Зашто Стари Завет, а и библија генерално, није забрањена када је препуна мизогиније и породичног насиља?

И луд би схватио да сам те троловао. Чисто да ти покажем да си немоћан у односу на мене што се тога тиче.
E, sad lažeš. Nisi trolovao.

E, sad lažeš. Nisi trolovao.
Јесам. Јер сам мајстор тога. Док си ти само тролер у покушају. ;)
Мада, истина је да подржавам садашњу власт, али не слепо.

А тебе само троловао, пола форума већ проваљује да тролујем острашћене антивучићевце попут тебе.

Јесам. Јер сам мајстор тога. Док си ти само тролер у покушају. ;)
Мада, истина је да подржавам садашњу власт, али не слепо.

А тебе само троловао, пола форума већ проваљује да тролујем острашћене антивучићевце попут тебе.
I ti Porfirije ste saučesnici u ovom zločinu nad sopstvenim narodom.

I ti Porfirije ste saučesnici u ovom zločinu nad sopstvenim narodom.
Да није велика трагедија, сада би те истроловао да не би знао где бијеш. Остао би без текста, као сваки пут кад се закачиш са мном.

Али,пошто је тема озбиљна, замолићу @Maki! ја да реагује на овај твој спам.

Да није велика трагедија, сада би те истроловао да не би знао где бијеш. Остао би без текста, као сваки пут кад се закачиш са мном.

Odgovoran si i ti u ovoj tragediji zato što podržavate privatizaciju države. Jedan čovek i klika oko njega su privatizovali državu Srbiju. A ti aplaudiraš celo vreme. Bog će vas sve kazniti.

Odgovoran si i ti u ovoj tragediji zato što podržavate privatizaciju države. Jedan čovek i klika oko njega su privatizovali državu Srbiju. A ti aplaudiraš celo vreme. Bog će vas sve kazniti.
Добро.

Mislim da sam već napisao ali ću ponoviti. Maki je dao ostavku kao moderator i od 21. oktobra ne moderišem samo me još nisu i formalno sklonili sa funkcije. Supermoderatori su zaduženi za Religiju i duhovnost pa se njima obrati za bilo kakve intervencije.

Mislim da sam već napisao ali ću ponoviti. Maki je dao ostavku kao moderator i od 21. oktobra ne moderišem samo me još nisu i formalno sklonili sa funkcije. Supermoderatori su zaduženi za Religiju i duhovnost pa se njima obrati za bilo kakve intervencije.
Ок, нисам знао, Маки за то.

Зашто Стари Завет (а и библија генерално) није забрањена када је препуна мизогиније и породичног насиља?

У данашње време многе ствари које су прокламоване као закон од Бога су апсолутно недопустиве у већини држава. Зашто је онда библија, пропагандни материјал религиозних људи, доступан свакоме и то бесплатно?

Зар се тиме не индоктринује млади нараштај и утиче на психу ментално поремећених људи који не могу да разлуче шта год да је "права" порука од онога што прочитају?
A zasto drzava nije zabranjena koja tolerise toliko nasilja?

Maki izvini ako je na to uticalo moje "ovaj Maki da je mod kao sto treba..." od nedavno, ti si pored jedne Cecalane koje vec dugo nema, verovatno najbolji mod na religiji, ikad, a nisam malo godina ovde.

Mada i sama mislim da je to nezahvalan zadatak biti ovde mod, i da vec sve gubi sve smisao i znacaj, da se forum gasi i obesmisljava, molim te, ako je ikako uticalo to moje, nemoj da ides.

Ali ako nije, ako je to iskljucivo tvoja odluka, bez obaziranja sa strane, podrzavam. Veliki je to teret za jednu cistu dusu u ovakvim neravnopravnim uslovima kad se svako "izdrkava" na hriscane kako hoce. Prave se da ne znaju a sve znaju, samo provociraju i tako ce biti i kad odes, tako je oduvek, jer vlada ljubomora na Hrista, hriscane i bogoborstvo sakriveno iza "objektivnih diskusija'.

Back