- Poruka
- 131.295
slazem se..a forumi sluze da se razlicita misljenja ukrste.Ja ne kapiram da ljudi ne shvataju da svako ima pravo da bira šta mu odgovara.
i lepo je sto si samo to imala da odgovoris i time potvrdila da sam u pravu.
hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slazem se..a forumi sluze da se razlicita misljenja ukrste.Ja ne kapiram da ljudi ne shvataju da svako ima pravo da bira šta mu odgovara.
U pravu za šta?slazem se..a forumi sluze da se razlicita misljenja ukrste.
i lepo je sto si samo to imala da odgovoris i time potvrdila da sam u pravu.
hvala![]()
ali si zaboravio jednu bitnu stvar.Moderacija je trebala odmah da reaguje na tvoje neprekidne provokacije. Potpuno si nebitan lik, ideš na ignore.
Svi operateri teraju korisnike na pripejd. Evo pogledajte recimo globaltel. Za 900 din neograničeni pozivi i 2 gb interneta +1 gb u romingu:
Pogledajte prilog 1213583
za ceo post na koji si odgovorila samo da svako bira sta mu odgovaraU pravu za šta?
Nisam u toku.
Pa tebi odgovara jedan paket i ti si se našao u tome.za ceo post na koji si odgovorila samo da svako bira sta mu odgovara
i to se slazem sa tobom.
Ne u vipu, u mts_u.koje su ti dodatne usluge naplatili?
meni u vipp-u za bas dug staz nisu ni jednu.
Cenim da su svi isti.ja sam i pobegao od mts-a kad su mi mutili sa racunom i dali neke vece racune nego sto je trebalo.
u vip-u takvih problema nisam imao.
Čovek ti je baš lepo, temeljno sve objasnio. I ti opet pričaš neki svoju priču On priča argumentima a ti ostrašćenim stavom. Kapiraš? Ili, shvataš? Nemam reči ...Ja ne kapiram da ljudi ne shvataju da svako ima pravo da bira šta mu odgovara.
Koliko vidim ti si ostrašćen.Čovek ti je baš lepo, temeljno sve objasnio. I ti opet pričaš neki svoju priču On priča argumentima a ti ostrašćenim stavom. Kapiraš? Ili, shvataš? Nemam reči ...
Nije to nikakav ulazni paket, svakog meseca je isto. I čak višak prenosiš u sledeći mesec:ali si zaboravio jednu bitnu stvar.
to je ulazni paket promocije i zato je povoljan.
kad zelis da obnovis kredit placas dosta skuplje tako da ako zelis po ovim cenama onda svakog meseca treba da menjas broj.
a po malo vecoj ceni imas na vipu postpejd neo tarifu sa dosa vise interneta i svakog meseca istu cenu.
Kako mogu neograničeni minuti u paketu preko pripejda da se potroše?!?? I kako mora da se kupuje kredit ako je povezan sa karticom i automatski se aktivira istekom 30 dana?!?? Prouči malo materiju kako to funkcioniše iznenadićeš se dobrano.oduzima vreme a na stranu sto ti se to moze desiti dok vozis ili kad si nasred ulice kad nemas objektivnu mogucnost da dopunis kredit.
onda dolazi do prekida a treba vazan poslovni razgovor da obavis.
i sta ako nemas u tom trenutku novac na racunu? kako ces dopuniti?
iskreno ne kapiram da ljudi sad kad je postpaid dosta povoljan i ima pakete neogranicenog razgovora uopste i razmisljaju o pripejdu..to mozesamo onaj ko ni ne zove telefonom.
ja sam i fiksni telefon otkazao jer mi mobilni sve zavrsava i time sam usparao pretplatu sto je za iznos pretplate popust na mobilni racun.
Ja gledam Neo surf ili Neo 4. Ovo gore sam se zezao.imas klasican neo
neo neo je dizajniran za one koji koriste net a nemaju wifi
Ček, pa zar nema flat-rate kod vas? Ja potrošim oko 350GB mjesečno. 4 mobitela, 2 računala, TV.... 40€ mjesečno.Istrošio sam svojih 150 GB kućnog neta pre neki dan, pošto mi se za neki dan restartuje, stoji u aplikaciji na nuli, ali i dalje mi je download punom brzinom, nije spustilo na 2 mbps kao prethodnih meseci. Iskoristih već oko 250 GB.Je li isti slučaj kod još nekog korisnika? Ne znam o čemu je reč, kvar, poklon za Novu ili će oduzeti od sledećeg meseca.
Taman da podelim svoje iskustvo. Nisam imao nikakvih problema s a1 kućnim netom, ali je samo za štedljive osobe, Jutjub na 1080p dosta troši pa gledam u 720p. Nadam se da će povećati najslabiji paket za još 50, pre neku godinu je bilo 100 gb. Još kad bi povećali sa 2 na 4 mbps, bilo bi vrh... Posebno mi se sviđa što ponesem ruter na selo i internet radi ko sat, a kuća je usred brda/šume.
To misliš na Homebox?Kod A1 kućni net je ograničen internet, download padne na 2 mbps kad potrošimo gigabajte iz paketa (osim što kod mene iz nekog razloga sad nije palo, pa sam za nekoliko dana "pokupovao" filmove i serije za gledanje šest meseci). Najslabiji paket je 10-ak evra mesečno. Neograničeni interneti - kablovski, adsl i optički su dosta skuplji, i nisu prenosivi.
Zavisi kolko dobijes limita...10 evra je mnogo para za ograničeni internet.