Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
Yebi ga, mafije se svako plaši 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zahvaljujem!v.v.ilic:Sa malim zakasnjenjem: Srecna ti slava domacine!
v.v.ilic:Ovo je zaista opravdavajuci argument.
A tvoje zemljake si poredio ti u svom komentaru za Djurdjevdan, ne ja!
MadonnaGirl:ja za caneta nikad nisam cula...
Pa sad su mi jasni ovi penali i sve te veličanstvene pobede i preokreti od 0:2 na 4:2. Yebi ga, priguestilo za titulu. A Terzin i Piksijev ortak Cane mora negde da opere lovu i da je malo okrene, a kako će nego preko fudbala i Evrope, i naravno preko Zvezde koja polako postaje mašina za pranje nečijih para.
Ma samo tako, titula je vaša ali senka ostaje. Ne plašite se ništa, ta senka je samo Canetova senka koja se nadvila nad Marakanom i koje se nećete lako otarasiti. Gde Cane uđe, ušao je. Samo me interesuje koliko sledećih titula je kupljeno jer će Canetovi apetiti rasti.
FLUID:Ma samo ukucaj u pretragu na Googlu. Ima da ti izađu tekstovi o duvanskoj mafiji, sumnjivim avionima, tužbama protiv novinara, itd. "Krem" društvo, šta da ti kažem...
FLUID:Ma jok, samo konstatujem.![]()
Do skoro je Bežanija nazivana mafijaškim klubom otkad je prošetala Marakanom, a sad vidimo kako i Zvezda korača sigurnim mafijaškim putevima sve po uzoru na Bežaniju. Ovde postaje suvišno pričati o mafiji u sred novog mafijaškog jezgra. 8-)
v.v.ilic:Zasto je vama svaki uspesan covek mafijas? Ukorenjena srpska nacionalna karakteristika! Skinuti glavu svakome ko strci!
Vanjor:Da ali ti vasi mafijasi daju novce u klub a nasi odnose iz kluba.
I ja sam svercovao u svoje vreme pa nisam mafijas. A znam ih najmanje 2.000 koji su u moje vreme radili to isto. I niko nije mafijas. Samo biznismen sa one strane Zakona. A koja je to prava strana zavisi ko je i sa kog ugla gleda. Vece mafije od drzave nema!!!ZzZzZz:Pa bas to.
Ako u novinama pise da je bio umesan u neku aferu svercovanja ne mora odmah da znaci da je to istina i da je on mafijas