Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
-Milan-:
S par korisnih pojačanja, nešto lakšim protivnikom i revanšom na Marakani bi trebali da se plasiramo u LŠ, a za druge slučajeve ćemo ipak morati prirediti iznenadjenje! ;)
Ailton nema više nekog motiva da igra fudbal, pa je tanka vajda i ako se vrati! :roll:
Ja inače preferiram svježu krv ! :)
:lol: :lol: :lol:
Da al juce!
Vidim imate odlican tim, najiskrenije vam zelim vam iste igrace, i istu formu i igru i u narednim sezonama.

11.05.2007 14:04 Амбасадор Бразила у посети Разговор са клупским руководством и посета музеју
Brazil1.jpg
Гост ФК Црвена звезда данас је био амбасадор Бразила у Београду, Данте Коељо да Лима, који је разговарао са челним људима нашег клуба и обишао музеј Црвене звезде на Маракани.

Да Лима је добро упознат са историјом Црвене звезде и изразио је уверење да ће његова посета још више учврстити везе српског и бразилског фудбала.

«Име Црвене звезде добро је познато у Бразилу, а српски фудбал изузетно цењен. На неки начин и име стадиона на којем се налазимо може да се тумачи као веза Црвене звезде са Бразилом. Изузетна ми је част што сам био у посети вашем клубу за којег се надам да ће и у будућности бележити добре резултате као сада», рекао је амбасадор Бразила који је председнику Драгану Стојковићу поклонио књигу «Маракана – 50 година љубави» о чувеном стадиону у Рио де Жанеиру.

Brazil2.jpg

Први човек нашег клуба се захвалио уваженом госту на посети и пожелео да што чешће буде гост на утакмицама Црвене звезде.

«Велика нам је част што смо угостили амбасадора државе која има много заједничког са нашом земљом. Волео бих да када год сте у прилици будете гост на утакмицама Црвене звезде и да се осећате пријатно на нашем стадиону», изјавио је Стојковић који је амбасадору поклонио дрес Црвене звезде и књигу «Пет звездиних звезда».

Brazil3.jpg

Са посебним задовољством је истакнуто да Апатинска пивара, један од спонзора Црвене звезде, и њен водећи бренд Јелен пиво, организују наградну игру у којој најсрећније учеснике воде на наградно путовање у Бразил.

На пријему су били присутни и генерални секретар нашег клуба, Зоран Дамјановић, затим Ели Тадеу, Бразилац у редовима нашег тима, као и Владимир Ђорђевић који је до доласка у Црвену звезду наступао за бразилски Флуминенсе.

На конференцији за штампу након утакмице са Војводином, пред новинарима се појавио шеф стручног штаба Бошко Ђуровски.

"Утакмица је била тешка, поготово зато што смо гол примили у првом минуту.Екипа која никада није играла у овом саставу одмах је изгубила самопоуздање. У одбрани смо играли изузетно слабо. Можда смо 20 минута играли на нашем нивоу када су ушли млади Срећковић, Рашковић и Перовић. Успели смо да постигнемо та два гола која су и пресудила утакмицу.
На крају су најбитнија три бода, али иако је било доста голова, игром не можемо бити задовољни. Ако постоји неко оправдање за играче онда је то чињеница да први пут играју у оваквом саставу и ја им на крају ипак честитам."

На питање какву утакмицу очекује у финалу Купа Србије где се Звезда већ за четири дана, у уторак, састаје са истим противником, Ђуровски одговара:

"Утакмицу ће играти другачији састави и очекујем рововску борбу на терену. Војводина игра добро и на овом мечу је доказала да мирном и пас игром долази до прилика. Њихови контранапади су такође изузетно опасни али ми ћемо се спремити за овај меч и очекујем да састав који истрчи освоји Куп и самим тим одбрани дуплу круну."

boleKZS.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back