A1 / Vip mobile - Pitanja i odgovori

Адриан

Ističe se
Poruka
2.767
Ovde mozete diskutovati i postavljati pitanja o uslugama, tarifnim paketima Vip mobile mreze. Takodje mozete postaviti neko pitanje u vezi usluga Vip mobile mreze.

VIP_130607.jpg
 
Dopuni praznike besplatnom prepaid pričom i porukama
1262

Vip je spremio praznično iznenađenje! Kupi dupli SIM paket i dobijaš dve SIM kartice po ceni jedne.

Sada svaka Vip prepaid SIM kartica sadrži poklon: besplatnih 1000 dinara bonus kredita, 1000 SMS i 1000 MMS poruka u Vip mreži.

Postojeći prepaid korisnici mogu da se uključe u promociju slanjem besplatne SMS poruke na broj 1000 i uplatom 200 dinara kredita.

» Promocija se može iskoristiti 31 dan od dana aktivacije, a najkasnije do 31.01.2009.
» Promocija važi u okviru Vip mreže i ne uključuje roming i usluge sa dodatom vrednošću.
 
Ево информације о промоцији која је увелико у току, као и један новитет из Вип мреже:

1.)U Vipu smo svi navikli da pričamo koliko hoćemo!
1327

Priključi se i ti jer uz svaku Vip dopunu od najmanje 100 dinara dobijaš
bonus od 1000 dinara kredita i 1000 SMS poruka u Vip mreži besplatno!

» Bonus kredit i SMS poruke važe 7 dana od dana dopune i ne sabiraju se sa bonus kreditom i SMS porukama iz naredne dopune. Promocija traje do 31.03.09.
» Promocija važi u okviru Vip mreže i ne uključuje roming i usluge sa dodatom vrednošću.

2.) U toku su prepaid promocije za odredjene korisnike
-SOS kredit
-Uplatom kredita dobija se 200 dinara kredita prema svim mrezama koji vaze kao standardan kredit (6 meseci)

3.)Minut razgovora i SMS poskupljuju u prepaidu:
Minut prema svim mrezama i fiksnoj telefoniji, uz uspostavu od 2,8 din - 5,9 din.
SMS - 2,2 din.
 
@A-man, korišćenje Telenor kartice u Vip mobilnom telefonu je faktički neizvodljivo, jer su svi telefoni iz Vip ponude kodirani na Vip mrežu, ali naravno postoji i za to rešenje - dekodiranje telefona. Mana dekodiranja telefona iz Vip ponude je što gubite garanciju, a dekodiranje nije radnja koju vrši ovlašćeni servis. Stoga, dekodiranje možete obaviti u mobile shopovima u Vašem okruženju. Svakako se podrazumeva da ćete, u zavisnosti od modela telefona platiti određeni iznos (uglavnom se cene kreću oko 10 evra, sve zavisi od modela). Ukoliko imate još pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
 
moja najveca greska u 2008.godini je ta sto sam sklopila ugovor sa VIP-om

U potpunosti se slažem sa tobom! I ja sam napravio istu grešku.
Uzeo sam paket 150 gde imam 150 minuta besplatnog razgovora, medjutim oni mi posle sat i po vremena razgovora računaju po standardnoj tarifi, zar sat i po nije 90 minuta. Što znači da sam oštećen po ovom poslednjem računu za 60 minuta. Ali nema veze, neću da se žalim već svima govorim da ni pod razno ne uzimaju VIP-ove pakete niti njihove brojeve. Do sada sam odgovorio bar jedno dvadeset ljudi i uputio ih na MTS kakvi su da su naši su, za sada.
 
@sarah-16,
Vas komentar nema znacaj ukoliko ne obrazlozite, makar ukratko, zbog cega se kajete sto ste postali korisnik Vip mreze? Osim sto bi ste bili jasniji, i drugim korisnicima bi znacilo da procitaju Vasa iskustva. Pozdrav

izvinjavam se sto se do sad nisam javila, nisam bila umogucnosti...

inace, bonus od 1000 dinara nista mi ne znaci posto sam (vec napisala) sklopila ugovor, tako da to za pretplatnike ne vazi. Obicno ljude zovem s razlogom i uglavnom nisu dostupni (iako jesu)...
Sajt im je lossssssssss
Nema omiljenog broja....
Ma svasta nesto...BAS me nerviraju!
:worth:
 
^Ukoliko mislite na akciju Milion razloga za dopunu, u kojoj se izmedju ostalog dobija 1000 dinara bonus kredita, 1000 SMS i 1000 MMS poruka u Vip mrezi besplatno, a bonuse mozete ostvarivati do kraja godine, ovo ne vazi za postpaid sistem naplate. Srdacan pozdrav.

ne, nisam ja mislila na akciju Milion razloga za dopunu, Vi ste na to mislili pa je i izreklamirali na pola strane! Ako sam napisala da mi je najveca greska sto sam SKLOPILA UGOVOR SA VIP-om, onda sam svesna da ta promocija i ne važi za mene.Tako da je Vase podsecanje, sta je za korisnike postpaid a sta nije, suvisno!
jos uvek mi mozak (bolje) funkcionise, za razliku od VIP-ove mreže.
 
A kako mislite da neko moze da uzme ovaj BB STORM telefon kada ga nemate ni u jednom centru. Moira da se ceka na kao nekoj listi, a pola vasih zaposlenih ga vec koristi a mi koji smo na postpaidu od pocetka (moja velika greska) ne mozemo da ga kupimo jer ga NEMA ma sta vi pricali!!! Mogli ste da prvo nama ponudite nesto kao vernim korisnicima!!!
 
Kako ne bih rasipao forum vezanjem postova i pisanjem kratkih novosti, odlucio sam da za potrebe ove teme otvorim Vip mobile info centar, gde se mozete informisati o svim novitetima u Vipu, kao i da sve informacije saznate prvi, tj. pre nego sto se objave na sajtu.

Vip mobile Info center

Naravno, slobodno nastavljajte da postavljate pitanja u ovoj temi, uvek cemo vam ljubazno odgovoriti na sva vasa pitanja u vezi Vip mobile-a, a u planu je i kreiranje Ask&Answer sajta. O tome cemo uskoro. Uzivajte u Forumu Krstarice i Vip Info centru!
 
1. Zanima me kako da aktiviram da mi akcija Milion razloga za dopunu traje do kraja godine, a ne samo 7 dana. Izgleda da je nisam aktivirao svojevremeno, ali mi doduše nikad nije ni stigla poruka (kao ostalima) na koju bih odgovorom akciju popeo na viši nivo.

Inače prvi minut razgovora sve ukupno košta 11 dinara. :)
Problema sa mrežom sam imao u početku, no sada se jedino dešava da SMS poruke kasne.
 
Zaista se izvinjavam što kasnim sa odgovorom, trudim se da vam svima odgovorim u roku od sat-dva, ali da ne dužim, evo odgovora:

Promocija Milion razloga za dopunu traje do kraja godine, što u prevodu znači da do kraja godine možete da ostvarujete bonus uplatom najmanje 100 dinara kredita. Ali, Vaš bonus će uvek trajati 7 dana, kao i svim ostalim učesnicima u promociji. Znači, da rezimiramo - do kraja godine možete koliko god puta želite da uplatite najmanje 100 dinara kredita i dobićete bonus od 1000 dinara bonus kredita, 1000 SMS i 1000 MMS poruka koje važe u Vip mreži. Navedeni bonusi uvek traju 7 dana.


Uzgred, što se tiče cene prvog minuta razgovora, ona iznosi ukupno 11,56 dinara. (6,96 din. + 4,60 din. uspostava veze). Naredni minuti se tarifiraju po ceni od 6,96 din. sa PDV-om.

Ukoliko imate još pitanja, slobodno nam se obratite. Srdačan pozdrav.
 
Cena GPRS-a po KB je 1,23 din. sa PDV-om, odnosno 0,05 din. bez PDV-a.
SMS poruke ka svim mrežama slaćete po ceni od 2,8 din. odnosno 2,4 din. bez PDV-a.

U Vipu postoji samo jedan tarifni paket sa navedenim cenama, ali treba uzeti u obzir da Vip uvek ima neku promociju za svoje prepaid korisnike (počev od udvostručavanja dopune, 1000 besplatnih SMS poruka u nacionalnom saobraćaju itd.)

Evo detaljnijeg cenovnika (cene su bez PDV-a!)
2242373
 
interesuje me vashe iskustvo sa vip paketom i romingom.

meni je ova mreza obrachunala 3 minuta razgovora na podruchiju makedonija sa 8 sms poruka na 4.500 dinara !!!!!!!

pod izgovorom da sam koristila 4 razlichite mreze
2 makedonske i 2 albanske

i da su mi zbog toga tako tarifirali
prve nedelje sam dobila izveshtaj da mi je rachun 1 700 din, pa 3 800 pa 4500!!!
jer navodno do njih ne stignu odmah informacije.

ali pobogu za 3 min razgovora 4500?!?!

moja ikada najveca napravljena greshka je ugovor sa vipom!!
zaista ne znam po kom kriterijumu oni obrachunavaju razgovore.
 

Back
Top