Peyton Manning
Zainteresovan član
- Poruka
- 198
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja cestitam isto 8.mart,sa malim zakasnjenjem....
Al da ne bismo isli u off-topic,pitacu vas da li znate okvirno kad ce nam javiti?
Posto jedan moj izvor govori krajem aprila a drugi pocetkom....:S
I ja cestitam isto 8.mart,sa malim zakasnjenjem....
Al da ne bismo isli u off-topic,pitacu vas da li znate okvirno kad ce nam javiti?
Posto jedan moj izvor govori krajem aprila a drugi pocetkom....:S

Slizna situacija.Svi mi zele da odem,a opet se brinu i pricaju kako ne znaju sta ce godinu dana bez mene.....Ja msm da zovu sredinom aprila...
Pa kako vasa okolina reaguje na A-SMYLE?
Meni se roditelji pojedu od brige kad neko pomene...
Drugarice su na foru 'bilo bi lepo da te zovnu, ali bi nam nedostajala, zato bolje ostani...'
A najbolja drugarica kaze da cu joj mnoooogo nedostajati, ali da sam luda ako me pozovu, a ja ne odem i propustim takvu priliku...
Znaci misljenja su podeljena...Ja cu da sacekam da vidim, pa ako me zovnu videcu sta da radim po instinktu...
![]()
Eeee, isto...Slizna situacija.Svi mi zele da odem,a opet se brinu i pricaju kako ne znaju sta ce godinu dana bez mene.....
Al ako me pozovu,ja idem,nema price....![]()

pazite ovako, amerikanci imaju suzeno obim znanja koje se daje tokom skolovanja tamo, ali se totakodje postuje na collegu i unversitetu. A ako planirate da studirate nesto ovde , debelo razmislite, nije samo u pitanju da ste prosli, to je takodje trosak, i totalno druga kultura

***,zvucis k'o Golum......xD xD
lil devil imas facebook?
Da, sto?
ma onako..........................daj fb