zmaja23
Zainteresovan član
- Poruka
- 287
Molim te ako ti nije problem da mi se raspitas za tu proceduru.Muz i ja zivimo u Srbiji,mi bi se razveli i vencali sa kanadskim drzavljanima(da li oni moraju doc u Srbiju da se vencaju sa nama ili mi idemo tamo pa se tamo vencamo)? Jeli provera da li se zivi sa laznim bracnim partnerom tipa upadanja u kucu bez najave i kontrolisanja koga ima ili samo kontrolisu ko je na kojoj adresi prijavljen?Koliko kosta razvod tamo?
Hvala!
Mozete se vencati u Srbiji ili u Kanadi. Ako uspete da dobijete turisticku i odete u Kanadu da se tamo vencate, morate da racunate na to da cete tamo biti oko 2 godine bez prava na rad i bez prava izlaska iz zemlje a za to vreme treba se izdrzavati. Dakle, moj savet je, vec sam pisao ranije, da se obavezno vencate u Srbiji. Tako odlazite u Kanadu kao permanent resident sa pravom na rad i sa pravom napustanja zemlje i vracanja, ali, ako vam kinta nije problem i imate dosta para u steku bar jedno 70.000 CAD, onda vam ne igra ulogu gde cete se vencati.
Ako planirate da idete tim koracima, trebalo bi da sto vise dokaza prikupite u komunikacii, dakle svakodnevni pozivi na skype, fb itd, kako bi dokazali istinitost veze i braka..