A-smyle

Mrzim ponedeljke.

E jel i vama profesori pricaju kako je u Americi skola mnogo laka i kako su tamo svi mnogo glupjlji nego mi ovde.
Mene to vise smorilo.

Ne samo profesori,skoro svi kojima kazem za ovo..Da su dosadni, jesu.. Ja njima lepo kazem - Pa onda cu biti najpametnija tamo,pa nema problema.. Mislim, ako i izgubim nesto nadoknadicu...
@Lil_devil93: :klap: I like ur attitude :D:mrgreen:

@Lil_devil93: :klap: I like ur attitude :D:mrgreen:

Respect je obostran! ;)

Mrzim ponedeljke.E jel i vama profesori pricaju kako je u Americi skola mnogo laka i kako su tamo svi mnogo glupjlji nego mi ovde. Mene to vise smorilo.

Ubise sa time!!! Nije mi jasno onda, sto mi Srbi nismo najveca sila u vecini polja, nego je Amerika? :roll:

I kad kazu da je tamo mnogo vise kriminala i mnogo vise besposlenih i beskucnika itd. Ja ih onda pitam : A koliko puta je Amerika veca i koliko puta ima vise stanovnika nego nase zemlje!? :roll:

Nikad se ne bih odrekla svog porekla, jer sam ja takva kakva sam bas zato sto sam ovde odrasla u ovoj zemlji. :mrgreen: Kakva je da je Srbija ce uvek biti MOJA zemlja i uvek cu je voleti, bez obzira sto ima vecih i lepsih zemalja. I roditelji najvise vole svoju decu, pa znaju da ima i bolje i lepse dece... :cool:

Zakljucak: Srbija je super, al' ja hocu vise. :hvala:

Respect je obostran! ;)

Ubise sa time!!! Nije mi jasno onda, sto mi Srbi nismo najveca sila u vecini polja, nego je Amerika? :roll:

I kad kazu da je tamo mnogo vise kriminala i mnogo vise besposlenih i beskucnika itd. Ja ih onda pitam : A koliko puta je Amerika veca i koliko puta ima vise stanovnika nego nase zemlje!? :roll:

Nikad se ne bih odrekla svog porekla, jer sam ja takva kakva sam bas zato sto sam ovde odrasla u ovoj zemlji. :mrgreen: Kakva je da je Srbija ce uvek biti MOJA zemlja i uvek cu je voleti, bez obzira sto ima vecih i lepsih zemalja. I roditelji najvise vole svoju decu, pa znaju da ima i bolje i lepse dece... :cool:

Zakljucak: Srbija je super, al' ja hocu vise. :hvala:

onda idi u jevropu

Jel bi neko voleo da stekne tamo u Americi prijatelje crnce.
Ja bi.

Pricala mi drugarica koja je vec bila preko a-smyla u Americi da ih tamo ima dosta po americkim skolama.
Rekla mi da je u istoj skoli u kojoj je ona isla bila i jedna Hrvatica.
To je bila saznala od profesora istorije. On je pitao moju drugaricu da li bi zelela da se upoznaju(ona je rekla da bi zelela.)pa je onda otisao kod Hrvatice, ali
je ona rekla da ne zeli da upozna moju drugaricu samo zato sto je Srpkinja.

Poslednja izmena:
Ja bi.

Pricala mi drugarica koja je vec bila preko a-smyla u Americi da ih tamo ima dosta po americkim skolama.
To je bila saznala od profesora istorije. On je pitao moju drugaricu da li bi zelela da se upoznaju(ona je rekla da bi zelela.)pa je onda otisao kod Hrvatice, ali
:eek::think: Pa uvek ce biti takvih ljudi.. Ja iskreno nemam nista protiv Hrvata, mozda ne znam nesto sto oni znaju, ali meni je uvek to prepucavanje izmedju nas i Hrvata bilo odvratno..
Sto se tice crnaca, sto da ne.. Moze i Indijanci,oni su ql :cool::mrgreen:

Ja bi.
Šta dosta, pa kroz par godina će biti manje od 50 odsto belaca u Americi (ali to povećanje ide uglavnom preko Meksikanaca koji rađaju mnogo dece). U gradskim školama skoro da i nema belaca, tamo su belci ili u privatnim školama ili žive daleko od grada (tipa Lazarevac, Begaljica) pa odrasli putuju u grad na posao a đaci idu u lokalnu školu gde su uglavnom belci. Doduše u nekim okruzima namerno voze đake svaki dan sat-dva vremena autobusima vamo-tamo kako bi u svim školama bio podjednak procenat svake boje kože. (Neka žena je kukala kako je rodila tri deteta sa malim razmakom a sada kada imaju 7-10 godina svako ide u različitu školu pa ne može svima da im ode na roditeljske i na školske predstave i utakmice)

Meni to izgleda kao glup način upoznavanja, a i glup razlog za upoznavanje

Ja bi.

Ja nemam nikakve posebne pretendencije ka crncima... Gotivni su mi sto su lepi... Ali ne favorizujem ni jednu nacionalnost, ni jednu "boju"... To bi bilo isto kao da kazes bas bi volela da upoznam nekog sa plavom kosom... :mrgreen:

Meni to izgleda kao glup način upoznavanja, a i glup razlog za upoznavanje

U potpunosti se slazem...:klap:

Ja bih voleo da idem u USA,ali nzm da li bih ziveo.....Realno gledano, i ovde moze lepo da se zivi......Zavrsis neki dobar faks(Medicinski npr.),dobijas lepe parice i lepo zivis...:D:D:D:D:D:D:D:D:D.....Nzm da li bi u USA bilo bolje....

E, ljudi, nije me bilo ovih dana, bila sam bolesna... :(

Ali evo jedna lepa vest (po mene, ne po vas ;) ), 1. aprila idem u Prag, ali i dalje cu svracati na forum, pa vi, ako vas budu zvali ili cujete da su nekog zvali javljajte!

I sad kad se priblizava april... SRECNO SVIMA I DA SVI PRODJETE!!! :D

E, ljudi, nije me bilo ovih dana, bila sam bolesna... :(

Ali evo jedna lepa vest (po mene, ne po vas ;) ), 1. aprila idem u Prag, ali i dalje cu svracati na forum, pa vi, ako vas budu zvali ili cujete da su nekog zvali javljajte!

I sad kad se priblizava april... SRECNO SVIMA I DA SVI PRODJETE!!! :D

Hahaha i ti putujes.
Ja 7. aprila idem u Bec da ispratim sestru na studije.

Back