- Poruka
- 200
pa to ti kazem :-D ti si vec napucala,bravo!Gazdarica:A ono jest', tebi to treba da napucas brojku... Meni ne treba...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to ti kazem :-D ti si vec napucala,bravo!Gazdarica:A ono jest', tebi to treba da napucas brojku... Meni ne treba...![]()
Gazdarica:Pcelice, ponasas se isto kao i te tvoje drugarice - Pljujes one koji su drugaciji od tebe...
Da se ipak ne radi o nekom kompleksu ili prikrivenom nezadovoljstvu necim?!
@Vesela zeno, ovu temu sam podigla zbog tebe...
So, ocekujem te...
dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)
... jel sa decimalama?Vesela_zena_beogradska:Broj je trocifren![]()
E tako, sestro slatka... Da malo povecamo prosjek...Vesela_zena_beogradska:Broj je trocifren![]()
A ja se i dalje divim ovom intelektualnom fenomenu! Gde li je sad, sta li je s njom? Dal inkognito i dalje zivi medju nama?topmodelsica:Kao da je to mnogo vazno, najvaznije. Vazno je kakve su te veze bile, a jos vaznije je da se bude otvoren u razgovoru sa sadasnjim deckom oko toga. A najgore je kad devojke je ba ci ce imaju kompleks zbog broja. To je ubedljivo najgore. To mi govori o njima da ne znaju gde su suplje, kao sto bi rekao Aco, necu da ga zovem vise jajara.Ali ne samo u smislu, ne znaju gde su suplje - ne znaju s kim su sve imale seks, nego u smislu, nemaju pojma o zivotu, nakrivo nasadjene, ne znam ko tako kaze nakrivo nasadjene...
:-) :-) :-)2pike:A ja se i dalje divim ovom intelektualnom fenomenu! Gde li je sad, sta li je s njom? Dal inkognito i dalje zivi medju nama?
Vesela_zena_beogradska:Broj je trocifren![]()
zelenooka:![]()
Pa evo, i moj je trocifren...
Ako stavim dve nule ispred.![]()