wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Da ne poveruje čovek, nakon onog neuspelog pokušaja sa Markesom i Hronikom najavljene smrti...jutros uhvatim Oči plavog psa i oduševim se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko nista![]()
Hajd dok vas vidim ima, moze li mi neko reci da li je Lena crnkinja ili belkinja?
Citam naravno Svetlost u avgustu.
Na polovini sam, sad da li sam propustila taj podatak ili se nije ni spominajo ne znam.
Ali ne bih da se vracam, a ne bih ni unapred "virila" ako ipak do sada nije spomenuto.
Ako neko zna, pliz nek mi kaze![]()
Da ne poveruje čovek, nakon onog neuspelog pokušaja sa Markesom i Hronikom najavljene smrti...jutros uhvatim Oči plavog psa i oduševim se![]()
Nažalost, još nisam čitao ovu Foknerovu knjigu, ali prema iskustvu sa ostalim njegovim romanima i pričama, ako ne naglasi da se radi o crnom liku, u pitanju je bijelac/bjelkinja.
Neko sa američkog Juga, pa i bilo koji drugi Amerikanac lako bi provalio rasu prema dijalektu koji koristi ili opštem kontekstu priče, ali nama nije tako lako.
Hvala vamBela
(morala sam da guglam, tek sam sad shvatila kako se uopšte ne sećam knjige)
"Под слободним сунцем" Франц Финжгар
Možete li mi preporučiti neki roman nalik na Paklenu pomorandžu i/ili 1984? Vrli novi svet sam već čitao.
Što sam ja tu knjigu volela. I htela sam ćerki da dam ime Irena po junakinji te knjige i istoimenoj junakinji Sage o Forsajtima. Ali nije mi se ostvarila želja, drugačije se zove.
Vidim baš pre neki dan da ima novo izdanje
Danas završio Orkanske visove.
Odlična knjiga! Pripovjedački stil je za svaku pohvalu, opisi likova i atmosfere fenomenalni. Radnja itekako zanimljiva! Drži pažnju, pa je teško možete ostaviti. Ja sam juče i danas pročitao 160 strana, što se meni vrlo rijetko dešava, jer obično čitam 15-20 strana dnevno. To dovoljno govori koliko me knjiga obuzela. Sve u svemu, pravo remek-djelo. Preporuke svima!
Исијавање од Стивена Кинга.