"Hrvatska pohlepa za profitom" Žestoke optužbe Sijarta u UN-u: Iskorišćavaju i zarađuju na ratnoj situaciji

Pa kakva ste vi to kur**va unija kada pljačkate jedni druge?Jel to demokratija,uređeno društvo sa pravima i obavezama?Jel to čuvena Boreljova cvetna bašta?🤣🤣🤣

Pa kad si glavni mrgud i saboter u EU, kao što je Orban, ne znam kako očekuješ od drugih da imaju razumevanje za tvoje potrebe? Znaš kako se kaže, sve se vraća. Normalnim ljudima koji poštuju druge i sarađuju, nije problem da se dogovore. A kad vidiš ovakvu retoriku, odma znaš da je neko zalutao.

. Sljedeći put kada bude bilo testiranje protoka nafte Hrvatska treba da pozove naftne stručnjake iz Trumpove administracije da budu prisutni testiranju. Da se vidi ko laže dali te pumpe sa hrvatske strane stvarno ne rade dobro ili Mađari lažu.

,
Bili su stručnjaci iz EU komisije pri testiranju pa ne znam zašto se ne objave rezultati da se vidi tko govori istinu.

paz vi pokusavate da iskoristite monopol i opljackate kupca

to je kao da vlasnik prodavnice u kojoj kupujem sazna da ne mogu da kupim meso drugde osim kod njega pa podigne cenu duplo

Zato vas ne voli niko od komsija jer koristite tudju muku da pljackate
Srbija se ne tuži poput Mađara.

Bili su stručnjaci iz EU komisije pri testiranju pa ne znam zašto se ne objave rezultati da se vidi tko govori istinu.

Igrice Huna kako bi od nove godine dobili nižu cijenu transporta nafte, ali će dobit qurac. Sad nemaju kuda. Zbog onih lopovskih igrica Inom treba im udarit tarifu X10. Zanimljivo je kako se niko nikad nije bunio 45 godina od kada radi taj naftovod. Ne bune se Srbi, Slovenci, Slovaci samo tim gubavcima nešto fali. Više nemaju kuda. Od 2027. neće moći primat naftu preko Družbe. Prvo jer su EU i Amerikanci rekli da je gotovo sa ruskom naftom. 90 posto sam siguran da će Ukrajinci dokrajčit Družbu sa dosta kilograma tnt_a.

Igrice Huna kako bi od nove godine dobili nižu cijenu transporta nafte, ali će dobit qurac. Sad nemaju kuda. Zbog onih lopovskih igrica Inom treba im udarit tarifu X10. Zanimljivo je kako se niko nikad nije bunio 45 godina od kada radi taj naftovod. Ne bune se Srbi, Slovenci, Slovaci samo tim gubavcima nešto fali. Više nemaju kuda. Od 2027. neće moći primat naftu preko Družbe. Prvo jer su EU i Amerikanci rekli da je gotovo sa ruskom naftom. 90 posto sam siguran da će Ukrajinci dokrajčit Družbu sa dosta kilograma tnt_a.

niko sa vama pametan ne zeli da posluje

pre ce Rusija dokrajciti Ukrajinu nego vi druzbu

Pa kad si glavni mrgud i saboter u EU, kao što je Orban, ne znam kako očekuješ od drugih da imaju razumevanje za tvoje potrebe? Znaš kako se kaže, sve se vraća. Normalnim ljudima koji poštuju druge i sarađuju, nije problem da se dogovore. A kad vidiš ovakvu retoriku, odma znaš da je neko zalutao.
Nećete vi dugo održati tu EU.Tako ste radili i sa vakcinama,grabili se kao da je smak sveta.

Susjedi što bi ovo? 😳

Preokret, Orban upravo nahvalio Hrvatsku. Javio se i Plenković

MAĐARSKI premijer Viktor Orbán objavio je da se sastao s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem, naglasivši da je interes njegove vlade osigurati što jeftinije izvore energije za mađarska kućanstva i tvrtke. Poručio je i da Mađarska Hrvatsku vidi kao povijesnog strateškog partnera te da će joj "uvijek iskazivati zasluženo poštovanje".
...
https://www.index.hr/mobile/vijesti...15824.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_ostalo_m

@Тихи @Radašin778

Susjedi što bi ovo? 😳

Preokret, Orban upravo nahvalio Hrvatsku. Javio se i Plenković

MAĐARSKI premijer Viktor Orbán objavio je da se sastao s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem, naglasivši da je interes njegove vlade osigurati što jeftinije izvore energije za mađarska kućanstva i tvrtke. Poručio je i da Mađarska Hrvatsku vidi kao povijesnog strateškog partnera te da će joj "uvijek iskazivati zasluženo poštovanje".
...
https://www.index.hr/mobile/vijesti...15824.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_ostalo_m

@Тихи @Radašin778

izgleda da su hrvati legli na rudu i kapitulirali pred Madjarima cim su Madjari zadovoljni

Nista novo ,hrvati su uvek bili ugarske sluge i skutonose

Back