a ko sme :pPp od vas da prizna...

Gazdarica:
Pcelice, ponasas se isto kao i te tvoje drugarice - Pljujes one koji su drugaciji od tebe...
Da se ipak ne radi o nekom kompleksu ili prikrivenom nezadovoljstvu necim?!

...pa ti nju pljujes samo na prefinjeniji nacin :)...

...ona njih pljuje zato sto one pljuju nju ...:)...na kraju cemo sve biti ulipane ko da su nas krave lizale :) :) :)

...svako ima pravo na izbor...a iskreno ne mislim da one njoj govore da je neiskusna klinka zato sto su prezadovoljne svojim sex zivotom...;)

...pa u zensko-zenskim odnosima ja zaista nemam nista protiv lizanja...:)
...nisi joj rekla gresis,rekla si gore navedeno , prefinjeno da je iskompleksirana...a uopste
si prijemciva za iskusnije devojke , a volis da na neki nacin 'spustas' mladje i neiskusne i one koje su izrazito moralne...
...a posto ja volim razlicitost , tj. odobravam i moral i razvrat...(ne odobravam jedino glupost i pomodarstvo ) ...a trenutno mi dosadno...eto rekoh da se nadovezem...:)
...no hard feelings...;)

3 extra dobre u krevetu, 4 extra ribe (al samo dobre za pokazivanje), ukupno manje od 10. Fanflanja i slicne exibicije ne racunam, sa njima ima mnooogo vise (sto je inace vrlo neobicna pojava, al imao sam neki cudan period, ribu cestito i ne upoznam, a ona odma kitu u usta, kad probam da je natandarim- NE DA!!!). A mozda sam sve ovo izmislio....

Kao da je to mnogo vazno, najvaznije. Vazno je kakve su te veze bile, a jos vaznije je da se bude otvoren u razgovoru sa sadasnjim deckom oko toga. A najgore je kad devojke je ba ci ce imaju kompleks zbog broja. To je ubedljivo najgore. To mi govori o njima da ne znaju gde su suplje, kao sto bi rekao Aco, necu da ga zovem vise jajara.Ali ne samo u smislu, ne znaju gde su suplje - ne znaju s kim su sve imale seks, nego u smislu, nemaju pojma o zivotu, nakrivo nasadjene, ne znam ko tako kaze nakrivo nasadjene...

topmodelsica:
Kao da je to mnogo vazno, najvaznije. Vazno je kakve su te veze bile, a jos vaznije je da se bude otvoren u razgovoru sa sadasnjim deckom oko toga. A najgore je kad devojke je ba ci ce imaju kompleks zbog broja. To je ubedljivo najgore. To mi govori o njima da ne znaju gde su suplje, kao sto bi rekao Aco, necu da ga zovem vise jajara.Ali ne samo u smislu, ne znaju gde su suplje - ne znaju s kim su sve imale seks, nego u smislu, nemaju pojma o zivotu, nakrivo nasadjene, ne znam ko tako kaze nakrivo nasadjene...
A ja se i dalje divim ovom intelektualnom fenomenu! Gde li je sad, sta li je s njom? Dal inkognito i dalje zivi medju nama?

Vesela_zena_beogradska:
Broj je trocifren :)
a010.gif

Pa evo, i moj je trocifren...
Ako stavim dve nule ispred.
a082.gif

Back