- Poruka
- 23.629
Perverzno gledaš na to.A on se jadan žrtvuje mnogo. Mrsko mu da spava sa njom.
Odvratno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Perverzno gledaš na to.A on se jadan žrtvuje mnogo. Mrsko mu da spava sa njom.
Odvratno.
Бог осуђује оно што сам ради. По некој процени, бог је одговоран за преко 20 милиона мртвих само у Библији. Кад год му нешто није било по вољи, одмах анђео смрти, куге, пошасти, ватра са неба, поплаве...I da dodam Biblije sadrzi i deo isttorije covecanstva koja je puna nasilja itd a Bog to osudjuje, bilo koji oblik nasilja
treba znati sta je Bozji Zakon za coveka a sta ljudska istorija i ne mesati ta dva razlicita pojma.
Eto sam se razotkrivas nisi nikakav vernikБог осуђује оно што сам ради. По некој процени, бог је одговоран за преко 20 милиона мртвих само у Библији. Кад год му нешто није било по вољи, одмах анђео смрти, куге, пошасти, ватра са неба, поплаве...
Стари Завет, бог има проблема са бесом и насиљем
Нови Завет, бог се вратио са терапије
Бог је стваратељ зла.Eto sam se razotkrivas nisi nikakav vernik
dosao si tu da vredjas Boga i vernike
Bog osudjuje samo zlo a ti ocigledno ne vidis razliku izmedju dobra i zla.
Bog nije odgovoran za zlo, ljudi sami sebe odvode u smrt odstupajuci od Boga...
Bog je ljubav i pravedan i dobar a ti vidim osudjujes Savrsenstvo
Imas problem da shvatris osnovne stvari o Bogu
Jesi vernik si verujes u Zlo tj Satani.Бог је стваратељ зла.
Бог осуђује многе ствари, па је много срдит и лако губи живце, па убија људе ко муве. Исте те људе које је такве направио.
Као кад бих направио кола и био љут на њих јер не раде како ја хоћу.
Бог никада није био љубав, јер је он похлепан бог и нарцис, жељан хвалоспева и љубави која је ничим заслужена.
Бог није савршен, то се види у Библији.
Немам ја икакав проблем, ја само знам унапред какве ћете глупости ви да пишете.
ПС Ја нисам рекао да сам верник, ја само прозивам све вернике да су лажни, на један или други начин.
pa, da bi se raskrinkao djahve\dzehouva u starom, a u novom apokalipsa - da je zabranjeno, neobjavljeno, ne bi se mogli ni raskrinkati, a ovako moguЗашто Стари Завет (а и библија генерално) није забрањена када је препуна мизогиније и породичног насиља?
Јевреји нису имали идеју о бесмртности душе, него је неко имао кроз народно памћење свог имена ту бесмртност. Он није преживљавао као особа него као име у меморији.A on se jadan žrtvuje mnogo. Mrsko mu da spava sa njom.
Odvratno.
Dule, nema te tamo na temama o žrtvama u Novom Sadu. Mogao si bar da izraziš žaljenjeЈевреји нису имали идеју о бесмртности душе, него је неко имао кроз народно памћење свог имена ту бесмртност. Он није преживљавао као особа него као име у меморији.
Зато је Левиратски Закон био тако важан, јер се сматрало да преминули човек, који нема децу, губи своје име. И сматрало се да деца девера и снаје јесу његова деца.
Онда ниси читао ту тему. Изразио сам жаљење на више места.Dule, nema te tamo na temama o žrtvama u Novom Sadu. Mogao si bar da izraziš žaljenje
Nisam te video. Ipak si ti SNS bot. A strah vas je sad? Ustane li narod sada teško vama članovima SNS sekte. Ima da vas naganjaju ko ustaše 1945.Онда ниси читао ту тему. Изразио сам жаљење на више места.
То је велика туга и трагедија.
Ево:Dule, nema te tamo na temama o žrtvama u Novom Sadu. Mogao si bar da izraziš žaljenje
Мислим да спамујеш тему. И мислим да се ругаш жртвама исто као и они који кажу да је крив Тито, овај или онај, а не неодговорни људи из власти и струке који су направили пропуст.Nisam te video. Ipak si ti SNS bot. A strah vas je sad? Ustane li narod sada teško vama članovima SNS sekte. Ima da vas naganjaju ko ustaše 1945.
Ја нисам никоме нанео зла. Нити сам било кога убио, нити се бавио криминалом.Nisam te video. Ipak si ti SNS bot. A strah vas je sad? Ustane li narod sada teško vama članovima SNS sekte. Ima da vas naganjaju ko ustaše 1945.
Konačno i jedan SNS-ovac da ima dušu.Ја нисам никоме нанео зла. Нити сам било кога убио, нити се бавио криминалом.
Тако да нема чега да се плашим, бојим се само Бога и више никога.
Hvala Bogu ako je tako.Ја нисам никоме нанео зла. Нити сам било кога убио, нити се бавио криминалом.
Тако да нема чега да се плашим, бојим се само Бога и више никога.
Suze su dobre, da očiste tvoju idolopokloničku dušu. Ili je rakija plakala.Ево:
https://forum.krstarica.com/threads...nica-zeleznicke-stanice.1014775/post-49975048
https://forum.krstarica.com/threads...-tragediju-u-novom-sadu.1014813/post-49978536
https://forum.krstarica.com/threads...-tragediju-u-novom-sadu.1014813/post-49978587
Нисам неко ко би овакву трагедију користио за политику, било које опције. Данас сам чак плакао због те трагедије.
Сваки човек је има. Твоје понашање није хришћанско ако сматраш да људи који не мисле као ти немају душу.Konačno i jedan SNS-ovac da ima dušu.
Ti si se klanjao živom čoveku umesto Bogu. Idi se ispovedi.Сваки човек је има. Твоје понашање није хришћанско ако сматраш да људи који не мисле као ти немају душу.
Зар те није стид и страх од Бога да користиш трагедију да би ме вређао?Suze su dobre, da očiste tvoju idolopokloničku dušu. Ili je rakija plakala.
То је лаж.Ti si se klanjao živom čoveku umesto Bogu. Idi se ispovedi.
Сви одговорни за трагедију морају бити кажњени. Ту нема дилеме.Hvala Bogu ako je tako.
Samo je bilo Vučić, Vučić, čak si ga kanonizova: sveti Aleksandar Vučić, pa on je Božji pomazanik ko kakav car, pa si ga tu deifikovao. Ide se ispovedi i kaj se dok nisi i ti dobio po tintari. Proklet bio ko se uzda u čoveka, tako piše u Bibliji.То је лаж.
Da, da.Сви одговорни за трагедију морају бити кажњени. Ту нема дилеме.
И луд би схватио да сам те троловао. Чисто да ти покажем да си немоћан у односу на мене што се тога тиче.Samo je bilo Vučić, Vučić, čak si ga kanonizova: sveti Aleksandar Vučić, pa on je Božji pomazanik ko kakav car, pa si ga tu deifikovao. Ide se ispovedi i kaj se dok nisi i ti dobio po tintari. Proklet bio ko se uzda u čoveka, tako piše u Bibliji.