Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
Ajde razumem da neki imaju drugačije mišljenje, ali podatke tipa da je Zvezda imala 3 šuta na gol za 90 minuta, a od toga samo 1 u okvir gola nisam ja izmislio. To je bilo i na TV-u i to je statistika meča.

Sta tebe boli qratz sto je Zvezda imala 3 suta na gol!Pa sta!Jedan je usao i dobili smo!Ako imas neki problem u vezi toga you are free to go!
I jos jedna stvar,koju neki nisu znali:Ja sam u proslosti navijao za Partizan u Evropi,i nisam ga mrzeo kao sto ga sad mrzim!Razlog je jednostavan:Kad sam bio na letovanju u Budvi,one godine kad je Partizan usao u LS kad je igrao protiv Njukasla,bio sam u jednom kaficu i naravno navijao za Partizan,kao SRPSKI klub.Kad je Cirkovic pogodio onaj penal,prva pesma koja se orila prostorom je bila "Sisaj Zvezdo le"!!Ja sam se tog trenutka pokupio i otisao!I od tad mrzim sve sto ima veze sa Partizanom!I nemoj da mi je neko vise pricao o kompleksima,kad je to najbolji pokazatelj ko ima komplekse i od koga!Pa ljudi bre,da Zvezda udje u LS meni bi pucao qratz za Partizan,ne bih ga se ni setio eeeeeeeej!!!Ko ce da misli na raspali Partizan u trenucima kad ulazimo u LS???:shock: :shock: :shock:

Ne samo tad...oni su pevali Sisaj Zvezdo le...kad su igrali Ligu Sampiona...ej bre...
Secam se da kad smo mi igrali neku evropsku tekmu, na severu par njih je pocelo da proziva Partizan i lepo je Draza rekao, ali bre, koga vi to prozivate, grobare? Gde su oni? Oni ne postoje! Ajmo bre svi za Zvezdu....i tako je uvek bilo...nikad ih nismo spominjali...dok oni i dan danas na evropskim tekmama prozivaju Zvezdu, samo ne znam kako time pomazu svom klubu... :lol:

Ne mogu da verujem na sta vi tracite vreme..............shvatite da ce uvek biti onih iskrenih delija,i onih ljubomornih na Zvezdu,koji ce zato navijati za Partizan.............ne mogu da verujem da niko nije napisao da je Dusan Basta zavrsio lecenje u Bolonji i da ce poceti da igra jos od vikenda,kao i da Panticu predstoji teska operacija i pauza.................ranije je ova tema bila prepuna vesti,a sad svadja.................

Rado bih dosao na kup ali moram na fax....e ljudi, meni nisu pocepali kartu protiv OFK-e tako da mogu opet sa istom kartom da idem.. :lol:

Madonice, nemoj da se nerviras....sve te vesti svi znamo....www.fc-redstar.net i na drugim sportskim sajtovima...

Drago mi je da se Basta vratio...samo se plasim da je trenutno skor u out-u, nije igrao fudba; ,esec dana...
A za Pantica mi nije zao, naravno, zelim mu brz oporavak ali mnogo jos treba da uci da bi igrao u prvom timu... :)

Ja znam da je na severu ZABRANJENO da se pevaju pesme u kojima se pominje Partizan ili Grobari,ako Zvezda igra sa nekom drugom ekipom.
Mislim da to govori MNOGO o nama i o nasem odnosu prema Zvezdi !!!
Vise puta sam i sam mogao da cujem i uzivo i na TVu,da grobari pevaju pesme protiv Zvezde,a igraju sa Hajdukom iz Kule ili Dnjeprom...:D:D:D )gde mi ovaj Dnjepar pada ne pamet,hehehehe)
To se za mene zove kompleks prve vrste!

Ево да не буде да нисте имали представника са форума на утакмици :) мени није било тешко да одем, а и нисам имао неких обавза.Навијача никад мање, на северу можда једва хиљаду. Утакмица генерално слаба, прво полувреме поготову. Доста неискоришћених шанси, мало смо их прозивали када су излазили са терена, па су друго полувреме кренули боље, што је резултирало са 3 гола. Лоше издање Звезде, али више се није ни морало.Ево домаћег задатка да научите за следећу утакмицу: :)

Нема дан, а дане мислим на тебе
Бићу с тобом цео живот свој,
Ја те волим, ја те бодрим
Волећу те док не умрем.
Ти се бори
Играј до победе.
------------------------------------------
Напред Звезда!!!

Звезда ми је све, Звезда живот је
срце моје је увек уз тебе
Звездо волим те

Напред Звезда ле, Напред Звезда ле,