A-smyle

Sirenje informacija o tome kako je bilo na intervjuima i testovima i sta su pitali je takodje bilo za nas povecavanje konkurencije... ;) Al' smo ipak rekli sve sto smo mogli... ;) Nema veze DLON, ima razlicitih ljudi i razlicitih razmisljanja... :roll:

PS. Cete se pise sastavljeno... :huh: I ti bi na Kembridz... :ljutko:

A brzo sam kucao.
Na Kembridzu mi ne treba srpski.

I jos jedna stvar, od a-smyle programa nam ne zavisi buducnost, a nesto kao odlazak na Kembridz moze imate veliki uticaj na istu.
Tako da informacije o a-smyle koje smo svi ovde podelili nisu bas toliko znacajne.

Ali svejedno, razgovaracu sa bratom i detaljnije cu saznati o njegovoj prijavi za Kembridz pa cu ovih dana napisati nesto vise o tome.
Strpite se, on je ipak u Engleskoj, tako da nisam siguran kada ce imati dovoljno vremena da mi odgovori na e-mail koji cu mu poslati.
Ko mu j**e mater, jos malo konkurencije mi nece skoditi.

Poslednja izmena:
sinak, wild boarsi su 4-struki prvaci srbije, a stigli smo i do polufinala EFAF challenge cupa, kad su nas madjari zavrnuli sa vizom, takoda neznam sta pominjes vukove

Pratim NFL

A ja svaki dan svracam da vidim jel' ko sta pisao... xD

P.S. Cula sam da su neke devojke diskvalifikovane zato sto su napisale drugacije ocene nego sto im jesu. Mada informacija nije nimalo pouzdana, verovatno je trac. Al' ja za svaki slucaj da vam kazem. ;)

Trac sto posto.
Stvarno mislite da su ljudi iz a-smyla isli iz skole u skolu i proveravali svacije ocene.
Kao da bi im direktori i profesori nasih skola dozvolili da tek tako gledaju informacije o nama.
Trac bre...

April se brzo blizi.
Jos malo vise od mesec dana (5-6 nedelja)
Polako me hvata trema.
Ajde sad pred kraj da ne napustamo forum.
Pisite bilo sta.
Sad sam se vratio sa treninga.
Mrtav sam umoran, onesvesticu se.
Idem da spavam. Laku noc.

Poslednja izmena:
Trac sto posto.
Stvarno mislite da su ljudi iz a-smyla isli iz skole u skolu i proveravali svacije ocene.
Kao da bi im direktori i profesori nasih skola dozvolili da tek tako gledaju informacije o nama.
Trac bre...

April se brzo blizi.
Jos malo vise od mesec dana (5-6 nedelja)
Polako me hvata trema.
Ajde sad pred kraj da ne napustamo forum.
Pisite bilo sta.
Sad sam se vratio sa treninga.
Mrtav sam umoran, onesvesticu se.
Idem da spavam. Laku noc.

Nzm dal' je trac il' nije, al' ja da vas obavestim za svaki slucaj... ;)

Sto se tice aprila. Mene nista ne hvata, bas sam se ohladila. xD Mislila sam da cu biti od onih koji se traumiraju, broje sekunde, cekaju pored telefona... Kad ono nista! xD

Pisite bilo sta? Evo : Bilo staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :hahaha: Salim se... I tako... Sta da vam pricam? xD Nzm... xD

Drago mi je sto sam otkrila da nisam jedina koja svaki dan proverava da nema neceg novog :ok:;):D
Inace, posto pisemo bilo sta, evo ja da vam kazem da veceras imam debatu neku,to sam navela u onim formularima da mi spada u interesovanja, pa...
Wish me luck..:super::)

I ja mislim da je trac.Oni su ta dokumenta poslali u DC,pa sumnjam da ce da zovu po skolama i traze.Direktor je stavio potpis na to i to je dovoljno.
Inace,upravu si Lil Devil.I samnom je isti slucaj.Prvih mesec posle 3.dela,sam samo mislio na to.Sad sam se 'oladio skroz.Mada mislim da ce negde od 15.aprila da se vrati ludilo....:D

Mada mislim da ce negde od 15.aprila da se vrati ludilo....:D

Ja nzm nesto, ali nikad ne reci nikad! :D Ko zna kakve ce mene bubice tad spopasti! ;)

Inace, posto pisemo bilo sta, evo ja da vam kazem da veceras imam debatu neku,to sam navela u onim formularima da mi spada u interesovanja, pa...Wish me luck..:super::)

Ja bih ti pozelela srecu, ali nisam svracala na forum vec par dana, jer sam okupirana http://gimfest.blogspot.com/... Ja sam na informatiskom standu! :) Now, wish me luck! ;)

Back