Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sad su mi jasni ovi penali i sve te veličanstvene pobede i preokreti od 0:2 na 4:2. Yebi ga, priguestilo za titulu. A Terzin i Piksijev ortak Cane mora negde da opere lovu i da je malo okrene, a kako će nego preko fudbala i Evrope, i naravno preko Zvezde koja polako postaje mašina za pranje nečijih para.
Ma samo tako, titula je vaša ali senka ostaje. Ne plašite se ništa, ta senka je samo Canetova senka koja se nadvila nad Marakanom i koje se nećete lako otarasiti. Gde Cane uđe, ušao je. Samo me interesuje koliko sledećih titula je kupljeno jer će Canetovi apetiti rasti.

Sa njim je potpisan ugovor samo na godinu dana.

Вероватно сви знате за ово, али није сувишно да се понови :

Делије - за наше Косово
Делије, 13.05.2007. са почетком од 19:30 часова одржаће се хуманитарни концерт ЗА НАШЕ КОСОВО на северној трибини стадиона Црвене Звезде. У организацији наше навијачке групе одржаће се концерт од којег ће сва зарада ићи Рашко-Призренској Епархији.

Позивамо све оне који воле нашу земљу и наш народ да дођу и да увеличају овај догађај и самом куповином карте помогну нашој брађи на Косову. Много је битно да напунимо трибину јер ћемо само тако на прави начин помоћи нашој браћи са Косова. Нека виде да нису заборављени, нека виде да мислимо једни на друге и да ћемо увек бити ту да помогнемо нашем народу. Много је битно да север буде пун јер тако шаљемо поруку и онима који мисле да ће Косово тек тако отићи од Србије. Позовите своје другове, браћу, сестре, родитеље... ово није утакмица него борба за наш народ на најбољи могући начин. На време скупљајте паре,на време обавештавајте људе...север мора бити пун! Од извођача наступају Неверне Бебе, Биља Крстић, Директори, Ансамбл Ђурђеви Ступови, Бајага, Бора Чорба...

Карте ће бити пуштене у продају од понедељка 07.05.2007. на благајнама нашег стадиона. Цена карте је 400 динара.

Cijenim rad uprave kluba jer je posao nalaženja novih sponzora, koji bi investirali u Zvezdu, veoma težak, a imaćemo 70% veci prihod od sponzora u odnosu na prošlu sezonu! :smile:
Možda ubrzo dočekamo da prodaja igrača ne bude glavni izvor prihoda u klubu :-) :roll: , jer skoro sve ostale sfere finansijskog poslovanja se mogu planirati dugoročno, pa bi klub tada mogao ući u period finansijske stabilnosti! 8)

FLUID:
Ma jok, samo konstatujem. :D
Do skoro je Bežanija nazivana mafijaškim klubom otkad je prošetala Marakanom, a sad vidimo kako i Zvezda korača sigurnim mafijaškim putevima sve po uzoru na Bežaniju. Ovde postaje suvišno pričati o mafiji u sred novog mafijaškog jezgra. 8-)

Nama su bar mafijasi sponzori (dođu i odu) dok su vama mafijasi u upravi(i nece da odu :))

ZzZzZz:
Pa bas to.
Ako u novinama pise da je bio umesan u neku aferu svercovanja ne mora odmah da znaci da je to istina i da je on mafijas
I ja sam svercovao u svoje vreme pa nisam mafijas. A znam ih najmanje 2.000 koji su u moje vreme radili to isto. I niko nije mafijas. Samo biznismen sa one strane Zakona. A koja je to prava strana zavisi ko je i sa kog ugla gleda. Vece mafije od drzave nema!!!

Фудбалер Милан Пуровић је у среду добио признање "Звездин спортиста месеца" за април које традиционално додељује "Звездина ревија" најбољем спортисти Спортског друштва Црвена звезда.

Пуровић је у деветом по реду избору проглашен за најбољег у великој звездиној породици због одличних игара и голова који су Црвеној звезди отворили пут ка шампионској титули и пласман у финале Купа Србије.

grbNaslovna24AprilB.jpg

Purovic-april.jpg

Koroman bi da ostane samo u mocnoj Zvezdi

09.05. - Srpski fudbalski reprezentativac i prvotimac Crvene zvezde Ognjen Koroman tvrdi da ima ponude iz Engleske i Francuske, ali kaze da je spreman da ostane na "Marakani" i za upola manji novac predvodi ovaj klub i naredne sezone.
"Zvezda ima pravo na otkup mog ugovora. Moja zelja je da ostanem na "Marakani", iako imam primamljive iz Egleske i Francuske," izjavio je za beogradske medije Koroman.
Koromanova pozajmica istice 22. avgusta, sedam dana posle starta kvalifikacija za Ligu sampiona.
"Nadam se da ce se klubovi dogovoriti ranije. Medjutim treba videti kakva je vizija Zvezde i kakvi su planovi za leto. Ukoliko ne postoji vizija mocne Zvezde onda ni ja necu imati motiv da ostanem," dodao je Koroman.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back