Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.624
Ima problema,vidiš šta kažu Mađari,da ste lopovi.Nema problema. Mađari neka se priključe na naftovod koji gradi Srbija prema Mađarskoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima problema,vidiš šta kažu Mađari,da ste lopovi.Nema problema. Mađari neka se priključe na naftovod koji gradi Srbija prema Mađarskoj
Pa kakva ste vi to kur**va unija kada pljačkate jedni druge?Jel to demokratija,uređeno društvo sa pravima i obavezama?Jel to čuvena Boreljova cvetna bašta?![]()
Vaš Plenki je rekao da je ovo mogao da kaže "samo netko mnogo bezobrazan"?Pri testiranju je postignut protok veći od potrebnog Mađarima. Samo opet izmišljaju da i dalje mogu uzimati naftu i plin od Rusa.
Bili su stručnjaci iz EU komisije pri testiranju pa ne znam zašto se ne objave rezultati da se vidi tko govori istinu.. Sljedeći put kada bude bilo testiranje protoka nafte Hrvatska treba da pozove naftne stručnjake iz Trumpove administracije da budu prisutni testiranju. Da se vidi ko laže dali te pumpe sa hrvatske strane stvarno ne rade dobro ili Mađari lažu.
,
Srbija se ne tuži poput Mađara.paz vi pokusavate da iskoristite monopol i opljackate kupca
to je kao da vlasnik prodavnice u kojoj kupujem sazna da ne mogu da kupim meso drugde osim kod njega pa podigne cenu duplo
Zato vas ne voli niko od komsija jer koristite tudju muku da pljackate
Covek za SNS ali je iznenadjen sto ku kradu i pljackaju....Pa kakva ste vi to kur**va unija kada pljačkate jedni druge?Jel to demokratija,uređeno društvo sa pravima i obavezama?Jel to čuvena Boreljova cvetna bašta?![]()
Bili su stručnjaci iz EU komisije pri testiranju pa ne znam zašto se ne objave rezultati da se vidi tko govori istinu.
Igrice Huna kako bi od nove godine dobili nižu cijenu transporta nafte, ali će dobit qurac. Sad nemaju kuda. Zbog onih lopovskih igrica Inom treba im udarit tarifu X10. Zanimljivo je kako se niko nikad nije bunio 45 godina od kada radi taj naftovod. Ne bune se Srbi, Slovenci, Slovaci samo tim gubavcima nešto fali. Više nemaju kuda. Od 2027. neće moći primat naftu preko Družbe. Prvo jer su EU i Amerikanci rekli da je gotovo sa ruskom naftom. 90 posto sam siguran da će Ukrajinci dokrajčit Družbu sa dosta kilograma tnt_a.
Srbi nisu pametni?niko sa vama pametan ne zeli da posluje
Šta uvozite naftu preko hrvatske konjino haha. Idem te mršnit na ignore
Nećete vi dugo održati tu EU.Tako ste radili i sa vakcinama,grabili se kao da je smak sveta.Pa kad si glavni mrgud i saboter u EU, kao što je Orban, ne znam kako očekuješ od drugih da imaju razumevanje za tvoje potrebe? Znaš kako se kaže, sve se vraća. Normalnim ljudima koji poštuju druge i sarađuju, nije problem da se dogovore. A kad vidiš ovakvu retoriku, odma znaš da je neko zalutao.
@SajaBg naprednjak?Covek za SNS ali je iznenadjen sto ku kradu i pljackaju....
Nećete vi dugo održati tu EU.Tako ste radili i sa vakcinama,grabili se kao da je smak sveta.
I posle kad se probudiš sav znojav šta se desirekao sam ja da ce tkz hrvatska biti podeljena na 3 dela srpski vecinski talijanski i madjarski ako ista ostane to ce biti od karlovca na istoku do virovitice na zapadu od varazdina na severu do dvora na jugu
Susjedi što bi ovo?
Preokret, Orban upravo nahvalio Hrvatsku. Javio se i Plenković
MAĐARSKI premijer Viktor Orbán objavio je da se sastao s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem, naglasivši da je interes njegove vlade osigurati što jeftinije izvore energije za mađarska kućanstva i tvrtke. Poručio je i da Mađarska Hrvatsku vidi kao povijesnog strateškog partnera te da će joj "uvijek iskazivati zasluženo poštovanje".
...
https://www.index.hr/mobile/vijesti...15824.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_ostalo_m
@Тихи @Radašin778
A ne misliš da su Mađari skužili da su se preračunali pa se sad vraćaju podvijena repa.izgleda da su hrvati legli na rudu i kapitulirali pred Madjarima cim su Madjari zadovoljni
Nista novo ,hrvati su uvek bili ugarske sluge i skutonose
A ne misliš da su Mađari skužili da su se preračunali pa se sad vraćaju podvijena repa.![]()
INA i JANAF su dvije različite tvrtke. INA nema ništa s JANAF-om. A JANAF nije u mađarskom vlasništvu nego hrvatskom.jeli MOL u hrvatskom vlasnistvu ili pak INA u madjarskom?
Hrvati su Ugarske slugeranje uvek bili i ostali.