anajade
Elita
- Poruka
- 18.004
E ovako duhovni idu na nebesa a dysevni u ad haha
Dysa te vuce ka zemlji a duh te vuce ka gore.Potpuno logicno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
s pretpostavkom da je to tačnoPotop ti kaze da mu nije bilo sve potaman.
na sliku božijuE ovako duhovni idu na nebesa a dysevni u ad haha
Да, душа није Бесмртна са великим Б али није смртна на начин како амерички новохришћани мисле.Cim.je stvorena moze i da rikne haha
apsolutno, mislim nemam ništa protiv samo nemoj mene da farbaš da si pravoslavni hrišćanin jer pravoslavni veruju u bestelesnu suštinu koja je besmrtna a zovu je duša.
Matej 10,28 | I ne bojte se onijeh koji ubijaju tijelo a duše ne mogu ubiti; nego se bojte onoga koji može i dušu i tijelo pogubiti u paklu. |
ja kada to kazem, vec samo po blagodati, ovaj sale me pravi lazovom, jos ce ispasti da ti mislis na meneДа, душа није Бесмртна са великим Б али није смртна на начин како амерички новохришћани мисле.
Зато што кад кажеш да је душа смртна одмах то асоцира на адвентистичко-јеховистичку догму о томе да мртви послије смрти престају постојати.ja kada to kazem, vec samo po blagodati, ovaj sale me pravi lazovom, jos ce ispasti da ti mislis na mene
ja nisam rekao da je smrtna, vec samo da nije besmrtna, osim po blagodati, a nju nemaju svi [blagodat]Зато што кад кажеш да је душа смртна одмах то асоцира на адвентистичко-јеховистичку догму о томе да мртви послије смрти престају постојати.
kad shvatiš da bog stvara za besmrtnost biće ti sve jasnije, otuda je čovek stvoren na sliku božiju.
Matej 10,28 I ne bojte se onijeh koji ubijaju tijelo a duše ne mogu ubiti; nego se bojte onoga koji može i dušu i tijelo pogubiti u paklu.
ja kada to kazem, vec samo po blagodati, ovaj sale me pravi lazovom, jos ce ispasti da ti mislis na mene
ma nemoj meni da imputiras arijanino shvatanje, i ognjeno jezero, znas i sam da ja u to unistenje ne verujem, vec da verujem u vecna vremena, i nekom onda vecni zivot, a nekom vecne muke, ali ni to nije sva nauka, ima jos...e što ti misliš da je bog dete pa kad mu dosadi igračkica on je uništi to je druga stvar.
ma ne kazem da umire sa telom, vec samo da moze da pogine sa telomšta je to besmrtno po blagodati kad kažeš da duša umire sa telom?
kako ne umire sa telom kad si rekao da je telesna.ma ne kazem da umire sa telom, vec samo da moze da pogine sa telom
au, je, pa valjda da je telesna izmerio bi je neko na kantaru? rekao sam da nije bestelesna vec da su to duhovi, ali nisam rekao da jeste telesna, jer bi onda morala da ima masu kao svako materijalno telokako ne umire sa telom kad si rekao da je telesna.
nisam rekao; ajde pokazi mi, gde?kako ne umire sa telom kad si rekao da je telesna.
I aj sad na primer tvoja dusa ce da prezivi smrt Opisi mi sta u tvoju dusu spada.sta ce to preziveti.kad shvatiš da bog stvara za besmrtnost biće ti sve jasnije, otuda je čovek stvoren na sliku božiju.
e što ti misliš da je bog dete pa kad mu dosadi igračkica on je uništi to je druga stvar.
materija je neuništiva a kamoli duša.
i zašto tumačiš taj stih ko novokompovani hrišćani, izgleda zato što i jesi.
zašto Isus viče bože moj zašto si me ostavio. to je pogubljenje, nema prisustva boga.
šta je to besmrtno po blagodati kad kažeš da duša umire sa telom?
Ono smrtno skroz na skroz nije nista cak ni telo.Zrnce ce ostati a u tom zrncetu prasine sve.Да, душа није Бесмртна са великим Б али није смртна на начин како амерички новохришћани мисле.
ajde mani se suđenja drugima...negovidi ovako:
ja ako sam hulio na svetitelje i knjigu otkrivenja, jel pravo da budem vaskrsnut i osudjen?> jeste.
a za cije babe zdravlja ti da se vaskrsavas, kada je jasno da neces hriscanstvo, vec hoces peruna?
za cije babe zdravlja TI, SALE, ako cak i apostol nastoji da dosegne u vakrsenje, i Hristos rece da koji se udostoje vaskrsenja?
ma sta nas hriscane briga za njih?ajde mani se suđenja drugima...nego
a šta ako je pravi Bog Svarog a ne Jahve?
nisam rekao; ajde pokazi mi, gde?
nije duša čas telesna pa "ako ikad" bude bestelesna.mi znamo za telesnu, dusa, ja zivot moj, misli se svakako na telesnost, prvo dusevno,. a potom tek duhovno, kako rece apostol Pavle, a ne moze preko reda, kako bi vi hteli
ako ikada dodjemo do bestelesnih
vidis, to ti ja i kazem da si iskljuciv "ili-ili"nije duša čas telesna pa "ako ikad" bude bestelesna.
duša je ili telesna, ako jeste ide u ptičiju kaku kao i telo.
ako je bestelesna nema veze sa ovim svetom. um oko duše brže je od svetlosti.
obećao je naraštaju koji ga je slušao....tebi će verovatno reći da te nikad nije poznavaoma sta nas hriscane briga za njih?
nama je Hristos obecao nebeske stanove i vaskrsenje, vecni zivot, a vama ti vasi sta su obecali, vi se pohvalite, jer sta vas briga ako mi izvisimo? vodite vi racuna sta ce biti ako vi izvisite prokletstvo reinkarnacije, vecnog umiranja, a ne vecnog radjanja, ej, problemi sa sujetom, jako mydo od religije imas
Hé um dyse se bori da prezivi da istane svestan ziv a ne da leti ko gyska u maglinije duša čas telesna pa "ako ikad" bude bestelesna.
duša je ili telesna, ako jeste ide u ptičiju kaku kao i telo.
ako je bestelesna nema veze sa ovim svetom. um oko duše brže je od svetlosti.
vi antihriscani nama samo ovde pakostite, ali badava vam posao, vise bi se ovajdili na teorijama zavera, tamo jedva cekaju na takve kao sto si ti koji ne znaju sta ce sa sujetomobećao je naraštaju koji ga je slušao....tebi će verovatno reći da te nikad nije poznavao
telo zna za smrt, duša ne zna šta ima da preživljava, po svim religijama ideš u drugi svet.u hrišćanstvu ide na nebesa u stan koji ti je pripremio bog i čeka vaskrsenje da opet uđe u materiju.I aj sad na primer tvoja dusa ce da prezivi smrt Opisi mi sta u tvoju dusu spada.sta ce to preziveti.
Jos mi nisi odgovorio to o dusi.Sta prezivlhavatelo zna za smrt, duša ne zna šta ima da preživljava, po svim religijama ideš u drugi svet.u hrišćanstvu ide na nebesa u stan koji ti je pripremio bog i čeka vaskrsenje da opet uđe u materiju.
onda ovo telo može biti besmrtno, nema ili ilividis, to ti ja i kazem da si iskljuciv "ili-ili"
duse to smo svi mi, nekad materijalni, nekad duhovni, pa shvati ako mozes
kada smo gladni obicnog 'leba onda smo materijlni, tj. telesni, krce nam creva, a kada smo gladni reci Bozije, hleba zivota, onda smo duhovni
šta besmrtno preživljavaJos mi nisi odgovorio to o dusi.Sta prezivlhava
A kako bi ti video da se moze dusu neciju koja bi prezivela smrt aj opinie ako mozes.onda ovo telo može biti besmrtno, nema ili ili
a kao što vidimo nije.