A-smyle

Dear ASMYLE Candidates: There is still a month or so until results will be ready. I know it is hard to wait, but patience is a virtue. Love, ASMYLE
Ovo je sa zvanicne stranice A-Smyle na FB.......ko ce docekati...:D

Ja bih pitao nesto, ko moze u maximalno dve recenice da mi kaze sta je A smyle :think:

A-SMYLE je program razmene studenata u kome djaci iz Srbije koji prodju sve testove idu u Ameriku na 10 meseci u porodicu koja je proverena i tamo provodi jednu skolsku godinu kao svaki ucenik u tom gradu. ;) Ha! Samo jedna recenica! :mrgreen: xD

Mart se napokon zavrsava.
Evo, dolazi presudan mesec - APRIL.
Svi ste na forumu bili stvarno ekstra. Stvrano bi voleo da se svi upoznamo u Washington DC-u.
Ajde srecno svima sada. Nadam se da cemo svi sa foruma da prodjemo.

Svi ste na forumu bili stvarno ekstra. Stvrano bi voleo da se svi upoznamo u Washington DC-u.
Moram da priznam da mi je vreme proslo brze nego sto sam se nadala.. Jedino sto sad mogu da kazem je srecno svima, i kao sto DLON kaze, nadam se da svi sa foruma prolazimo..xDD:cool::super:

Ej, ej, sta se "oprastate"!? Imamo jos mesec dana da se zezamo na forumu! ;) xD

P.S. Slazem se za ono da svi prodju! :mrgreen:

E, ako prodjemo, prvu noc u Americi cemo provesti u Washington DC-u.
Sta mislite, hoce li nam dati da lutamo njime. Ja cisto sumnjam, ali to bi bilo strava.

Tesko da hoce.. Verovatno ce da nas vode.. Kao ekskurzijica..:D:zcepanje:

Ja sam skoro 100% sigurna da ce biti kao exkurzija, mozda na foru1-2 h slobodnog vremena da idemo kuda hocemo... ;) A i kud' bi mi bez vodica!? xD

Također.:D I meni vreme brzo leti, ali sad skoro svkaki drugi dan razmišljam o Americi...:) I opet vagam dobre-loše strane, mada, realno, najbolje bi bilo da prodjemo, kolko god bili nesigurni sad.;) Rekla mi je jedna devojka s kojom sam bila u grupi da javljaju i onima koji ne prođu..?:confused:

Također.:D I meni vreme brzo leti, ali sad skoro svkaki drugi dan razmišljam o Americi...:) I opet vagam dobre-loše strane, mada, realno, najbolje bi bilo da prodjemo, kolko god bili nesigurni sad.;) Rekla mi je jedna devojka s kojom sam bila u grupi da javljaju i onima koji ne prođu..?:confused:

Da, i meni je drugarica koja je vec bila u Americi preko a-smyle-a rekla da javljaju i onima koji ne prodju.

Da, i meni je drugarica koja je vec bila u Americi preko a-smyle-a rekla da javljaju i onima koji ne prodju.

Sumnjam da ce nas sve zvati, zato sto nas puno ima... Al' ko zna... ;) Jos bolje ako nas sve zovu... :mrgreen:

Na My city forumu pratila sta se desavalo od polaganja, pa sve do prolazenja i iskustva u Americi. Oni nisu cekali da ih zovu, vec su sami zvali. ;)

Ako treba link recite. :)

Kako to mislis kud', pa svud'.

Znam, al' gde da nas same puste da se razgmilimo po Washington-u!? xD Mada ko zna... xD

Back