@Luckygirl, dobrodosla i srecno
Drustvo, ja sam ipak juce isao u Bec a ne u Cetvrtak, viza je u pasosu. Ne znam da li su to neka nova pravila, ali, sada mora da se ide u Kanadu do datuma medicala tj imigrantska viza je validna do datuma do kada je medical i MORA da se ide do tog datuma u Kanadu inace ceo proces mora ponovo da se radi. U mom slucaju, moram da idem u CA pre 1. Novembra 2012 iako nisam planirao da idem do Januara 2013.
@Windy, da li je tako i u tvom slucaju, mislim znam da ti svakako ides sada ali cisto da znaju oni koji treba da rade vizu?!
Inace, da preporucim dobar hostel
http://www.meininger-hotels.com/en/hotel-hostel/hotelsearch/vienna/ - 18eura je noc i hostelov underground parking za ceo dan je 12 eura. Izuzetno je cisto, soba je sa 5 kreveta, supruga i ja smo prenocili i bio je samo jedan decko sa nama u sobi. Moze da se iznajmi i soba za sebe ali je oko 57 eura cini mi se. Metro stanica Keplerplatz je bukvalno minut od hostela, od koje se ide nekih 15-20 minuta do stanice Schwedenplatz, od koje je Kanadska ambasada udaljena isto bukvalno minut odmah iza ugla.
Edit: 18 eura za noc izadje ako iznajmi par, a samo a jednu osobu je 19.50e