A-smyle

Hahaha, je pričala s razrednom za polaganja predmeta, ona meni: "Ma opušteno." :lol: Prihvatiću savet. :mrgreen: P.S. Svi prihvatili izgleda, naravno... :D ;)

I mene moj razredni podrzava, direktor kaze da je ponosan, profesori podrzavaju... :mrgreen:

Hahahah... Samo razredni kaze da cim nesto ne valja da se slobodno vratim, odma' ce oni mene da ubace opet u razred i ako treba do cetvrte necu morati da polazem razliku predmeta... xD

Ma meni je sad ooooopusteno, tesko smo prosli, sad dolazi lepsi deo! :whistling:

Meni dolaze u obzir sve juzne zemlja, znaci Florida, Texas, Georgia, Louisiana... :cool: Ma sve zemlje sa izlazom na more... California, N. i S. Carolina, Virginia... :cool: Samo ne na Aljasku... :roll: Ne volim zimu! :mrgreen:

Bila sam kod njih, nesto da se raspitam i rekli su da cemo imati neki sastanak 5. maja, ali da cemo vec biti obacesteni povodom toga..
PS. Ja sam prva dobila placement-Texas!! :cool::super:

AA jaoooj ... sda sam ja u neizvesnosti xDD Samo da dobijem neko urbano mesto xD
aooojjj u Texasu si ,,,, ici ces na NBA da gledas Dallas Maverickse i da gledas Dirka Nowitzkog joooooojoj :worth:

Stigo i meni mail. Vidimo se 5. maja.

Cestitam andreaomg-i na Teksasu.
Tamo ima dosta farmi, a ljudu koji zive na farmama u Americi su veoma bogati tako da ti sigurno nece nista faliti(ako te stave na farmu).

Jedva cekam da saznam svoju drzavu.

Stigo i meni mail. Vidimo se 5. maja.
Cestitam andreaomg-i na Teksasu.
Tamo ima dosta farmi, a ljudu koji zive na farmama u Americi su veoma bogati tako da ti sigurno nece nista faliti(ako te stave na farmu).
.
Jedino što će morati da ustaje u 5 da čisti štale sa konjićima, jer inače dođu ovi iz udruženja za zaštitu životinja, pa puknu kaznu :per::whistling:

Back