Lil_devil93
Zainteresovan član
- Poruka
- 225
Hahaha i ti putujes.
Ja 7. aprila idem u Bec da ispratim sestru na studije.
Ooooo... Pa lepo se provedi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha i ti putujes.
Ja 7. aprila idem u Bec da ispratim sestru na studije.
Dear ASMYLE Candidates: There is still a month or so until results will be ready. I know it is hard to wait, but patience is a virtue. Love, ASMYLE
Ovo je sa zvanicne stranice A-Smyle na FB.......ko ce docekati...![]()
Pa da.....
Priblizilo se...![]()
Pa da.....
Priblizilo se...![]()
O DA!!!
Vreme mi leti, kao da ne cekam nista...
Nzm sta mi je... 
Takodje......Joj ljudi nzm sta mi je, obicno sam puna entuzijazma u vezi najobicnijih stvari... A sad, kad treba da umirem od uzbudjenja... Nista...Vreme mi leti, kao da ne cekam nista...
Nzm sta mi je...
P.S. Ma sad samo jedva cekam da idem u Prag...![]()
Jel zna neko sta je to Alumni conference.
Pise na facebook-u na a-smyle stranici.

Alumni su ti oni koji su bili u A-SMYLE programu i vratili se u Srbiju i sad cesto imaju konferencije i sastajanja radi raznih projekata, zbivanja, druzenja i tako...![]()
Nadam se da sam malo pomogla.![]()
Ja bih pitao nesto, ko moze u maximalno dve recenice da mi kaze sta je A smyle![]()
xDPotpis na ovo.Mart se napokon zavrsava.
Evo, dolazi presudan mesec - APRIL.
Svi ste na forumu bili stvarno ekstra. Stvrano bi voleo da se svi upoznamo u Washington DC-u.
Ajde srecno svima sada. Nadam se da cemo svi sa foruma da prodjemo.
Mart se napokon zavrsava.
Svi ste na forumu bili stvarno ekstra. Stvrano bi voleo da se svi upoznamo u Washington DC-u.
Moram da priznam da mi je vreme proslo brze nego sto sam se nadala.. Jedino sto sad mogu da kazem je srecno svima, i kao sto DLON kaze, nadam se da svi sa foruma prolazimo..xDD![]()
Potpis na ovo.![]()

E, ako prodjemo, prvu noc u Americi cemo provesti u Washington DC-u.
Sta mislite, hoce li nam dati da lutamo njime. Ja cisto sumnjam, ali to bi bilo strava.
Tesko da hoce.. Verovatno ce da nas vode.. Kao ekskurzijica..![]()
Također.Mart se napokon zavrsava.
I opet vagam dobre-loše strane, mada, realno, najbolje bi bilo da prodjemo, kolko god bili nesigurni sad.Također.I meni vreme brzo leti, ali sad skoro svkaki drugi dan razmišljam o Americi...
I opet vagam dobre-loše strane, mada, realno, najbolje bi bilo da prodjemo, kolko god bili nesigurni sad.
Rekla mi je jedna devojka s kojom sam bila u grupi da javljaju i onima koji ne prođu..?
![]()
Ja sam skoro 100% sigurna da ce biti kao exkurzija, mozda na foru1-2 h slobodnog vremena da idemo kuda hocemo...A i kud' bi mi bez vodica!? xD
Da, i meni je drugarica koja je vec bila u Americi preko a-smyle-a rekla da javljaju i onima koji ne prodju.

Kako to mislis kud', pa svud'.
I to sto kazes....Ej, ej, sta se "oprastate"!? Imamo jos mesec dana da se zezamo na forumu!xD
P.S. Slazem se za ono da svi prodju!![]()