A-smyle

Evo jednog vica:

Pecaju meda i zeka i upecaju zlatnu ribicu.
Zlatna ribica stade da ih moli da je puste i nudi im kao zamenu za njenu slobodu 3 zelje.
Meda i zeka rekose da je to malo i da ce je pustiti ako svakom ispuni po tri zelje.
Ribica je pristala.

Kaze meda:,, Ja zelim da sam najlepsi medved na svetu i da se sve medvedice zaljube u mene"-tako i bi.
Kaze zeka:,,Ja zelim jedan motor"-tako i bi.

Kaze meda:,,Zelim da u sumi u kojoj zivim budu samo zenski medvedu ,a nijedan muski"-tako i bi.

Kaze zeka:,,Ja zelim jednu kacigu koja se slaze uz boju mog motora"-dobi on kacigu.

Kaze meda:,,Zelim da sam jedini muski medved na svetu, da svi drugi medvedi budu zenke"-tako i bi.

Kaze zeka:,,Zelim da je meda *****"-brm brm brm

I ja cestitam isto 8.mart,sa malim zakasnjenjem....;)
Al da ne bismo isli u off-topic,pitacu vas da li znate okvirno kad ce nam javiti?
Posto jedan moj izvor govori krajem aprila a drugi pocetkom....:S

I ja cestitam isto 8.mart,sa malim zakasnjenjem....;)
Al da ne bismo isli u off-topic,pitacu vas da li znate okvirno kad ce nam javiti?
Posto jedan moj izvor govori krajem aprila a drugi pocetkom....:S

Ja msm da zovu sredinom aprila... :mrgreen:

Pa kako vasa okolina reaguje na A-SMYLE?

Meni se roditelji pojedu od brige kad neko pomene... ;)
Drugarice su na foru 'bilo bi lepo da te zovnu, ali bi nam nedostajala, zato bolje ostani...' ;)
A najbolja drugarica kaze da cu joj mnoooogo nedostajati, ali da sam luda ako me pozovu, a ja ne odem i propustim takvu priliku... ;)

Znaci misljenja su podeljena... :roll: Ja cu da sacekam da vidim, pa ako me zovnu videcu sta da radim po instinktu... :mrgreen:

Ja msm da zovu sredinom aprila... :mrgreen:

Pa kako vasa okolina reaguje na A-SMYLE?

Meni se roditelji pojedu od brige kad neko pomene... ;)
Drugarice su na foru 'bilo bi lepo da te zovnu, ali bi nam nedostajala, zato bolje ostani...' ;)
A najbolja drugarica kaze da cu joj mnoooogo nedostajati, ali da sam luda ako me pozovu, a ja ne odem i propustim takvu priliku... ;)

Znaci misljenja su podeljena... :roll: Ja cu da sacekam da vidim, pa ako me zovnu videcu sta da radim po instinktu... :mrgreen:
Slizna situacija.Svi mi zele da odem,a opet se brinu i pricaju kako ne znaju sta ce godinu dana bez mene.....
Al ako me pozovu,ja idem,nema price....:D

Hm..moji roditelji su definitivno za to da ostanem.. Bilo je ucena-premesticemo te u vecu sobu, idemo u Spaniju na letovanje itd ako ne odes..:manikir:
Mada ja sam prilicno sigurna da bi isla kad bi mi javili

pazite ovako, amerikanci imaju suzeno obim znanja koje se daje tokom skolovanja tamo, ali se totakodje postuje na collegu i unversitetu. A ako planirate da studirate nesto ovde , debelo razmislite, nije samo u pitanju da ste prosli, to je takodje trosak, i totalno druga kultura

pazite ovako, amerikanci imaju suzeno obim znanja koje se daje tokom skolovanja tamo, ali se totakodje postuje na collegu i unversitetu. A ako planirate da studirate nesto ovde , debelo razmislite, nije samo u pitanju da ste prosli, to je takodje trosak, i totalno druga kultura

To i mene brine! Zato sto sam sigurna da cu ovde da studiram... ;)

Ma ja sam sad 99% sigurna da ako prodjem ne idem, jer sigurno ima neko ko bi umesto mene isao i to bi ga puno usrecilo i promenilo mu zivot... Ali nikad ne reci nikad... :confused:

Joj, najbolje bi bilo da ne prodjem, znala bih da sam pokusala i nisam uspela i gotovo... A ovako da sama sebe sabotiram i rizikujem... :roll:

Ma ima jos vremena do aprila... Ko zna sta ce meni sve proci kroz glavu do tad, mozda mi se na kraju i bude islo... :mrgreen:

P.S. Doduse, kakav sam baksuz ne bi me cudilo da mi se do aprila promeni misljenje i resim da idem, a oni me ne pozovu... :dash:

Back