zaostao, imam više kartica iz različitih zemalja i dopunjavam ih na daljinski što bi ti rekao. Aktiviram paket koji mi treba i uživam. Izađi malo iz srbije neće ti škoditi.

Čuj postpejd je biznis hahaha koja si smejurija :) naprednjačka tragedija cc
Ma joooj samo kad si mi objasnio. Inace za to"zaostao" si prijavljen. Imaš kao sto kartica al telefon od 60 evra haha. I čudiš se što imaš orobleme s telefonom? ..,.No comment zaista.....

1. Ajde idem redom-poslovan covek ako mu posao zavisi od telefona-nestena mu kredit i trci na trafiku da dopuni kr4edit?? Covek je pricao..."ja ne lezim na plazi u Grckoj JA RADIM"...Toliko radi i toliko mu znaci telefon-da mu je zao da da par stotina evra za NORMALAN telefon i da uzme postpaid-ja sam na postpaidu, bdw jedno 20 godina. I NIKAD nisam zazalio...
2. To sto Vam, prodaju tu pricu je Vas problem. Telefon je spoj softvera i hardvera-sta god da je HOCU DA RADI-ja kazem. I isteram svoje UVEK!. Argumentima i adekvvatnim nastuponm-isprva polako a onda zaostrim kad poludim.
3Telefon koji god da je za dinar -to je smece. Koliko para-toliko muzike. Simple as that...E sad ima druga bolja foira-uzmem popust na pretplatu, pomnozim razliku x 24 i dodam nesto para i uzmem NEZAVISNO od operatera normalan telefon...
Mario80 kad bi uzeo maaalo jacu klasu Xiaomija tj. ne Redmi nego Mi seriju- ne bi znao sta te je snaslo...Mi12x, Mi 11 da ne kazem bilo koji itd...Neki Poco...Ali ebg-ne mere to za 60 evra :)
1. Kredit se može dopuniti online, plus postoje pripejd paketi.
2. Meni ne prodaje niko ništa, treba gledati šta se potpisuje. Samo sam to htela da naglasim.
3. Vas dvojica izgleda imate neke razmirice koje nemaju veze sa mnom.

2. Meni ne prodaje niko ništa, treba gledati šta se potpisuje. Samo sam to htela da naglasim.
3. Vas dvojica izgleda imate neke razmirice koje nemaju veze sa mnom.
1. I za to online opet-moras imati Mb, Internet-to je jos skuplje-uglavnom nego poziv u romingu. No nebitno-u svakom slucaju-prepaid te mnogo ogranicava...
2. Ocito da Vam prodaje-kad niste uspeli da se izborite za neispravnost telefona. Sasvim je, pak nesto drugo kad ZVANICNO na nekom telefonu nesto ne radi-kad su npr za Win Phone(Lumije) ugasili softversku podrsku za Viber....
3. Te razmirice se Vas ne ticu. Covek je bezobrazan, vredja me treci put za kratko vreme...

Moderacija je trebala odmah da reaguje na tvoje neprekidne provokacije. Potpuno si nebitan lik, ideš na ignore.

Svi operateri teraju korisnike na pripejd. Evo pogledajte recimo globaltel. Za 900 din neograničeni pozivi i 2 gb interneta +1 gb u romingu:
Screenshot_2022-08-30-23-37-19-949_rs.globaltel.jpg

Poslednja izmena:
kad ga korisits za posao neograniceni minuti mnogo znace, na kraju izadje i jefitnije nego pripejd a i imas situacije kad ti nestane kredit pa moras da se cimas da dopunis da bi mogao da nazoves sto je dosta neprofesionalno a i sta ces reci partneru.."nisam imao kredita pa dok ga nisam dopunio sad zovem, izvinjavam se."
odmah bi te odbacili kao neozbiljnog.

ne znam o kakvim dodavanjima servisa govoris..imam postpejd brdo godina i nikakav dodatan servis ne placam..uvek placam koliko mi je po ugovoru.

a sto se tice telefona, ako dobro iskombijujes paket i rate na kraju mozes i osetnije povoljnije da prodjes..ja sam i par stotina evra placao jeftinije telefon kad se podvuce crta koliko bih placao da nisam uzeo telefon a koliko sad placam i razlika je cena telefona.

oduzima vreme a na stranu sto ti se to moze desiti dok vozis ili kad si nasred ulice kad nemas objektivnu mogucnost da dopunis kredit.
onda dolazi do prekida a treba vazan poslovni razgovor da obavis.
i sta ako nemas u tom trenutku novac na racunu? kako ces dopuniti?

iskreno ne kapiram da ljudi sad kad je postpaid dosta povoljan i ima pakete neogranicenog razgovora uopste i razmisljaju o pripejdu..to mozesamo onaj ko ni ne zove telefonom.

ja sam i fiksni telefon otkazao jer mi mobilni sve zavrsava i time sam usparao pretplatu sto je za iznos pretplate popust na mobilni racun.

oduzima vreme a na stranu sto ti se to moze desiti dok vozis ili kad si nasred ulice kad nemas objektivnu mogucnost da dopunis kredit.
onda dolazi do prekida a treba vazan poslovni razgovor da obavis.
i sta ako nemas u tom trenutku novac na racunu? kako ces dopuniti?

iskreno ne kapiram da ljudi sad kad je postpaid dosta povoljan i ima pakete neogranicenog razgovora uopste i razmisljaju o pripejdu..to mozesamo onaj ko ni ne zove telefonom.

ja sam i fiksni telefon otkazao jer mi mobilni sve zavrsava i time sam usparao pretplatu sto je za iznos pretplate popust na mobilni racun.
Ja ne kapiram da ljudi ne shvataju da svako ima pravo da bira šta mu odgovara.

Back